Blazing Angel 2:secret mission of WWII

Reaction score
4
ποιες οι εντυπωσεις απο αυτο το παιχνιδι;;;Μου αρεσε αρκετα το demo του."happy_1"

http://www.youtube.com/watch?v=9-s0Ifee8cw
Προσωπικα το βλεπω (εχω παιξει και το πρωτο) σαν ενα τιμιο παιχνιδι που θα περασεις αρκετες ωρες διασκεδαζοντας με το solo αλλα πολυ παραπανω στο multiplayer.
Δεν εχει ομως το βαθος που εχει το Warhawk που ειναι μονο multiplayer και ειναι πολυ "τεχνικο" παιχνιδι , δυσκολο αρκετα ,και lag free.
Με εχουν κανει ασηκωτο :cool_11: στο συγκεκριμενο και θελει πολλες ωρες πτησης για να σταθεις στους τρελαμενους των ranked servers αλλα αντιθετα μπορεις να βρεις στους free servers αντπαλους στο ιδιο επιπεδο με εσενα μεχρι να ανεβεις και να μπεις στους "καλους".

Προσωπικα πιστευω οτι το καλυτερο σε αυτο το ειδος παιχνιδιων ειναι μακραν το ιστορικο Ace Combat:bravo: σε single player και απο οτι εχω ακουσει ειναι εξισου καλο και στο multiplayer.
Ειναι ομως μονο για xbox360 σαν time exclusive που σημαινει οτι καποια στιγμη θα βγει και στο ps3.

(Δοκιμασε πριν το παρεις παντως και το multiplayer του Blazing Angels γιατι απο οτι θυμαμαι σε αφηνει να συνδεθεις online ακομη και στο demo:cool_4:)

Reaction score
4
Για να στα βαλω σε μια σειρα γιατι μπορει να σε μπερδεψα. Προσωπικο γουστο και μονο :cool_4:

1) Ace Combat (Xbox360) Το καλυτερο για μενα.
2) Warhawk (μονο multiplayer -δυσκολο(αλλα εκει ειναι η διαρκεια- μονο 24 ευρω).
3) Blazing Angels (Τα εχει ολα αλλα επιδερμικα).

:happy_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Blazing Angel 2:secret mission of WWII

Για να στα βαλω σε μια σειρα γιατι μπορει να σε μπερδεψα. Προσωπικο γουστο και μονο :cool_4:

1) Ace Combat (Xbox360) Το καλυτερο για μενα.
2) Warhawk (μονο multiplayer -δυσκολο(αλλα εκει ειναι η διαρκεια- μονο 24 ευρω).
3) Blazing Angels (Τα εχει ολα αλλα επιδερμικα).

:happy_4:
Ευχαριστω..Ναι σε αφηνει να μπεις ακομη και απο το demo..Καλη φαση.Θα το δοκιμασω

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale