ika
News
- Reaction score
- 19.003
Το 515 και το 3910, DVD δεν ήτανε και όχι BD?
Εγω πήρα το SONY UBP-X800M2 και έχει αποδειχτεί εξαιρετική αγορά. Το χρησιμοποιώ μόνο για bluray (no streaming), και ευελπιστώ και κανα SACD, και παίζει εξαιρετικά. Το έχω ένα χρόνο περίπου αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα στην αγορά.Εγώ πάντως αποφάσισα τώρα που το χτίζω το συστηματάκι από την αρχή να πάρω και ένα Blue Ray Player και να ξεκινήσω συλλογή. Ένα γρήγορο search που έκανα βρίσκεις ακόμα δισκάκια σχετικά εύκολα (αν και όχι τα πάντα). Μεγαλύτερο πρόβλημα αποδείχτηκε να βρω ένα player να αξίζει κάπως τον κόπο χωρίς να πάω σε εξωφρενικά, για μένα, ποσά αλλά και πάλι υπάρχουν προς το παρόν κάποιες επιλογές
Το είχε δει το Sony αλλά δεν νομίζω να παίζει πολύ πλέον. Έχω καταλήξει μάλλον στο Panasonic DP-UB820. Αν βρεθεί και αυτό βέβαιαΕγω πήρα το SONY UBP-X800M2 και έχει αποδειχτεί εξαιρετική αγορά. Το χρησιμοποιώ μόνο για bluray (no streaming), και ευελπιστώ και κανα SACD, και παίζει εξαιρετικά. Το έχω ένα χρόνο περίπου αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα στην αγορά.
Excellent choice.Το είχε δει το Sony αλλά δεν νομίζω να παίζει πολύ πλέον. Έχω καταλήξει μάλλον στο Panasonic DP-UB820. Αν βρεθεί και αυτό βέβαια
εννοειται οτι στο μελλον θα μπορεις με τις οπτικες ινες να βλεπεις οτι και σε blu ray το προβλημα ειναι η συμπιεση η κακη δηλαδη οπως τωρα ακομα και το qobuz δεν μπορει να φτασει ενα απλο CD ετσι και τοτε το μαυρο θα ειναι καταμαυρο εννοω χωρις να εχει μεσα του λεπτομερεια και αναλυση οπως ενα απλο 4κ blu ray σημερινο η χθεσινοΤο τελευταίο χρόνο έχω δει αμέτρητες ταινίες σε streaming μέσα με τους γνωστούς περιορισμούς σε ήχο και εικόνα .
Παλαιότερα περίμενα να βγει είτε μια σειρά είτε μια ταινία σε Blu ray για να τη δω καλύτερα . Πάντα έβγαιναν και πάντα η ποιότητα ήταν σαφώς ανώτερη οπότε άξιζε η αναμονή .
Το τελευταίο δίμηνο άρχισε να γίνεται κάτι που με ανησυχεί .
Δυο Τρεις ταινίες που έψαχνα δεν κυκλοφόρησαν ποτέ σε Bly ray , μια εξ αυτών το Barbarian όπου ήταν αρκετά δημοφιλής ταινία .
Προβληματίζομαι , υπάρχει άραγε νόημα να αγοράζουμε προβολείς , 4Κ oled , πολυκάναλους ενισχυτές , ηχεία στα ταβάνια , μελέτες , χρόνο κτλ
Το 2023 αξίζει άραγε το κόπο να ρίχνουμε χρήματα σε τέτοια συστήματα για να βλέπουμε streaming με ψευτο 4κ και Atmos με DD+ ;
Σε 5 χρόνια πόσες ταινίες θα κυκλοφορούν άραγε σε Blu ray ;
Πιστεύετε υπάρχει περίπτωση έστω να υπάρξει στο μέλλον μια Streaming υπηρεσία να ανεβαίνουν οι ταινίες με ποιότητα Blu-ray , ήχο Atmos με true Hd είτε Dts X , 4Κ με full bitrate κτλ ;