BLU RAY - HDVD το αλλο μτ τον τοτο το ξερετε

Reaction score
62
Ξεχνάτε ένα βασικό παράγοντα:
Ο κόσμος θέλει ευκολίες. Θέλει να γυρίζει σπίτι του, ν' ανάβει τη συσκευή, να βάζει την ταινία και να βλέπει.
Εγώ τουλάχιστον δεν υπήρχε περίπτωση να έβλεπα κάτι τόσο συχνά, αν χρειαζόταν να μπώ στη διαδικασία του downloading. Εκτός κι αν στο μέλλον βγεί καμία συσκευή που να πατάς το on, να γράφεις ποιά ταινία θες να δείς και voila!!!
Σε αντίθετη περίπτωση δεν...

Reaction score
2
Απάντηση: BLU RAY - HDVD το αλλο μτ τον τοτο το ξερετε

ουτε που το γράφεις - στο PC moy... επιλέγεις απο λίστα!!!!! :p:p

Ενας "σταυρός" τηλεκοντρόλ ειναι αρκετός. :p:p

προς το παρόν εχω ακόμα infrared PC keyboard αλλά θα το βρω το προγραμματιζόμενο, που θα μου πάει....

(ξέρει κανεις κανένα μικρό προγραμματιζόμενο τηλεκοντρόλ? αντε μέχρι 20 πλήκτρα)?)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Eγώ πάλι θεωρώ πιο "glamour" να επιλέγω την ταινία που θα δω από ένα touch screen που θα υπάρχει κάπου, κάπως στο σαλόνι μου (είτε ένα βαρβάτο τηλεκοντρόλ σαν αυτό που πρόσφατα έβαλε η Logitech στο Duet είτε ένα μικρό monitor το οποίο μπορεί πολύ εύκολα στο μέλλον να ενσωματωθεί ακόμη και στο τραπεζάκι του σαλονιού!), και με ένα μουράτο Interface σαν αυτό που χρησιμοποιεί το iPhone (για επιλογή μουσικών album). Άσε που εκτός από το βιβλιαράκι θα μπορώ να διαβάσω ό,τι υπάρχει για την ταινία στο internet, όπως τη σελίδα της στο imdb και πάει λέγοντας. Οι δυνατότητες είναι άπειρες...

Για να μην έχουμε πάλι τίποτα "εκτιμήσεις", αναφέρομαι σε τεχνολογίες που υπάρχουν τώρα σε εμπορικά προϊόντα.
Δείτε και κανένα σύγχρονο music server να παίρνετε ιδέες.

Reaction score
239
και εγω προτιμω το δισκακι, στον υπολογιστη κραταω απλα τις ταινειες που θεωρω μετριες ενω τις 'καλες' θελω να τις εχω στο ραφι μου

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Το FTTH είναι μονόδρομος γιατί δεν είναι μόνο πρόβλημα το HD Downloading....σκεφτείτε ...

....η κόρη της οικογένειας να τηλεφωνεί με χρήση video - ενώ ταυτόχρονα κατεβάζει το τελευταίο video clip του Σάκη-, ο μικρός να παίζει online απαιτητικό video game, η tv να παίζει από online HD library για την μαμά και ο μπαμπάς να βλέπει τον βάζελο σε HD live. ... Καί όλα αυτά ταυτόχρονα....

Πιστεύετε ότι όλα αυτά είναι μακρυά?
'Οτι το FTTH είναι too much?
Ακόμη και αν όντως χρειαστούμε FTTH σε 3-5 χρόνια δεν θα τό έχουμε αν δεν το ξεκινήσουμε άμεσα.
Άρα, είναι επιτακτική ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα.

Η πολιτεία τι λέει γι όλα αυτά?

Πότε θα τοποθετηθούν, επιτέλους?

Δουλειά τους είναι να σχεδιάζουν το μέλλον.

Για ρίξε μία ματιά εδώ: Click

:cool_4:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το FTTH είναι μονόδρομος γιατί δεν είναι μόνο πρόβλημα το HD Downloading....σκεφτείτε ...

....η κόρη της οικογένειας να τηλεφωνεί με χρήση video - ενώ ταυτόχρονα κατεβάζει το τελευταίο video clip του Σάκη-, ο μικρός να παίζει online απαιτητικό video game, η tv να παίζει από online HD library για την μαμά και ο μπαμπάς να βλέπει τον βάζελο σε HD live. ... Καί όλα αυτά ταυτόχρονα....

Πιστεύετε ότι όλα αυτά είναι μακρυά?
'Οτι το FTTH είναι too much?
Ακόμη και αν όντως χρειαστούμε FTTH σε 3-5 χρόνια δεν θα τό έχουμε αν δεν το ξεκινήσουμε άμεσα.
Άρα, είναι επιτακτική ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα.

Η πολιτεία τι λέει γι όλα αυτά?

Πότε θα τοποθετηθούν, επιτέλους?

Δουλειά τους είναι να σχεδιάζουν το μέλλον.
Αυτό το post είναι πλέον διάσημο!!!

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=616087#post616087

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo