BLU RAY PLAYER για αγορά - LG BD 560

Reaction score
0
Καλησπέρρα παιδιά,

Μόλις αγόρασα την νέα μου TV : http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=73523&page=15 (POST 145)

και τώρα ψάχνω για ένα σχετικά οικονομικό BLU RAY PLAYER.
Τσέκαρα το LG BD 560 και μου άρεσε.

Ποιά είναι η γνώμη σας ? Δεν έχω home theater ή ενισχυτή...

Ευχαριστώ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Μια χαρά είναι.Και υποστήριξη σε πληθώρα αρχείων μέσω usb.Η μόνη ενσταση είναι ότι δεν μπορώ να βρώ αν αποκωδικοποιεί τα νεα dd και dts ούτως ώστε να μην χρειαστείτε ενισχυτή για τον ήχο.Για αυτό καλύτερα να ρωτήσετε στο κατάστημα που θα το αγοράσετε ή την Lg.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Μια χαρά είναι.Και υποστήριξη σε πληθώρα αρχείων μέσω usb.Η μόνη ενσταση είναι ότι δεν μπορώ να βρώ αν αποκωδικοποιεί τα νεα dd και dts ούτως ώστε να μην χρειαστείτε ενισχυτή για τον ήχο.Για αυτό καλύτερα να ρωτήσετε στο κατάστημα που θα το αγοράσετε ή την Lg.
Για ρωτήστε αν γράφει κι όλας σε σκληρό δίσκο γιατί κάτι τέτοιο φαίνεται να λέει εδώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: BLU RAY PLAYER για αγορά - LG BD 560

2 διευκρινήσεις μιας και δεν το'χω :)

1. Τι σημαίνει : αν αποκωδικοποιεί τα νεα dd και dts ούτως ώστε να μην χρειαστείτε ενισχυτή για τον ήχο ?

Στα audio capabilities το ξεκαθαρίζει αυτό ? http://www.lg.com/au/tv-audio-video/video/LG-blu-ray-player-BD560.jsp

2. Τι εννοείς να γράφει σε σκληρό δίσκο ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Digital /Analogue Conversion 192KHz/24bit Dolby Digital 2 Chan. Down Mix Yes Digital Audio Output Yes (SPDIF & HDMI) LPCM Yes Dolby Digital Yes Dolby Digital Plus Yes Dolby True HD Yes DTS Yes DTS-HD Master Yes MPEG 1/2 Yes MP3 Yes WMA Yes AAC Yes
1.Για να έχετε σίγουρα ήχο απο τα αρχεία μέσω της usb.Απ ότι βλέπω σίγουρα κάνει downmix σε στερεοφωνικό το dolby digital αλλά δεν ξεκαθαρίζει αν κάνει το ίδιο στα dolby digital TRUE HD,Yes DTS-HD Master και στο απλό DTS(είναι ο ήχος στο 90% των αρχείων που υπάρχουν στο net).Αυτό δεν το ξεκαθαρίζει.

2.Αν γράφει τηλεοπτικά προγράμματα σε σκληρό δίσκο και με τι δυνατότητες.

Reaction score
0

1.Για να έχετε σίγουρα ήχο απο τα αρχεία μέσω της usb.Απ ότι βλέπω σίγουρα κάνει downmix σε στερεοφωνικό το dolby digital αλλά δεν ξεκαθαρίζει αν κάνει το ίδιο στα dolby digital TRUE HD,Yes DTS-HD Master και στο απλό DTS(είναι ο ήχος στο 90% των αρχείων που υπάρχουν στο net).Αυτό δεν το ξεκαθαρίζει.

2.Αν γράφει τηλεοπτικά προγράμματα σε σκληρό δίσκο και με τι δυνατότητες.
Μάλιστα.

Μπορώ να συνδέσω το BD Player με rca με τον ενισχυτή του στερεοφωνικού μου ? Έχω ξεχωριστό ενισχυτή και 2 ηχεία οπού συνέδεα το παλιό dvd player μου και γινόταν χαμός :) Ακόμη δεν είμαι για home theater :)

Reaction score
0
Απάντηση: BLU RAY PLAYER για αγορά - LG BD 560

Απλό DTS σίγουρα υποστηρίζει αφού η προηγούμενη γενιά (3ΧΧ) ήδη υποστήριζε.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Re: Απάντηση: Re: BLU RAY PLAYER για αγορά - LG BD 560

Μάλιστα.

Μπορώ να συνδέσω το BD Player με rca με τον ενισχυτή του στερεοφωνικού μου ? Έχω ξεχωριστό ενισχυτή και 2 ηχεία οπού συνέδεα το παλιό dvd player μου και γινόταν χαμός :) Ακόμη δεν είμαι για home theater :)
Nαι.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BLU RAY PLAYER για αγορά - LG BD 560

Δεν έχει οπτική έξοδο για ήχο !

Reaction score
0

Σύμφωνα με το επίσημο site, έχει και το 560 & το 570, οπτική έξοδο.
Video Out (Composite) - 1
Video Out (Component) - 1
Video Out (HDMI Ver. 1.3) - 1
Audio Out (Audio Left/Right) - 1
Audio Out (Coaxial) - 1
Audio Out (Optical) - 1
Audio Out (HDMI Ver. 1.3) - 1
Ethernet - 1

Reaction score
0

Εδώ όμως γράφει ότι δεν έχει :

"Για να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή, πρόκειται για δύο πανομοιότυπα Blu-ray players, με ουσιαστική διαφορά ότι το μεγαλύτερο, το BD570, πληροί το πρωτόκολλο DLNA, διαθέτει Wi-Fi, ενώ και στις θύρες διαθέτει και οπτική έξοδο ήχου."
http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/lu-ray-players/3844-lg-bd570-a-bd560-review.html

Μάλιστα δείχνει και φωτογραφίες.
Περίεργο ...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Μα για να συνδεθεί στην τηλεόραση η οπτική είναι άχρηστη.Ήχος και εικόνα περνάνε απ την hdmi.

Reaction score
0

Χρειάζεται για ενισχυτή

Reaction score
0

Γνωρίζει κανείς, σε full hd τηλεόραση που υποστηρίζει 24p, στην επιλογή 1080p Display Mode , τι είναι καλύτερο; Τα 24Ηz ή τα 50Ηz;

Reaction score
1
Καλά όλα αυτά τα features, αλλά ελληνικούς υπότιτλους παίζει?
Αν ναι, τι γίνεται με το μέγεθός τους αλλά και την θέση τους στην οθόνη??

Reaction score
0

Θα πρέπει να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους, καθώς στα προηγούμενα μοντέλα 350,370, 390 τους αναγνώριζε κανονικά.

Για μέγεθος και θέση, δεν γνωρίζω αν και αμφιβάλω οτι θα έχεις δυνατότητα τροποποίησης.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988