blue jeans cable

D

deleted user 10898

Guest
προσοχη εγιναν καποιες αλλαγες στον τροπο και στο κοστος αποστολης...

Nikos,

We have received your order and, unfortunately, the amount paid is insufficient to ship internationally. Previously we were able to offer International Surface Mail for the same price as shipping to US customers, but the US Postal Service has eliminated that option.

We can ship via USPS Priority Mail International (6-10 business days plus customs processing time, trackable) for an additional $22.18. If you would prefer a faster method, we can ship via Global Express Mail (5 business days plus customs processing time, trackable) for $26.90 in addition to the shipping that you have already paid. If you would prefer a less costly method, we can ship via USPS First Class Mail (not trackable, delivery estimates vary) for an additional $7.76.

If you'd like to upgrade your shipping you can do so using our custom shipping page at http://www.bluejeanscable.com/customshipping.htm. Please enter the amount above as the cost and be sure to mention the shipping method you prefer in the description field.

If neither of these options is acceptable to you, please let us know and we can cancel your order and refund your money in full. In the future, you may want to look at our International (UK) site (http://www.bluejeanscable.co.uk) where all goods are still shipped from the US but the prices are in pounds sterling and include the cost of FedEx International Priority shipping.

Please let me know if you have any additional questions or concerns.

Thanks,
Andrew
BJC

για να δουμε...

Reaction score
8
Απάντηση: blue jeans cable

γι αυτα τα καλωδια παντως εχω ακουσει πολυ καλα λογια, αλλα δυστηχως δεν τα εχω ακουσει ακομα.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Είμαστε καλοί πελάτες εδώ και αρκετά χρόνια. Ψωνίζουμε πάντα από το .co.uk site.
Δυστυχώς τώρα τελευταία όντως μας τα χάλασαν που στέλνουν αποκλειστικά με FedEx International Priority shipping.
To κακό είναι ότι σου χρεώνουν επιπλέον τον ΦΠΑ στο checkout. Το θετικό είναι ότι φτάνει σε 2-3 μέρες Ελλάδα χωρίς τον κίνδυνο τελωνείου (με duty prepaid).

Αν δε βαριέσαι να ασχοληθείς και ειδικά αν θα χρειαστείς αρκετά καλώδια συμφέρει καλύτερα να αγοράσεις από το αντίστοιχο site τους για bulk cable: http://www.rawcable.com
Αγοράζεις και βύσματα τις επιλογής σου και τα φτιάχνεις μόνος σου.
Πάντως κάποια καλά βύσματα (πχ τα RCA της Canare) θέλουν ειδικό εργαλείο για το termination και ίσως είναι μονόδρομος η αγορά έτοιμου. Σε άλλα (πχ Neutrik XLR) προχωράς από rawcable χαλαρά.

Τα LC-1 που προτείνουν για unbalanced συνδέσεις, τα 1800F που προτείνουν για balanced, το 1694Α που προτείνουν για ψηφιακό και την αντίστοιχη οπτική ίνα της Mitsubishi τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Πέρα από τα καλής ποιότητας καλώδια υπεράνω κριτικής είναι και τα βύσματα που χρησιμοποιούν.
Άσχετο, αλλά επίσης άριστο είναι και το HDMI καλώδιο που δίνουν (και οι δύο σειρές).

D

deleted user 10898

Guest
ολα μου τα καλωδια ειναι blue jeans. μου τα εστελναν με 3 δολαρια!!!! Ελλαδα....
και παλι με λιγο παραπανω εξοδα αποστολης παμφθηνα ειναι...
θα σας ενημερωσω για την εξελιξη...
Νικος

Reaction score
1.772

δε χρειαζονται ειδικο εργαλειο τα canare.

τα εσφιξα δυνατα με πενσα και ειναι μια χαρα.

Reaction score
615

http://www.rawcable.com

Επειδη ειμαι κομματακι ασχετος, μπορει καποιος να μου πει τι χρειαζεται για να φτιαξω ενα απλο rca καλωδιο?
Δλδ μπηκα και κοιταξα και ψιλοχαθηκα και φοβαμαι (συμφωνα με το νομο του Μερφυ) οτι θα διαλεξω τα λαθος πραγματα.

D

deleted user 10898

Guest
interconnect η ψηφιακο?
μπες στο σαιτ της bluejeanscable και διαβασε τις προδιαγραφες.
ε μετα παρε ενα και καθαρισες...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: blue jeans cable

ολα μου τα καλωδια ειναι blue jeans. μου τα εστελναν με 3 δολαρια!!!! Ελλαδα....
και παλι με λιγο παραπανω εξοδα αποστολης παμφθηνα ειναι...
θα σας ενημερωσω για την εξελιξη...
Νικος
φίλε Νίκο εχεις π.μ.

Reaction score
753
Είναι φοβερά αξιόπιστοι.
Αν υπάρχει κανένα πρόβλημα με καλώδιο το αλλάζουν αμέσως
με δικά τους έξοδα.

Reaction score
384

Eγω ψωνιζω τα Canare εδω και τουλαχιστον 7-8 χρονια απο το Markertek.com
2-3 μερες και ειναι σπιτι.

D

deleted user 10898

Guest
ναστε καλα παιδια...
εχω πολλα αναλογικα τετοια, τα ξερω τα καλωδια.
ενδιαφερον θα εχει η συγκριση του ψηφιακου με το ψηφιακο που δινει η wadia με τι itransport που εχω...
ξεκινησα τα μπακαρντι μπριζερ για να ακουω καλυτερα...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.673

το 1694A δεν έχει αντίπαλο ανεξαρτήτως κόστους, μάρκας, εμφάνισης, κάλτσας κλπ κλπ κλπ

το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα.

και σαν interconnect μια χαρά είναι. άριστο.

D

deleted user 10898

Guest
μετα απο παρατηρηση του συντονιστη για οφφτοπικ σε αλλο θρεντ να σας πω πως η ακουω λιγο πιο αναλυτικα με καλυτερη τοποθετηση στην σκηνη η εχω πιει πολλα μπακαρντια.
τωρα πινω περιε.

Reaction score
8

τι παρατηρηση βρε; Ανοιχτες τις ειχαμε τις πορτες, απλα σκεφτομαι να παραγγειλω, γι αυτο νοιαζομαι

D

deleted user 10898

Guest
αι μωρε τσιμπας...
αμα ερθω κατα κει θα σου δωσω ενα ζευγαρι τριμετρα που μου περισευουν...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.502
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus