Blue ray

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους τους υπέροχους φίλους.Διαβάζω εδώ κ καμμιά εβδομαδα,εδώ μέσα για μια αγορά ενός player που δεν θα ήθελα να ξεπερνάει τα 250€ αλλά δεν ξέρω ποιά θα είναι τα κριτήρια επιλογής του παράπάνω player κ τι θα πρέπει να προσέξω.Δεν με ενδιαφέρει να κάνει εγγραφη,απο την τηλεόραση,απλά αν μπορει να παίξει αρχεια mkv κ avi απο εξωτερικό σκληρό δίσκο η flash usb,επειδή κατεβάζω ταινίες,κ φυσικά να έχει ήχο DTS η Dolby prologic για να το συνδέσω στον Denon 1910 που έχω.Τι θα πρέπει να επιλέξω?Η τηλεορασή μου ειναι η LGLH 4000 κ δεν υποστηρίζει ήχο DTS.Θα μπορούσε ενα Blue ray να παράγει ήχο dts κ εικόνα HD 1080.Σας ευχαριστώ πολύ

Reaction score
1
Απάντηση: Blue ray

Σε αυτή τη κατηγορία τιμής αγοράζεις εξαιρετικό BD player.Θα σου πρότεινα μιας και έχεις και τηλεόραση LG το BD390 της εν λόγω εταιρείας που όλοι καλά λόγια λένε και έχει και media player για τα υπόλοιπα αρχεία...μακριά κι αλάργα από το BD570 :142: αν συνδέσεις μιά οπτική τον ήχο τον περνάς στον ενισχυτή και τα υπόλοιπα τα κάνει αυτός :126: ...
Επίσης ένα BDplayer μπορεί να σου δώσει και τα νέα και τα παλιά φορμά ήχου όπως και να αναπαράγει εικόνα HD 1080p, φυσικά μπορεί να κάνει και upscale 1080p οποιοδήποτε DVD δισκάκι που θα του βάλεις και να δείς τις ταινίες σου πολύ καλύτερα από ένα απλό DVD player :126:

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Blue ray

Μηπως να παρεις εναν καλο media player γιατι εγω πχ ειχα το LG 390 που κανει ολα αυτα που γραφεις αλλα με το που πηγα να βαλω ενα μεγαλο αρχειο mkv 18gb εκανε σπασιματα στον ηχο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.979
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas