bluetooth headset + ps3

Reaction score
0
Καλησπέρα και πάλι....
όπως έχετε καταλάβει έχω βαλθεί να αξιοποιήσω στο έπακρο το νέο μου ps3...
και αναρρωτιέμαι λοιπόν....
δεδομένου ότι το ps3 διαθέτει bluetooth και υποστηρίζει headsets....να υποθέσω ότι όποιο bluetooth headset χρησιμοποιήσω θα λειτουργήσει ή μήπως υπάρχουν συγκεκριμένες μάρκες + μοντέλα που το υποστηρίζουν???

Reaction score
4
Απο οσο ξερω κανουν ολα.
Αλλα ας μας πει και καποιος αλλος που ξερει καλυτερα.:cool_4:

Reaction score
0
βρήκα σε ένα φόρουμ έναν τυπά που πουλάει κάτι ιδιαίτερα μικρά bluetooth με 20 ευρώ +3,5 ευρώ μεταφορικά και λέω να το τσιμπήσω για το ps3...
αυτός μου είπε ότι παίζουν στάνταρντ σε όλα τα κινητά...για το ps3 δεν ήξερε να μου το επιβεβαιώσει...

Reaction score
7
Απάντηση: bluetooth headset + ps3

Όλα παίζουν, το θέμα είναι πώς παίζουν και τι αυτονομία έχουν. Ενα παλιοjabra που ενίοτε χρησιμοποιώ είναι άστα να πάνε. Με 3-4 ώρες COD4 θέλει φόρτιση. Και από μικρόφωνο δεν πρέπει να λέει και πολλά (αυτοί που το ακούνε όμως ξέρουν καλύτερα).

Reaction score
0
Ναι, αυτό που λες δεν το είχα σκεφτεί.
Το συγκεκριμένο αναφέρει αυτονομία για ομιλία 4 ώρες...οπότε σαν αυτό που λες θα είναι....
Αλλά μιλάμε για τα μισά τουλάχιστον χρήματα από οποιοδήποτε άλλο headet που βρίσκω στην αγορά ...
Αν έχει κανείς καμιά ιδέα για κάνα άλλο bluetooth (Δεν με νοιάζει να είναι και κτήνος..) ας δώσει κάνα λινκ...

Reaction score
4
Ναι, αυτό που λες δεν το είχα σκεφτεί.
Το συγκεκριμένο αναφέρει αυτονομία για ομιλία 4 ώρες...οπότε σαν αυτό που λες θα είναι....
Αλλά μιλάμε για τα μισά τουλάχιστον χρήματα από οποιοδήποτε άλλο headet που βρίσκω στην αγορά ...
Αν έχει κανείς καμιά ιδέα για κάνα άλλο bluetooth (Δεν με νοιάζει να είναι και κτήνος..) ας δώσει κάνα λινκ...
Αμα κανεις υπομονη μεχρι αυριο θα ρωτησω εναν συναδελφο που μιλαει ωρες ατελειωτες συνεχεια με το bluetooth του και τελευταια μας διαφημιζει εντονα ενα καινουργιο motorolla που εχει παρει μονο με 25 ευρω.
Το συγκεκριμενο ειναι με μπαταρια και οπως λεει εχει τρομερη αυτονομια (10 μερες) και απο ολα τα πανακριβα που εχει αλλαξει τελικα (ειχε 2-3 των 80-100 ευρω) μονο αυτο του ελυσε τα χερια.
Το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενας φορτιστης μπαταριων για να μην αγοραζεις συνεχεια.
Αυριο θα ξερω το μοντελο.

Reaction score
0
Αμα κανεις υπομονη μεχρι αυριο θα ρωτησω εναν συναδελφο που μιλαει ωρες ατελειωτες συνεχεια με το bluetooth του και τελευταια μας διαφημιζει εντονα ενα καινουργιο motorolla που εχει παρει μονο με 25 ευρω.
Το συγκεκριμενο ειναι με μπαταρια και οπως λεει εχει τρομερη αυτονομια (10 μερες) και απο ολα τα πανακριβα που εχει αλλαξει τελικα (ειχε 2-3 των 80-100 ευρω) μονο αυτο του ελυσε τα χερια.
Το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενας φορτιστης μπαταριων για να μην αγοραζεις συνεχεια.
Αυριο θα ξερω το μοντελο.
Ναι ναι για ρώτα και πες μου...
βασικά ρώτα αν έχει και κάνα παλιό του να μου το πουλήσει φθηνά...και μεγάλο να είναι δεν με νοιάζει...μόνο για το ps3 το θέλω όχι για χρήση με το κινητό :cool_4:

Reaction score
4
Ναι ναι για ρώτα και πες μου...
βασικά ρώτα αν έχει και κάνα παλιό του να μου το πουλήσει φθηνά...και μεγάλο να είναι δεν με νοιάζει...μόνο για το ps3 το θέλω όχι για χρήση με το κινητό :cool_4:
Θα σε παρω τηλεφωνο αυριο ετσι και αλλιως γιατι εχουμε και απογευματινες δουλειες ... :cool_4:

Reaction score
1

Παιδια για bluetooth παρτε το sony ericsson HBH PV705. Μιλαμε ειχα παθει πλακα με την μπαταρια του, 3 βδομαδες μου κρατουσε, με ομιλια περιπου 2 ωρες το μηνα.
Στα χαρτια αναφερει 12 ωρες ομιλιας, 300 ωρες αναμονης.

Reaction score
7

Μιλαμε ειχα παθει πλακα με την μπαταρια του, 3 βδομαδες μου κρατουσε, με ομιλια περιπου 2 ωρες το μηνα.
Στα χαρτια αναφερει 12 ωρες ομιλιας, 300 ωρες αναμονης.
Ο αυτονομία σε αναμονή δεν έχει καμμιά χρησιμότητα για τη χρήση με ps3.
Σε ομιλία είναι το ζητούμενο. Ενα 4ωρο πρέπει να είναι το minimum πιστεύω.

Reaction score
0
Αυτό το Erickson ωραίο φαίνεται, αλλά 45 ευρώ είναι πολλά νομίζω...

Αυτό που λέει ο petesoulis για την αυτονομία είναι σίγουρα σημαντικό...επομένως τι να πω...φαίνεται ότι η μόνη λύση είναι είτε κάποιο μεταχειρισμένο παλιό μοντέλο ή στην τελική θα πάρω προσωρινά ένα φθηνό headset usb...

Τα usb παίζουν απροβλημάτιστα ή υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα και συμβατά;

Reaction score
0
Τέλειο είναι το SONY ERICSSON HBH-DS970 το οποιο είναι στερεοφωνικό, έχει οθόνη πληροφοριών, λειτουργεί έχωντάς το και στην φόρτιση και ο ήχος του είναι απίθανος καθώς έχει και χαμηλές συχνότητες θαυμάσιες. Ομως κοστίζει κοντά στα 100 ευρό.

Reaction score
0
Δε ξέρω αν έχετε διαβάσει τις οδηγίες του ps3 , αλλά λέει άμα σας πιάσει πονοκέφαλος κλπ κλείστε τις bluetooth συσκευές. Αυτά είναι headset για gaming http://www.sennheisercommunications.de/comm/icm_de.nsf/root/products_pc_headsets_pro-gaming
+1000 για τα Sennheiser..είχα παλιότερα ένα σετάκι για pc και είχε κορυφαία απόδοση...
Πλάκα πλάκα...μπορεί και να τσιμπήσω κάνα τέτοιο να το χρησιμοποιώ και στον υπολογιστή...

Reaction score
0
Plink διάβασε και αυτό το Link ρε... Ίσως σε βοηθήσει να μην πέσεις σε περίπτωση ασυμβατότητας...

http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=ps3&thread.id=898874
Ευχαριστώ υποκώδικα...το είχα βρει το λινκ αυτό...
Ουσιαστικά λέει ότι μετά και το τελευταίο fw όλα τα bluetooth headsets είναι συμβατά... :cool_4:

Reaction score
7
Εγώ έτυχε να έχω ένα i-Tech Clip IIs στερεοφωνικό που δουλεύει σωστά. Πάντως θα σου πρότεινα να αγοράσεις το Samsung WEP-200. Πολύ καλός ήχος και μικροσκοπικό.

Reaction score
7
Ουσιαστικά λέει ότι μετά και το τελευταίο fw όλα τα bluetooth headsets είναι συμβατά... :cool_4:
:cool_4: Πολύ καλή φάση τότε....πάρε όποιο σου αρέσει εμφανισιακά και ξέρεις ότι έχει καλή απόδοση ήχου. Πάντως κορυφαία σε απόδοση ήχου είναι τα Plantronics και αφού με το τελευταίο Firmware παίζουν όλα, τότε δες τα οπωσδήποτε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas