Bluray Player κοντά στα 150 ευρώ

Reaction score
39
Καλημέρα σας.

Ψάχνω για ένα φίλο (με έχει τρελάνει ο κερ@τ@ς!:125:) ένα BD Player κοντά στα 150 ευρώ.

Θέλω να υποστηρίζει:

Νέα φορμά ήχου (dts HD...)
Είσοδος USB για εξ. σκληρούς και φλασάκια
Αναπαραγωγή mkv με ελληνικους υπότιτλους
Ας μπαίνει και στο ιντερνετ για κανένα update

Γενικότερα ένα δοκιμασμένο σταθερό μηχάνημα που να παίζει τα bluray (και το Avatar!!!)

Επειδή κατά τα φαινόμενα θα συνδυαστεί με ενισχυτή Pioneer (520-K) αν υπάρχει κάτι σε Pioneer να μη μπλέκουμε και τα τηλεκοντρόλ καλά θα ήταν. Έχω δει το BDP-120 αλλά δεν ξέρω τι κάνει με τα mkv..:108:

Πολλά θέλω;;:137:

Ευχαριστώ

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.732
Τέτοιο player, μόνο κατά LG μεριά μου κάνει...

Αλλά, απ' ότι διαβάζω, έχουν προβλήματα με την αναπαραγωγή κάποιων bluray.

Μετά πάμε σε media player με οδηγό bluray, αλλά δεν βγαίνουν τα χρήματα....

Reaction score
39
Φαντάζομαι ότι το λες λόγω mkv.. Χωρίς αυτή τη δυνατότητα έχετε να προτείνετε κάτι;

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Bluray Player κοντά στα 150 ευρώ

Φαντάζομαι ότι το λες λόγω mkv.. Χωρίς αυτή τη δυνατότητα έχετε να προτείνετε κάτι;
Φίλε εγώ δεν προτείνω τίποτα...έχω καεί από τόση blu ray τεχνολογία :141:

Reaction score
54
Απάντηση: Bluray Player κοντά στα 150 ευρώ

Η καλύτερη λύση για την αναπαραγωγή mkv είναι το PC, (που μπορεί να είναι και ένα λάπτοπ με έξοδο hdmi) στο οποίο κάνεις ό,τι θες.
Μετά έρχονται οι media players.
Τα bluray μα δε θα διαβάζουν δίσκους ntfs, μα τους υπότιτλους, όλο και κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει και είναι απόλυτα σπαστικό να περιμένεις να δεις μια ταινία και να μην παίζει τελικά.
Πάντως bluray με δυνατότητα αναπαραγωγής ματρόσκας (mkv) βγάζει και η philips.
Για bluray player κατά την αποψή μου αγοράζουμε κλασικές μάρκες (sony, panasonic, pioneer, philips, denon) και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Μια ματιά στο internet και βρίσκουμε αυτό με τις δυνατότητες που θέλουμε.
Υπόψη ότι όλα τα bluray υποστηρίζουν τα νέα φορμά ήχου, εκτός αν εννοείς να έχουν ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές και τις αντίστοιχες αναλογικές εξόδους, για την περίπτωση που ο ενισχυτής δεν υποστηρίζει τα νέα φορμά.
Χωρίς mkv οποιοδήποτε προσιτό sony, panasonic, pioneer , θα είναι μια χαρά.

Reaction score
39
Έχεις δίκιο. Απλα σκεφτόμουν για μία συσκευη bluray που θα παιζει και mkv για να μην χρειαστεί να αγοράσει κάτι άλλο (media player). Έτσι και αλλιώς δεν ασχολείται με downloads κτλ αλλά αν τύχει να έχει μία ταινιούλα να μπορεί να τη δει.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.231
Πάρε το Pioneerάκι, το έχω στο υπνοδωμάτιο, μιά χαρά είναι.

Πάρε και ένα φθηνό media player.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.610
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds