Bluray rip σε iso

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους,

Εδώ και καιρό προσπαθώ να κάνω αντίγραφα των Bluray μου στον σκληρό του HTPC για να τα έχω μαζεμένα.Το πρόβλημα που συναντώ είναι το εξής:
Χρησιμοποιώ το anydvd hd για να αφαιρέσει όλα τ κλειδώματα και το region.Πατάω την επιλογή rip disk to iso και μετά απο κάνα δίωρο μου βγάζει ένα iso στον σκληρό.Χρησιμοποιώντας το daemon tools lite (έχω δοκιμάσει και το virtual clone drive), κάνω mount το iso και στην συνέχεια ανοίγει το powerdvd 7.3 και παίζει η ταινία.Όμως σε τυχαίο σημείο κάθε φορά μέσα στην ταινία η εικόνα παγώνει ή κολλάει και επαναλαμβάνεται, ενώ ο ήχος συνεχίζει να παίζει κανονικά.Ακόμα και αν πατήσω next chapter ο ήχος προχωράει στο επόμενο κεφάλαιο αλλά η εικόνα παραμένει κολλημένη.Δοκίμασα να κάνω defrag τον σκληρό αλλά μετά απο 10 ώρες defrag πάλι το ίδιο πρόβλημα εμφανίζει. Αν έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ασ βοηθήσει γιατί δεν μπορώ να βρω άκρη με τίποτα...

Ευχαριστώ,

Γιάννης

Υ.Γ.:Ο υπολογιστής είναι:Core 2 quad q9300,4 gigabytes of ddr3 1600 ram, Asus striker II extreme, Asus EAH4670 vga card, Asus Xonar d2x sound card και LG bluray/hddvd reader

Reaction score
0
Απάντηση: Bluray rip σε iso

Το μονο που θα σου πω φιλε ειναι οτι αυτα τα προγραμματα αναπαραγωγης bluray δυστυχως ειναι πηγμενα στα bugs....δεν εχει βρεθει καποιο εντελως αξιοπιστο ακομα. Εμενα τις μισες ταινιες δεν τις παιζει καν το powerdvd επειδη τρωει κολλημα με το menu τους πχ. Το πιο αξιοπιστο που εχω δοκιμασει ειναι το arcsoft totalmedia theatre, αλλα και αυτο εχει την μεγιστη βλακεια οτι μετα απο λιγο καιρο παυει να λειτουργει και θελεις format και επανεγκατασταση απο την αρχη...

Οποτε γενικα αν και αυτο που λες δε μου εχει τυχει, μπορει να φταιει οτιδηποτε. Δοκιμασε το TSmuxer που θα σου επιτρεψει να απομονοσεις την ταινια χωρις menus κλπ (αν εχεις ορεξη για λιγο ψαξιμο) και αν δεν παιξει ουτε ετσι τοτε μαλλον κατι φταιει με το συστημα σου...

Reaction score
0
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας...Τελικά με βλέπω να περιμένω και να δοκιμάζω και άλλα προγράμματα μήπως δουλέψει κανένα (αν βρω άκρη θα postάρω εδώ την λύση).;έχει διαφορά αν θα το κάνω rip με το anydvdhd σε iso ή με το imgburn??

Reaction score
0
Απάντηση: Bluray rip σε iso

Καλησπέρα σε όλους,

...
Χρησιμοποιώντας το daemon tools lite (έχω δοκιμάσει και το virtual clone drive), κάνω mount το iso και στην συνέχεια ανοίγει το powerdvd 7.3 και παίζει η ταινία.Όμως σε τυχαίο σημείο κάθε φορά μέσα στην ταινία η εικόνα παγώνει ή κολλάει και επαναλαμβάνεται, ενώ ο ήχος συνεχίζει να παίζει κανονικά.Ακόμα και αν πατήσω next chapter ο ήχος προχωράει στο επόμενο κεφάλαιο αλλά η εικόνα παραμένει κολλημένη....

...
Δοκίμασες να κάνεις ακριβώς αυτά που ανaφέρεις αλλά επιπρόσθετα να έχεις ενεργοποιημένο και το anydvd ;
Νομίζω ότι το powerdvd έχει "ηθελημένα" απο κατασκευής του μια "απέχθεια" στο να παίζει αρχεία BD απο τον σκληρό ...
Με άλλον player δοκίμασες ; mpc π.χ.;

Reaction score
0
Κάπου είχα διαβάσει ότι όταν ριπάρεις σε iso με το anydvd δεν πρέπει να καταργείς τα κλειδώματα του δίσκου για κολλάει μετά η αναπαραγωγή του. Σε μερικές δοκιμές που έκανα μερικοί δίσκοι έπαιξαν καταργώντας τα κλειδώματα και κάποιοι άλλοι όχι.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.556
Members
38.716
Νεότερο μέλος