- Reaction score
- 2
Καλησπέρα.
Έχω ένα πρόβλημα που μ'εχει τρελλάνει τις τελευταίες ώρες..
Όταν προσπαθώ να δω BLuray στο MPC και φορτώνω εξωτερικούς υπότιτλους, κάθε φορά που εμφανίζεται ο υπότιτλος σα να κάνει skip λίγο η εικόνα ή να παραπατάει.
Είναι εμφανές δηλαδή σε σκηνές όπου η κάμερα κινείται.
Όταν το παίζω χωρίς τον υπότιτλο είναι μια χαρά!
Έχει κανείς καμιά ιδέα τί μπορώ να κάνω;
Έχω το MPC-HC 1.6.5 και το K-Lite codec pack 940 (νομίζω είναι το τελευταίο)
Χρησιμοποιώ το DXVA. (αν χρησιμοποιήσω άλλο renderer που δε χρησιμοποιεί το DXVA η εικόνα είναι χειρότερη)
Επίσης πρόσεξα το εξής:
Αν χαμηλώσω την ανάλυση του υπότιτλου πχ στα 640x480 (από το maximum text resolution), το πρόβλημα ελαττώνεται και ίσως εξαλείφεται. Δεν είμαι σίγουρος.
Αν τους έχω όμως στο desktop resolution (1920x1200) τότε υπάρχει το πρόβλημα και είναι αισθητό.
Έχω ένα πρόβλημα που μ'εχει τρελλάνει τις τελευταίες ώρες..
Όταν προσπαθώ να δω BLuray στο MPC και φορτώνω εξωτερικούς υπότιτλους, κάθε φορά που εμφανίζεται ο υπότιτλος σα να κάνει skip λίγο η εικόνα ή να παραπατάει.
Είναι εμφανές δηλαδή σε σκηνές όπου η κάμερα κινείται.
Όταν το παίζω χωρίς τον υπότιτλο είναι μια χαρά!
Έχει κανείς καμιά ιδέα τί μπορώ να κάνω;
Έχω το MPC-HC 1.6.5 και το K-Lite codec pack 940 (νομίζω είναι το τελευταίο)
Χρησιμοποιώ το DXVA. (αν χρησιμοποιήσω άλλο renderer που δε χρησιμοποιεί το DXVA η εικόνα είναι χειρότερη)
Επίσης πρόσεξα το εξής:
Αν χαμηλώσω την ανάλυση του υπότιτλου πχ στα 640x480 (από το maximum text resolution), το πρόβλημα ελαττώνεται και ίσως εξαλείφεται. Δεν είμαι σίγουρος.
Αν τους έχω όμως στο desktop resolution (1920x1200) τότε υπάρχει το πρόβλημα και είναι αισθητό.