bose acoustimass

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους! Εχει καποιος ακουσει το παραπανω (bose acoustimass 6) σετ ηχειων? H χρηση τους θα ειναι αποκλειστικα για home cinema. Ο χωρος περιπου στα 20 τετραγωνικα.
Α και η τιμη τους? Περιπου 1000euro να φανταστω?

Reaction score
0
Hello friend! Εγώ κάποια χρόνια τώρα έχω τα Bose Accoustimass 15. Νομίζω ότι σαν 5.1 απότέλεσμα ΠΟΤΕ δεν μου έλειψε κάτι και μάλιστα σε χώρο μεγαλύτερο από τον δικό σου. Αλλά για μουσιική στέρεο χρειάζεσαι άλλα ηχεία. τα 6 δεν τα ξέρω, και από τιμή νομίζω πως μπορείς να βρείς σαν τα δικά μου καλο-μεταχειρισμένα ΚΑΤΩ από 1000 ευρώ (κάπου 1500+ έχουν καινούργια.)

Reaction score
0
Δεν με απασχολει σχεδον καθολου η αποδοση τους σε μουσικη.Θελω κατι απλο (σαν σχεδιο τουλαχιστον) και ποιοτικο για να απολαμβανω τις ταινιες μου.
Εκτος της εντασης σαν ποιοτητα ηχου εισαι ευχαριστημενος?
A και μια ακομα , τα ηχεια του σετ συνδεονται στο sub και μετα στον ενισχυτη η κατευθειαν?

Reaction score
0
Yeap!!! Και όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο τα έχει ζηλέψει και κόσμος (Μέγεθος Vs Απόδοση σε Home Theater) Πάντως αυτά που έχω εγώ είναι με το ενεργό Sub. Αν τα 6 είναι έτσι δεν θα έχεις πρόβλημα.

Reaction score
0
Εγώ σε λίγο καιρό θα τα δώσω απλά για να πάρω κάτι πιο μουσικό και ογκώδες, και γιατί μετά από 6 - 7 χρόνια τα βαρέθηκα πια! Αυτό το πράγμα που με ενθουσίαζε στην αρχή, (το να ψάχνεις να δείς δηλαδή από που βγαίνει όλος αυτός ο ήχος) τώρα με έχει κουράσει!! :)

Reaction score
0
Απάντηση: bose acoustimass

Το 6 είναι ακριβώς έτσι. Το σετ είναι απίστευτο, ο ήχος του για home cinema είναι καταπληκτικός. Για μικρούς χώρους όπως ο δικός σου (και ο δικός μου) είναι εκπληκτικά... Άσε που κάνω το κέφι μου και η σύζυγος με αφήνει ήσυχο γιατί απλά δεν τα βλέπει...

Πολύς κόσμος που έχει έρθει για ταινία σπίτι λέει "Συγγνώμη, αυτά παίζουν;"

Reaction score
0
Re: Απάντηση: bose acoustimass

Το 6 είναι ακριβώς έτσι. Το σετ είναι απίστευτο, ο ήχος του για home cinema είναι καταπληκτικός. Για μικρούς χώρους όπως ο δικός σου (και ο δικός μου) είναι εκπληκτικά... Άσε που κάνω το κέφι μου και η σύζυγος με αφήνει ήσυχο γιατί απλά δεν τα βλέπει...

Πολύς κόσμος που έχει έρθει για ταινία σπίτι λέει "Συγγνώμη, αυτά παίζουν;"
Ευτυχως συζυγος δεν υπαρχει αλλα η συντροφος ειναι εκπαιδευ(ο)μενη!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.241
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos