Bowers & Wilkins: Αλλαγές παντού

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.456
Reaction score
50.606




Κάτι τρέχει με την Bowers & Wilkins, τη γνωστή μας ως B&W που τρέχει ακόμη τις Rotel και Classe, από τότε που εξαγοράστηκε από την EVA Automation.
H εταιρία έχει καιρό να παρουσιάσει νέα μοντέλα και πολλοί αναμένουν εξελίξεις, ακόμη και σε τοπικό επίπεδο οι φήμες… είναι πολλές.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο κ. Rob Sinclair που ήταν για 20 χρόνια σε ηγετική θέση (αντιπρόεδρος) στην Bowers & Wilkins, και έχει την τιμή το περιοδικό να τον γνωρίζει, αποχώρησε από την B&W για να ενταχθεί στο δυναμικό της Paradigm Electronics.

Η τελευταία εκτός από τα επώνυμα ηχεία έχει την ευθύνη και των εταιριών MartinLogan και Anthem. Ο κ. Rob Sinclair αναλαμβάνει στην Paradigm Electronics την εμπορική διεύθυνση για τις αγορές EMEA, APAC και Λατινική Αμερική. Σ' αυτές ανήκει και η Ελλάδα.


Οι εξελίξεις αυτές σημαίνουν ότι σύντομα θα ακούσουμε μεγάλα νέα (καλά ή κακά δεν γνωρίζουμε) από την Bowers & Wilkins, ενώ η κίνηση αυτή της Paradigm Electronics να αποκτήσει τον κ. Rob Sinclair μόνο παραπάνω από θετική μπορεί να χαρακτηριστεί.


Εν αναμονή εξελίξεων…


http://www.hxoseikona.gr/nea/5640-bowers-wilkins.html
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.606
Μηνύματα
2.867.573
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top