BR στα 400-500 Ε...??

Reaction score
73
Δεν ξερω αν εχετε αποψη...

Αν καποιος αυτη τη στιγμη θελησει να δωσει 400-500 Ε το maximum τι θα του λεγατε να παρει...??? Σε BR εκτος του PS3...
Για πεστε... γιατι ερχονται και Χριστουγεννα..."happy_1"

Reaction score
0
Να κρατήσει τα λεφτά του στην άκρη ή να τα φάει αλλού...
Λίγη υπομονή..

Αν πάλι θέλει SONY και καλά BR, τότε PS3 μπας και του μείνει η παιχνιδομηχανή .. (γιατί τελειώνει η βενζίνα και δεν εχει διανυκτερεύοντα...)

Reaction score
11
Μια χαρά τον πληροφορήσατε τον άνθρωπο!
Και να μην το έλεγε (εκτός PS3)

Σκέφτομαι κι εγώ την αγορά ενος BR player και ίσως αυτή τη στιγμή κατέληγα σε αυτό.

http://perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?14083

Το αναβάλλω όμως γιατί φοβάμαι οτι δεν θα έχω τι να βάλω μέσα να παίξει.
Στα βιντεοκλαμπ υπάρχουν όλο κι όλο καμιά 40αριά τίτλοι και από αυτούς είναι ζήτημα αν αξίζουν 4-5 μετά τι θα γίνει θα το κοιτάζω και θα το καμαρώνω;
Αυτό για μένα είναι το βασικό ερώτημα.

Reaction score
62
Samsung BD P-1400. Στα 500€ περίπου. Το πιό ισορροπημένο player (πέραν του ps3) και σε καλή τιμούλα!! Έχει και ethernet και απ' ότι λένε, σύντομα θα βγεί update για να γίνει profile 1.1!!

Reaction score
0
Απάντηση: BR στα 400-500 Ε...??

Exω το ΒD S300 και μου ειχε αφησει για μια βδομαδα ενας φιλος μου το PS3.Το συνδεσα στην τv μου KDL 46W2000 εβαλα τις ιδιες ταινιες στην ιδια αναλυση με το S300 και το αποτελεσμα...καλη εικονα βεβαια δε το συζηταμε αλλα καμια διαφορα!!! Aκομη και στα dvd

Reaction score
6
Απάντηση: BR στα 400-500 Ε...??

Exω το ΒD S300 και μου ειχε αφησει για μια βδομαδα ενας φιλος μου το PS3.Το συνδεσα στην τv μου KDL 46W2000 εβαλα τις ιδιες ταινιες στην ιδια αναλυση με το S300 και το αποτελεσμα...καλη εικονα βεβαια δε το συζηταμε αλλα καμια διαφορα!!! Aκομη και στα dvd

Δηλαδή πιο από τα δυο σε εντυπωσίασε πιο πολύ;

Reaction score
4
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ SAMSUNG 1400 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ PANASONIC BD 10.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis