Brautek 108" electric.

Reaction score
0
Καλησπέρα.
Μια βοήθεια.
Πήρα την άνω οθόνη.
Πως καλιμπραρο το Ύψος;
Δεν καταλαβαίνω το λιτό manual.
Μου αφήνει μόνο 5cm από επάνω.
Μόνο αυτό είναι;
Ευχαριστώ.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Εννοείς το μαύρο πλαίσιο;Αν είναι αυτή το μαύρο περιθώριο πάνω φτάνει μέχρι τα 8cm.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Αλλά είναι στα 45 χιλιοστά.
Πως κερδιζω και τα υπόλοιπα όπως λες;
Βασικά το διάβασα στα specs στην ιστοσελίδα που επισύναψα. Την οθόνη την έχεις βιδώσει ταβάνι ή τοίχο; Πόσο εύκολο είναι να κατεβάσεις την κάσα πιο κάτω (όσους πόντους χρειαστείς);

Reaction score
0
Βασικά το διάβασα στα specs στην ιστοσελίδα που επισύναψα. Την οθόνη την έχεις βιδώσει ταβάνι ή τοίχο; Πόσο εύκολο είναι να κατεβάσεις την κάσα πιο κάτω (όσους πόντους χρειαστείς);
Μπήκε σε γυψοσανιδα.
Οπότε δεν μπορώ να παίξω.
Αλλά έχεις δίκιο το max είναι 8cm.
Και εγώ έχω 4,7 περίπου.
Έχει κάποιο adjust στο μανουαλ αλλά δεν το κατάλαβα. Δες την φωτογραφία.
Βασικά δεν υπάρχει αυτός ο ρεγουλατορος που δείχνει.

Attachments

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Έτσι ρεγουλάρισα και τη δική μου. Όπως φαίνεται στο διάγραμμα, στο δεξί άκρο της κάσας πρέπει να υπάρχει μια υποδοχή που περνάς το άλεν για να ρυθμίσεις πόσο κατεβαίνει. Τη διαδικασία της κάνεις (αν θυμάμαι καλά) με την οθόνη κατεβασμένη. Αν όμως έχεις βάλει γυψοσανίδα λογικά δεν θα έχεις πρόσβαση.

Reaction score
0
Έτσι ρεγουλάρισα και τη δική μου. Όπως φαίνεται στο διάγραμμα, στο δεξί άκρο της κάσας πρέπει να υπάρχει μια υποδοχή που περνάς το άλεν για να ρυθμίσεις πόσο κατεβαίνει. Τη διαδικασία της κάνεις (αν θυμάμαι καλά) με την οθόνη κατεβασμένη. Αν όμως έχεις βάλει γυψοσανίδα λογικά δεν θα έχεις πρόσβαση.
Το έκανα.!!
Πιο κρυφό δεν μπορούσαν να το βάλουν;

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.118
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio