Brax Team

Reaction score
5
http://www.brax-team.com/mitglieder.html

*γκουχ* *γκουχ*

Κάποιο μέλος της Brax Team το οποίο βρίσκεται στην παραπάνω λίστα (γράφει απο Griechenland) ετοιμάζεται να κατέβει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό 19-22 Απριλίου στην κατηγορία Advanced (Up to 5 channels) (πιθανοτατα ακομα τιποτα δεν ειναι σίγουρο) :bravo::bravo::bravo:

Σόρρυ ποι ανοιξα καινούριο thread και ναι είμαι ψώνιο με το αμάξι μου :crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Reaction score
0
Λάμπρο καλή επιτυχία εαν το αποφασίσεις!!!
Καλά κάνεις και έχεις ψώνιο με το αμάξι σου αφού εχεις δαπανήσει χρόνο και χρήμα.:cool_4:

Α και αμα πας.......

βάλε κάπου και ένα αυτοκολλητάκι AVSite.gr:happy_6:

Reaction score
41
Λάμπρο καλή επιτυχία!
Και βάλε και καμιά φωτό εδώ (και δίπλα.....:happy_6: )

Με το περιοδικό θα παίξουμε τελικά?
Τι κανόνισες??

Reaction score
24.820
απο αυτα που ακουσα, στο περιοδικο βλεπω να μπαινει μονο απο αναδημοσιευση.
(μα καλα ρε γιαννη τι σου ειπε ο ανθρωπας , ακου αποκλειστηκοτητα...)

Reaction score
0
Τα συγχαρητηρια μου και καλη επιτυχια!!!!!!

Ενας διαγωνισμος Ευρωπαικου επιπεδου ειναι μια παρα πολυ καλη εμπειρια και χαιρομαι παρα πολυ που θα πας!! Μακαρι να τα καταφερνα και εγω αλλα δυστηχως δεν θα τα καταφερω τελικα!! Αν και η Ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

Καλη τυχη Αγαπητε!!!

ΥΓ . Και μην μασας με τους κριτες ηχου, αν πιστευεις οτι σε αδικησανε μην υπογραψεις το φυλλο αξιολογησης και ζητα αρχικριτη!!

Reaction score
5
Ανδρέας Ανδρέας. Και μόνο Ανδρέας το σκαλίζει ^_^ Δεν εμπιστεύομαι άλλον σε αυτόν τον τομέα

Reaction score
0
Με λυπη ειδα την λιστα συμετοχων για το Sinsheim και απο οτι καταλαβα δεν θα πας..... Ελπιζω του χρονου να ειμαστε καλα και να ερθεις παρεουλα μαζι μου!!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.098
Του χρόνου μπορεί να έρθω κι εγώ, you never know.:smoking:

Reaction score
5
Με λυπη ειδα την λιστα συμετοχων για το Sinsheim και απο οτι καταλαβα δεν θα πας..... Ελπιζω του χρονου να ειμαστε καλα και να ερθεις παρεουλα μαζι μου!!
μια δεν βρίσκαμε καλώδια. μια ειχαμε πρόβλημα με τα δέρματα... εχει περάσει αυτό το αμαξι πια... :mad_3::mad_3:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.201
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike