22 Απριλίου 2009 #1 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. Ιδρυτής Μηνύματα 30.058 Reaction score 731 Ολα τα μοντελα http://watchluxus.com/brands/breitling/bentley/serie-motors-gmt
23 Απριλίου 2009 #2 argi "Επαγγελματίας" Μηνύματα 30.020 Reaction score 6.881 Απάντηση: Breitling Bentley SERIE MOTORS: GMT αντρεα εχεις και κανα σαιτ που να δινει λεφτα ωστε να τα παρουμε ολα:142:
Απάντηση: Breitling Bentley SERIE MOTORS: GMT αντρεα εχεις και κανα σαιτ που να δινει λεφτα ωστε να τα παρουμε ολα:142:
23 Απριλίου 2009 #3 Voreios Μηνύματα 10.433 Reaction score 4.918 Απάντηση: Breitling Bentley SERIE MOTORS: GMT Τα αυτοκίνητα ...καλά δεν τα φτάνουμε, αλλά έχω την αίσθηση ότι και τα ρολόγια θα στοιχίζουν ...όσο μία καλή τηλεόραση; (η κάνω λάθος
Απάντηση: Breitling Bentley SERIE MOTORS: GMT Τα αυτοκίνητα ...καλά δεν τα φτάνουμε, αλλά έχω την αίσθηση ότι και τα ρολόγια θα στοιχίζουν ...όσο μία καλή τηλεόραση; (η κάνω λάθος
23 Απριλίου 2009 #4 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. Ιδρυτής Μηνύματα 30.058 Reaction score 731 Απάντηση: Breitling Bentley SERIE MOTORS: GMT Voreios said: Τα αυτοκίνητα ...καλά δεν τα φτάνουμε, αλλά έχω την αίσθηση ότι και τα ρολόγια θα στοιχίζουν ...όσο μία καλή τηλεόραση; (η κάνω λάθος Click to expand... Αναλογως την εταιρεια. Μερικα οσο και ενα...σπιτι:144:
Απάντηση: Breitling Bentley SERIE MOTORS: GMT Voreios said: Τα αυτοκίνητα ...καλά δεν τα φτάνουμε, αλλά έχω την αίσθηση ότι και τα ρολόγια θα στοιχίζουν ...όσο μία καλή τηλεόραση; (η κάνω λάθος Click to expand... Αναλογως την εταιρεια. Μερικα οσο και ενα...σπιτι:144:
23 Απριλίου 2009 #5 tigergreg Μηνύματα 33.196 Reaction score 28.294 ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΑΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.