"BRUCE ALMIGHTY"...........επιτέλους!!!!!

Reaction score
49

με τους: Jim Carrey, Jennifer Aniston, Morgan Freeman.

(ελληνικός τίτλος: "Θεός για μια βδομάδα")

Αφού μας έβγαλαν το λάδι ΤΟΟΟΟΟΣΟ καιρό τελικά αποφάσισαν να το φέρουν σε DVD προς ενοικίαση.......
Το έχω μπροστά μου
Μόλις σήμερα έφθασε στα videoclub της Πάτρας.
Θα την δω και επιτέλους θα ανακαλύψω αν τελικά άξιζε τόση αναμονή!!!! :roll:

Reaction score
49
Την ταινία την έχει φέρει η AV.
Εικόνα καλή (εώς πολύ καλή) και ήχος επίσης (DD)

Την είδα τελικά Πέμπτη βράδυ και αξίζει τον κόπο!
Έχει πάρα πολύ γέλιο με στιγμές ξεκαρδίσματος!!
Ευχάριστη, ιδιαιτέρως ταιριαστή με το κλίμα των ημερών, για οικογενειακές συγκεντρώσεις και πολύ γέλιο!!

Αξίζει επίσης να δείτε (οπωσδήποτε) και τα bonus material, στα οποία υπάρχουν παντού Ελληνικοί υπότιτλοι (για ακόμα μια φορά........επιτέλους)!

2 ώρες περίπου γέλιου. Όχι κι άσχημα........... :D

Reaction score
6
Και γω την ειδα χτες και γελασα με την ψυχη μου.
Ο Jim Carrey φοβερος ολος μια ταινια.
Στα extras στις σκηνες που κοπηκαν μην παραλειψετε να δειτε την σκηνη που αναφερεται στις Στενες επαφες τριτου τυπου.
Εδω δακρυσα απο τα γελια :mrgreen:

Reaction score
0
Ερρμμ....την ειχα στον υπολογιστή μου(με ελληνικούς υπότιτλους) ένα μήνα πριν βγει στις αίθουσες. Ξέρετε τον τρόπο... :D :D

Reaction score
6
Επισης ξεχασα να αναφερω για τα μενου του DVD. Πραγματικα εμπνευσμενα.
Καλλιτεχνης ο τυπος που τα εφτιαξε.
Μαλον φιλε μου δεν τα ειδες ολα απο το υπολογιστη σου.
Υπαρχουν σκηνες επιπλεον που δεν μπηκαν στο μονταζ που ξεπερνουν τα 20 - 25 λεπτα διαρκεια

Reaction score
49
Ερρμμ....την ειχα στον υπολογιστή μου(με ελληνικούς υπότιτλους) ένα μήνα πριν βγει στις αίθουσες. Ξέρετε τον τρόπο...  :D   :D
ΠΟΤΕ δεν βλέπω ταινίες "κατεβασμένες" από internet.
Και αυτό γιατί η ποιότητά τους σε σχέση με τον ήχο και την εικόνα είναι......."άσε καλύτερα". Μου θυμίζουν παλιές πολυπαιγμένες VHS.
Δεν έχω πληρώσει ηχεία και ενισχυτές για να ακούω στερεοφωνικά (και μάλιστα χάλια....)
Ούτε θα "έκαιγα" την λάμπα του βιντεοπροβολέα για να βλέπω θολούρα, χιόνια & macroblocking!!!!
Χίλιες φορές να κάνω υπομονή να νοικιάσω την ταινία όταν έρθει στα videoclubs.
Για να δω σωστή εικόνα, να ακούσω σωστά ήχο, να υπάρχουν πάντα σωστοί υπότιτλοι και ίσως και μερικά extras (εικόνα/ήχος & extraw δεν είναι βέβαια πάντα σωστά στις επι ενοικίασην ταινίες αλλά στο 80% είναι...........)

Θα συμφωνήσω με τον Αντρέα ότι τα γυρίσματα έχουν πάρα πολύ γέλιο και αξίζει να το ξαναδείς David.
Ααααα.......και το "παιχνίδι" με τον τηλεπαρουσιαστή ήταν να σου λύνονται τ' άντερα.......... :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss