BRYSTON 7B SST2

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
πρωτα ενισχυτη μετα ηχεια δηλαδη????

τα atc υπαρχουν και ενεργα....και γλυτωνεις αρκετα...

αν σου αρεσουν τα κουτια....σχεδιαστικα παντα μιλαω...

Reaction score
0
Απάντηση: BRYSTON 7B SST2

επειδη θα αλλαξω χωρο σε λιγο καιρο δεν γινεται να παρω τωρα ηχεια. δεν με ενοχλουν οτι τα atc ειναι κουτια αλλα τα b&w ειναι κουκλια. γνωμες για τον προενισχυτη bryston bp 26.

Reaction score
460

Τoν bp26 δεν τον εχω ακουσει αλλα bryston προ......Η bryston φημιζετε για τουs τελικουs.Εαν συνδιασειs εναν γλυκο προ και ουδετερα καλωδια θα εχειs καταπληκτικο αποτελεσμα.Εγω εχω βαλει σαν προ τον krell kct και καλωδια kimber bifocal xl για τα ηχεια και cardas xlr golden ref interconnects.Η αποφαση αυτη παρθηκε επειτα απο εκτενειs δοκιμεs,παιρνονταs διαφορα καλωδια του ιδιου επιπεδου.Μη κανειs το λαθοs και βαλειs φθηνο προ και καλωδια γιατι θα υποβαθμισειs το συστημα.Καλυτερα να αργησειs λιγο να ολοκληρωσειs το συστημα παρα να κανειs κατι που που στο τελοs να μη σε ικανοποιει πληρωs.Oσο για τα ηχεια προτιμω τα atc γιατι τα εχω ακουσει πολυ καλα οπωs εχω ακουσει και ολα τα b&w.Εαν παρειs atc να μην παρειs ενεργα.

Reaction score
0

ειπα για τον bp26 για να ειναι σετακι.λες το αποτελεσμα να ειναι σκλυρο?

Reaction score
460

Ολα αυτα που λεω ειναι προσωπικεs αποψειs και εκφραζω την δικη μου ακουστικη αποψη που καποιοs μπορει να μη συμφωνει.Εκανα και ενα ορθογραφικο λαθοs παραπανω ο συνδυασμοs γραφετε ετσι.

Reaction score
8

Είχα τον BP26 με 7BSST-c Και είναι πολύ κάλος αναλυτικός και λεπτομερείς πάει πολύ καλά με τους 7BSST Απλά δεν έχει Γλύκες και με λάθος πηγή και καλώδια δεν αρέσει στους περισσότερους

Reaction score
460

Σιγουρα.Εχω ακουσει παλαιοτερα τετοιο σετ και δεν μου αρεσε.Οχι με τον 26 αλλα δεν θυμαμαι με ποιον.

Reaction score
0

σιγουρα ειναι προσωπικες αποψεις παντως εγω ευχαριστω για τις αποψεις αυτες. τον προ θα τον παρω λιγο αργοτερα και ετσι θα εχω το χρονο να το ψαξω λιγο.

Reaction score
0

δεν με ενδιαφερουν και πολυ οι γλυκες. η αληθεια με ενδιαφερει περισσοτερο.

Reaction score
8

Ο BP26 με 7BSST-c και DAC Bryston Απίστευτα αναλυτικά αλλά μετά από ώρα κουραστικό το ίδιο και με Benchmark DAC1
Αλά με το Minerva και Audioquest Sky η Cardas Golden Reference Interconnect πολύ καλό αποτέλεσμα

Reaction score
460

Εαν θελειs να ακουs μονο την αληθεια, μερικεs φορεs ειναι σκληρη ακομη και στην ζωη.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp