bryston upcoming pro

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Αργησε ας γιζιουαλ, αλλα σπαρτιατικος δειχνει.Βεβαια ακομα δεν ξερουμε τα παντα για αυτον αλλα η αναμενομενα υψηλη τιμη προκαλει κακες σκεψεις.Ενιγουει, θα δω ζωντανες φωτο σε κανα 10μερο που φιλος γυρνα απο το βεγκας ...........
να και το λινκ
http://www.avrev.com/home-theater-n...ton-displays-upcoming-surround-processor.html

Reaction score
150
Μετά την έλευση του 9.2 κτλ, όταν βλέπω 7.1 δεν ξέρω κάτι δεν μου κάθεται καλά. Βάλτε ρε παιδιά κανένα κανάλι παραπάνω να έχουμε και height και wide channels.

Reaction score
6
Για να δούμε, όντως άργησε.

Όταν ανακοινώθηκε μου είχαν πει για τρεις εκδόσεις.

Μία μόνο για ήχο.
Μία με ήχο και video switching
Μία με ήχο, video switching και video processing.

Έτσι για να μην ξεχνάμε την παράδοση που θέλει τη Bryston πάντοτε να διαχωρίζει τα κυκλώματα του ήχου από εκείνα της εικόνας.

Πριν από περίπου ένα χρόνο είχαν βάλει χρονοδιάγραμμα 9 μηνών. Ε, άργησε λίγο το μωρό... :138:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: bryston upcoming pro

Μετά την έλευση του 9.2 κτλ, όταν βλέπω 7.1 δεν ξέρω κάτι δεν μου κάθεται καλά. Βάλτε ρε παιδιά κανένα κανάλι παραπάνω να έχουμε και height και wide channels.
η λογικη της καλυψης αποκρυψης ειναι : οτι απευθυνομαστε σε κατασταλαγμενους καταναλωτες που ξερου γιατι ψωνιζουν bryston και καθε bryston...... Το κακο ειναι οτι οταν αυτοι (και καθε αυτοι ) θα εχουν 9,1 , οι αλλοι θα παιζουν για πλακα 12,4
Μια ζωη ολες οι χαιεντδικες μαρκες βιωνουν υπνον βαθυ

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: bryston upcoming pro

το οτι αργουν δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλες.Κανεις δεν εξαναγκαζει κανενα να ψωνισει κατι , οτι και αν ειναι αυτο.Και να χαρακτηριζεις ετσι μια καναδεζικη και κατ επεκταση ολες τις αναλογες εταιριες δεν ειναι ωραιο.Αν δεν σου αρεσει απλα δεν ψωνιζεις, γιατι με την ιδια λογικη καποιος μπορει να χαρακτηρισει ολες τις ιαπωνικες-ευρωπαικες εταιριες φτωχομ*****ικες .Τοσο απλα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης