budget interconnect?

Reaction score
221
Γεια χαρα!Με προσφατη αλλαγη ενισχυτη παρουσιαστηκαν και καποιες αλλαγες στον ηχο απο τα βινυλια που ακουω.Αναζητω interconnect για πικ απ "ανοιχτο" αλα ξεκουραστο και με οσο το δυνατον σφιχτο και γρηγορο μπασο.Χρειαζομαι 1/2 μετρο και μεχρι 40-50ευρω.
Καμια δοκιμασμενη προταση?

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για μικρο-φαιν-τιουνιγκ η αλλαγή ιντερκονμεκτ και όχι διόρθωση σε περίπτωση έλλειψης των παραπάνω, ε;

:hi:

Reaction score
221
γενικα εχω παρατηρησει μεγαλες αλλαγες σε αλλαγη καλωδιων στο συστημα μου,ειμαι ευχαριστημενος με αυτα που εχω (μονιτορ κατευθυνσης) αλα θα θελα να δοκιμασω κατι πιο ξεκουραστο σε υψηλες εντασεις

Reaction score
15.469
σε νιωθω σ' αυτο το "ξεκουραστο σε υψηλες εντασεις" , αν εχεις μερικα βυσματα και κανα κολλητηρι θα σου 'λεγα να φτιαξεις κατι με RG 59

Reaction score
221
ετυχε να χω ενα ετοιμο...κεραιας δεν το λεμε αυτο?
Το δοκιμαζω τωρα...

Reaction score
221
ναι ειναι ξεκουραστο αυτο το μονοκλονο,χανεται λιγο η μπαλα στη μπασογραμη οταν παιζει δυνατα.
Θα το αφησω 2-3 μερες να δω τι γινεται...

Reaction score
140
φτιάξε και ένα με Aircom PLUS , θα χρειαστείς όμως βύσματα rca που να παίρνουν δεκάρι καλώδιο σαν αυτά με βίδα και όχι κόλληση http://www.ebay.com/itm/4x-RCA-LOCK...400?pt=Guitar_Accessories&hash=item2c713807a0
ο συγκεκριμένος συνδυασμός έχει κάνει κηδεία σε πολλά φιρματα καλώδια τρομακτικών τιμών

Reaction score
15.469
ναι ειναι ξεκουραστο αυτο το μονοκλονο,χανεται λιγο η μπαλα στη μπασογραμη οταν παιζει δυνατα.
Θα το αφησω 2-3 μερες να δω τι γινεται...
ισως το θεμα στο μπασο να μην εχει να κανει με τα καλωδια ,δεν μας λες τις συσκευες σου ,το χωρο ,ανεβασε και καμμια φωτο ,να πουν την αποψη τους οι ανθρωποι εδω που ξερουνε ...

Reaction score
15.469
mogami w2549 με neutrik ryan βυσματα
σ' αυτο , η θωρακιση θα κολληθει με το πλην του σηματος, μονο στο βυσμα που θα μπει στην "επομενη" συσκευη ... σωστα ?

Reaction score
4.327
Mάλλον η θωράκιση είναι πιο σωστό να κολληθεί προς την πλευρά της πηγής

Reaction score
15.469
Mάλλον η θωράκιση είναι πιο σωστό να κολληθεί προς την πλευρά της πηγής
ναι , απ' οτι εψαξα ...τα κιταπια του φορουμ συμφωνουν μαζι σου ...
...ωστοσο την κανω διακριτικα απο αυτη τη συζητηση για τα καλωδια καθως ηδη εχω αρχισει να αισθανομαι "αρνητικες δονησεις" στην ατμοσφαιρα ... :angel:

Reaction score
221
παιδια τη θωρακιση την κολλησα και στις 2 μεριες ωστοσο.....ενας φιλος μου φερε ενα vintage!?! καλωδιο ονοματι SWAIN ειναι γκρι ,λεπτο με φιξ πλαστικα βυσματα μαυρο,κοκκινο.Λοιπον ειναι οτι πιο αναλογικο εχω ακουσει...βαθος,λεπτομερεια,χροια και δεν "φωναζει"!
Πιθανον να μην ειναι ουτε καν OFC,καποια στιγμη θα ανεβασω φωτο γιατι εγω δεν εχω μηχανη η κινητο με καμερα.
Τζαμπα πραμα...

Reaction score
12
Σε περιπτωση παντως που σκοπευεις να κανεις αγορά έτοιμου και όχι κάτι απο τις προτάσεις ανώτερο βάλε στη λίστα σου και το Atlas element integra 40-50€ βγαίνει για την απόσταση που θες

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.485
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid