- Reaction score
- 12.414
Έγινε αναγνώριση σημαίας και προσάρμοσε την έκρηξη ανάλογα.
Μπορεί να είναι και Κινέζικοι. Που το ξέρεις; Οι απόψεις διίστανται.Οι βαλλιστικοί πύραυλοι του Ιράν είναι εγχώριας κατασκευής και προέλευσης.![]()
Εσύ να τα βλέπεις αυτά, που φοβάσαι μη σε παρακολουθούν οι Κινέζοι.Ετσι θα επικρατήσουν τα κινέζικα αυτοκίνητα

Καθώς ένας βαλλιστικός πύραυλος έχει τεράστια κινητική ενέργεια, διεισδύει μέσα στο έδαφος πριν εκραγεί. Αυτό βοηθά ώστε το ωστικό κύμα να εκτονωθεί σε κωνικό σχήμα προς τα πάνω, μειώνοντας την πίεση εκτός κώνου και κατά συνέπεια τις άμεσες επιπτώσεις στους επιβαίνοντες. Αυτοί επλήγησαν κυρίως από μικροθραύσματα γυαλιού ασφαλείας, εξ ου και οι επιπόλαιοι τραυματισμοί.Μόνο εγώ θεωρώ φυσικά αδύνατον η έκρηξη που έκανε τον κρατήρα στην παραπάνω φωτογραφία να "τραυμάτισε ελαφρά" τους επιβαίνοντες και λίγο βαρύτερα τον οδηγό;
Εγώ έχω την απορία γιατί οι Αμερικάνοι δε βάζουν kill-switch στους πυραύλους που εξάγουν ώστε να μην καταρρίπτει ο κάθε στραβός camel-fucker τρία F-15 κατά λάθος (ή επίτηδεςΕσύ να τα βλέπεις αυτά, που φοβάσαι μη σε παρακολουθούν οι Κινέζοι.
Μπορεί να σου σώσουν τη ζωή βρε, για το καλό σου γίνονται αυτά! Βλέπει η ρουκέτα το αδερφό EV και κάνει ΑΜΠΟΡΤ.
Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει!
![]()
![]()
).Ρε συ κι εγώ μπορώ να υποθέσω τα παραπάνω, αλλά έχουν τσαλακωθεί όλες οι λαμαρίνες του αυτοκινήτου, και λείπουν κομμάτια ακόμα και από μπροστά. Ακόμα και με τους αερόσακους, το ωστικό κύμα που πρέπει να δέχτηκαν οι επιβαίνοντες θα ήταν σημαντικό.Καθώς ένας βαλλιστικός πύραυλος έχει τεράστια κινητική ενέργεια, διεισδύει μέσα στο έδαφος πριν εκραγεί. Αυτό βοηθά ώστε το ωστικό κύμα να εκτονωθεί σε κωνικό σχήμα προς τα πάνω, μειώνοντας την πίεση εκτός κώνου και κατά συνέπεια τις άμεσες επιπτώσεις στους επιβαίνοντες. Αυτοί επλήγησαν κυρίως από μικροθραύσματα γυαλιού ασφαλείας, εξ ου και οι επιπόλαιοι τραυματισμοί.
Η στιβαρή κατασκευή του Atto 3 εμπόδισε την δομική κατάρευση και, καθώς οι επιβάτες σίγουρα φορούσαν ζώνες (το Atto βγάζει συνεχώς φωνητική ειδοποίηση αλλιώς) και άνοιξαν οι αερόσακοι, προστατεύτηκαν από δευτερογενείς προσκρούσεις στο εσωτερικό του οχήματος -που μάλλον σηκώθηκε στον αέρα από την έκρηξη.
Η μπαταρία που καλύπτει όλο το πάτωμα του οχήματος, όχι μόνο λειτούργησε ως θωράκιση, αλλά λόγω τεχνολογίας Blade LFP απέφυγε την ανάφλεξη, παρότι θα είναι σίγουρα διάτρητη από θραύσματα. Αν το όχημα ήταν βενζινοκίνητο, πιθανότατα θα είχε γίνει ακαριαία παρανάλωμα πυρός...
), φτάνοντας το 1.5MW. Ναι σωστά, ενάμιση μεγαβάτ.Η BYD παρουσίασε εκρηκτικές ταχύτητες φόρτισης (), .....