alexis
Reticular Activating System
- Μηνύματα
- 20.887
- Reaction score
- 34.749
Το πρώτο Denza στην Ευρώπη.

Όταν βγήκε η Lexus η Toyota ήταν ήδη και προ πολλών ετών αναγνωρισμένη και καταξιωμένη σε όλο τον κόσμο.Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν κάποιοι που θα θέλουν να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.
Είναι όμως και πολύ νωρίς.
Κάτι παρόμοιο δε έγινε με την lexus;
Τουοτα μεν αλλά πιο προσεγμένο. Βρήκε το κοινό του. Το ίδιο πιστεύω θα γίνει και σε αυτή την περίπτωση.
Δεν έχει και μεγάλη δύναμη η Lexus στην Ευρώπη.Κάτι παρόμοιο δε έγινε με την lexus;
Θα γίνει και αυτό. Οπως γίνεται ήδη με το G9. Παρατάνε AUDI, BMW, MERCEDES, PORSCHE, και δίνουν 70k - 80k για το XPENG G9.Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν κάποιοι που θα θέλουν να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.
Είναι όμως και πολύ νωρίς.
Κάτι παρόμοιο δε έγινε με την lexus;
Τουοτα μεν αλλά πιο προσεγμένο. Βρήκε το κοινό του. Το ίδιο πιστεύω θα γίνει και σε αυτή την περίπτωση.
Η Denza είναι πολυτελής θυγατρική της BYD. Δεν τη λες και "X" εταιρεία στον τομέα των EV.Όταν βγήκε η Lexus η Toyota ήταν ήδη και προ πολλών ετών αναγνωρισμένη και καταξιωμένη σε όλο τον κόσμο.
Τι καταξίωση έχει η Χ κινεζοεταιρία που με το "καλημέρα" λανσάρει αμάξι 115Κ ??
Αν πουλήσουν συνολικά οι κινέζοι το 10% του luxury segment στην Ευρώπη θα είναι μεγάλη επιτυχία.Θα γίνει και αυτό. Οπως γίνεται ήδη με το G9. Παρατάνε AUDI, BMW, MERCEDES, PORSCHE, και δίνουν 70k - 80k για το XPENG G9.
Αν είναι έτσι το πράγμα αλλάζει. Αλλά και πάλι, αυτός που θέλει να πάρει premium αμάξι έχοντας στο χέρι 115Κ, δύσκολα θα κοιτάξει σε κινέζικο.Η Denza είναι πολυτελής θυγατρική της BYD.
Και μένει δίπλα στον εν λόγω φορτιστή.Ποιος θα πάρει το Z9GT; Αυτός που θέλει 100kWh σε 5' - 6', μεταξύ άλλων.
Θα βάλουν εννοείται, όπου κρίνουν ότι χρειάζεται. Μέσα στο 2026 θα μπουν 20.000 αν θυμάμαι καλά. Το ΗΒ θα πάρει 300 μέχρι το τέλος του έτους. Και άλλες χώρες επίσης. Βασικά όπου θα είναι διαθέσιμη η Denza. Προφανώς θα είναι στα κατάλληλα σημεία. Εθνικά δίκτυα κλπ. Μπορεί να βάλουν και έξω από τα μεγάλα καταστήματα τους. Θα έχουν τα δικά τους ως brand, και θα τα διαθέτουν και σε όποιον πάροχο το ζητήσει.Και μένει δίπλα στον εν λόγω φορτιστή.![]()
Σε αυτές τις τιμές, ελάχιστοι στην Ευρώπη. Κι ας είναι σούπερ το αυτοκίνητο. Θα προτιμήσουν να πάρουν γερμανικό.Ποιος θα πάρει το Z9GT;

Τα κλασικά κρεμαστάρια. Αν είχαν εμπορικό ενδιαφέρον απέναντι στον ανταγωνισμό θα τους ενδιέφεραν.Αφού δεν τους ενδιέφεραν τα οχήματα.
Δηλαδή ήρθε η ώρα του Optimus?Όταν ήρθε η ώρα του Optimus ήξεραν που θα μπει η γραμμή παραγωγής.
Καμία σχέση. Δεν ήταν αυτές οι διαφορές των οχημάτων. Οι πραγματικές διαφορές συνολικής ποιότητας των X-S με τα Y-3 είναι χαώδης. Αν δεν τις καταλαβαίνεις, εξηγείται και το ότι δεν καταλαβαίνεις τις διαφορές των δύο κατηγοριών συνολικά σε όλες τις εταιρείες.Σχεδόν 2Χ στην τιμή για κούλ πόρτες και καλύτερη ανάρτηση; Δεν τα δίνεις. Το νέο 3άρι ήταν τόσο καλό που αρκετοί το έλεγαν mini Model S