Burnout Paradise Demo Comes Next Week

Reaction score
0
:respect:

Δεν υπάρχει διασκεδαστικότερη σειρά arcade racing.

Καταχάρηκα τώρα! "happy_1"

Reaction score
1
το demo κυκλοφορησε. μολις τελειωσα το λιωσιμο του. το παιχνιδι ειναι απλα φοβερο! αν κολλας ετσι με το demo με το ολοκληρο παιχνιδι θα καουμε τελειως. ειναι απιστευτο

Reaction score
0
Με ξένισε λίγο στην αρχή, μου θύμισε λίγο NFS Most Wanted αλλά μόλις βρήκα το πρώτο event κατάλαβα ότι είναι πραγματικό Burnout!!!

(Να δω πότε θα τα παίξω όλα αυτά που έχω μαζέψει για να πάρει σειρά και το Burnout... Θα πέσει δουλειά στις γιορτές :happy_9: )

Reaction score
5
Παρα πολυ ωραια γραφικα αλλα τι ακριβως κανουμε εκτος απο το να τρεχουμε γυρου γυρου ?????:confused: :confused: :confused:

Reaction score
0
Παρα πολυ ωραια γραφικα αλλα τι ακριβως κανουμε εκτος απο το να τρεχουμε γυρου γυρου ?????:confused: :confused: :confused:
Σε κάθε διασταύρωση σχεδόν υπάρχει και ένα event. Τα περισσότερα δεν είναι διαθέσιμα στο demo (γράφουν event locked) αλλά μερικά είναι και μπορείς να συμμετέχεις πατώντας L2 & R2 (στο PS3).
Πληροφορίες στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης. Δεν είμαι σίγουρος αν φαίνονται και στο χάρτη αλλά νομίζω πως όχι, εγώ τυχαία τα βρήκα.

Reaction score
5
Σε κάθε διασταύρωση σχεδόν υπάρχει και ένα event. Τα περισσότερα δεν είναι διαθέσιμα στο demo (γράφουν event locked) αλλά μερικά είναι και μπορείς να συμμετέχεις πατώντας L2 & R2 (στο PS3).
Πληροφορίες στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης. Δεν είμαι σίγουρος αν φαίνονται και στο χάρτη αλλά νομίζω πως όχι, εγώ τυχαία τα βρήκα.
OK thanks :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
51

Reaction score
7
Απάντηση: Burnout Paradise Demo Comes Next Week

Το damage modelling είναι μάλλον ό,τι καλύτερο έχουμε δει σε racing games.

Reaction score
0
Βγήκε χθες η παιχνιδάρα :cool_1::cool_1::cool_1::cool_1:

Το έπαιξα το βράδυ στο 360.....
οι εντυπώσεις είναι απίστευτα καλές....
Πολύ καλοσχεδιασμένο και πολύ πιο "γεμάτο" σε περιεχόμενο από τα προηγούμενα της σειράς!!!!

Reaction score
4

Πολύ καλοσχεδιασμένο και πολύ πιο "γεμάτο" σε περιεχόμενο από τα προηγούμενα της σειράς!!!!
Μην χασεις εσυ και αφησεις καμια ωρα να περασει χαμενη.........εχτες εμφανιστηκε εχτες το πηρες..... :cool_11:

)( )( )(

Reaction score
0
Μην χασεις εσυ και αφησεις καμια ωρα να περασει χαμενη.........εχτες εμφανιστηκε εχτες το πηρες..... :cool_11:

)( )( )(
Εγώ δεν φταίω...δεν ήθελα...δεν ήξερα χαχαχαχαχαχα
Ο Θείος φταίει μου το έστειλε από το εξωτερικό )()()(

Reaction score
0

Όντως παιχνιδάρα!! Είχα επιφυλλάξεις λόγω του open world και του σχετικά "άδειου" από events demo αλλά το παιχνίδι τα σπάει κανονικά :cool_1:
Η πόλη είναι τρομερά καλοσχεδιασμένη και το soundtrack έχει και Avril Lavigne, τί άλλο να ζητήσει κανείς;
(Ρίχνω τις ντομάτες μόνος μου, αν θέλετε βοηθήστε )( )( )( )( )( )

Reaction score
4
Δηλαδη κυκλοφορει αυτην την στιγμη ελλαδα?
Για ντοματες ειμαι παντα μεσα..... :happy_9:

)( )( )( )( )(

Reaction score
0
Δηλαδη κυκλοφορει αυτην την στιγμη ελλαδα?
Δεν έχει βγει; Δεν ξέρω, το πήρα από το amazon.co.uk

Για ντοματες ειμαι παντα μεσα..... :happy_9:

)( )( )( )( )(
Να 'σαι καλά :cool_11:
Εκεί που έκανα τα ανδροπρεπή takedowns μου και έπαιζε κάτι Faith No More και Alice in Chains ξαφνικά αρχίζει "Hey hey now I don't like your girlfriend, you should be my boyfriend" και μέχρι να καταλάβω τί γίνεται μου είχε κολλήσει το @#$%^μένο :crazy_1: :crazy_1: )( )( )(

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007