- Reaction score
- 128
1) Φορητός υπολογιστής Turbo-X Sirus Duo
Ιntel C2D T7200 @ 2.0GHz
2 gb RAM 667 MHz
Ati X1600 pro mobility
Wifi,bluetooth,
LAN, modem 56k
15.6'' 1280*1024
DVI εξοδος εικόνας + S video
4 usb 2.0
DVD RW
Τα μειονεκτήματά του: Λίγα σημάδια χρήσης, μια κάπως σκούρα ρίγα στην οθόνη του (η οποία αν πιέσεις το πάνελ φεύγει οπότε υποθέτω φτιάχνεται και δεν θέλει αλλαγή απαραίτητα) και εχει φύγει το πληκτρο PrtScreen από το πληκτρολόγιο.
Κατά τα άλλα άψογο λειτουργικά, αρκετα δυνατό και φρεσκοκαθαρισμένο μέσα έξω
Τιμή 200€
________
ΗTPC που αποτελείται από:
MSI E350IS E45 (http://www.thelab.gr/vgas-motherboards-cpus-ram-reviews/msi-e350ia-e45-review-brazos-93491.html)
2gb RAM ddr3 corsair
160gb HDD seagate
DVD RW
Κουτάκι Akasa Enigma (με δικό του τροφοδοτικό)
Επίσης έχει αλλαχτει ο ανεμιστήρας της μητρικής με αντίστοιχο της noise blocker ο οποίος είναι απόλυτα αθόρυβος
H μητρική και η μνήμη έχουν εγγύηση/απόδειξη (υπάρχει και το κουτί της μητρικής). Νομίζω πως και ο δίσκος είναι επίσης εντός εγγύησης
Το μηχανάκι έχει ελάχιστη χρήση, μόνο για αναπαραγωγή μουσικής/ταινιών και ήταν άψογο
Τιμή 200€
________
Τα παραπάνω πωλούνται μόνο λόγω ανάγκης μετάβασης σε κάποιο ισχυρό desktop.
*Οι τιμές είναι ελαφρώς συζητίσιμες
*Νομίζω πως η όποια συναλλαγή μπορεί να γίνει μόνο από Αθήνα με συνάντηση
*Για οποιαδήποτε πληροφορία/διευκρίνηση ευχαρίστως να σας βοηθήσω
*Αν κάποιος θέλει και τα δύο μαζί θα λάβει προτεραιότητα και θα γίνει και μια ελαφρώς καλύτερη τιμή
Ευχαριστώ
Ιntel C2D T7200 @ 2.0GHz
2 gb RAM 667 MHz
Ati X1600 pro mobility
Wifi,bluetooth,
LAN, modem 56k
15.6'' 1280*1024
DVI εξοδος εικόνας + S video
4 usb 2.0
DVD RW
Τα μειονεκτήματά του: Λίγα σημάδια χρήσης, μια κάπως σκούρα ρίγα στην οθόνη του (η οποία αν πιέσεις το πάνελ φεύγει οπότε υποθέτω φτιάχνεται και δεν θέλει αλλαγή απαραίτητα) και εχει φύγει το πληκτρο PrtScreen από το πληκτρολόγιο.
Κατά τα άλλα άψογο λειτουργικά, αρκετα δυνατό και φρεσκοκαθαρισμένο μέσα έξω
Τιμή 200€
________
ΗTPC που αποτελείται από:
MSI E350IS E45 (http://www.thelab.gr/vgas-motherboards-cpus-ram-reviews/msi-e350ia-e45-review-brazos-93491.html)
2gb RAM ddr3 corsair
160gb HDD seagate
DVD RW
Κουτάκι Akasa Enigma (με δικό του τροφοδοτικό)
Επίσης έχει αλλαχτει ο ανεμιστήρας της μητρικής με αντίστοιχο της noise blocker ο οποίος είναι απόλυτα αθόρυβος
H μητρική και η μνήμη έχουν εγγύηση/απόδειξη (υπάρχει και το κουτί της μητρικής). Νομίζω πως και ο δίσκος είναι επίσης εντός εγγύησης
Το μηχανάκι έχει ελάχιστη χρήση, μόνο για αναπαραγωγή μουσικής/ταινιών και ήταν άψογο
Τιμή 200€
________
Τα παραπάνω πωλούνται μόνο λόγω ανάγκης μετάβασης σε κάποιο ισχυρό desktop.
*Οι τιμές είναι ελαφρώς συζητίσιμες
*Νομίζω πως η όποια συναλλαγή μπορεί να γίνει μόνο από Αθήνα με συνάντηση
*Για οποιαδήποτε πληροφορία/διευκρίνηση ευχαρίστως να σας βοηθήσω
*Αν κάποιος θέλει και τα δύο μαζί θα λάβει προτεραιότητα και θα γίνει και μια ελαφρώς καλύτερη τιμή
Ευχαριστώ