Californication

Reaction score
59

Californication

Μια σειρά που θα μας απασχολήσει σίγουρα , είναι το Californication, το οποίο από την πρώτη στιγμή προβολής του, έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.

Όλα ξεκινούν με τον πρωταγωνιστή μας, τον Hank Moody (David Duchovny – The X files), να μας παρουσιάζεται ως ο κλασσικός αγύρτης όπου πηγαίνει από την μία γυναίκα στην άλλη, και πάντα να βρίσκεται μπλεγμένος. Ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό του με την πρώην γυναίκα του Karen (Natascha McElhone – Solaris), και γι' αυτό αντιδράει έτσι.

Παρόλα αυτά προσπαθεί να είναι καλός πατέρας για την έφηβη κόρη του Becca (Madeleine Martin).

Μαζί του να τον βοηθήσει από τις κακοτοπιές, και ο κολλητός του φίλος Charlie (Evan Handler - Sex And The City, Lost), ο οποίος του δίνει πάντα συμβουλές. Και, ενώ νόμιζε οτι η ζωή του δεν θα μπορούσε να γίνει πιο περίεργη, γνωρίζει την Mia (Madeline Zima - The Nanny), μια νεαρή κοπέλα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του....

Η σειρά παρόλα τα βρισίδια που πέφτουν, έχει πολύ ωραίο χιούμορ, με έναν εξαιρετικό Duchovny, σε έναν ρόλο που του ταιριάζει απόλυτα.

Reaction score
59
Απάντηση: Californication

Από 7 Σεπτεμβρίου όλοι Σκάι.

Ξεκινά η προβολή της απίθανης σειράς Californication με τον Ντέιβιντ Ντουκνόβι.

Στις ΗΠΑ έχουν προβληθεί 2 σεζόν με σύνολο 24 επεισοδίων, ενώ η 3η είναι προγραμματισμένη για τέλη 2009.

http://www.sho.com/site/californication/home.do

Εύγε Σκάι.

Reaction score
59

To καναλι που κανει την παραγωγη της σειρας το SHOWTIME ανακοινωσε οτι θα υπαρξει και 4η season η οποια θα κανει πρεμιερα το φθινοπωρο του 2010.

Reaction score
0

Μετά από τις 2 πρώτες season και τα 2 πρωτα επεισοδια της 3ης επιμενω οτι ειναι απο τις πιο ενδιαφερουσες και φρεσκες σειρες!!! Δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλη σειρα να βλεπεται τοσο ξεκουραστα! Σε κανενα σημειο δεν νιωθεις οτι το τραβανε!! Αξιζει τον κοπο

Reaction score
1
Είναι πολύ καλή, έχω δει 1.5 σέζον περίπου.
Αξίζει είναι πιο ανάλαφρη σε σχέση με τις υπερπαραγωγές που παίζονται τελευταία.

Reaction score
457

να πω και εγώ με την σειρά μου ότι είδα τις 2 πρώτες σαιζόν σε μια βδομάδα και περιμένω κάθε δευτέρα να κατεβάσω τα φρεσκότατα της 3ης..:)
είμαι τρελός φαν αυτού του χιούμορ και συμφωνώ απόλυτα ότι παραμένει ανάλαφρη,ξεκούραστη και πολύ έξυπνη...:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef