Cambridge Audio Azur 650

Reaction score
1.187
H Cambridge Audio συνεχώς ανανεώνει τις σειρές των μηχανημάτων της.
Αν και δεν έχω ακούσει τις καινούργιες σειρές 650 πιστεύω ότι πρέπει να "λένε" πολλά!
Προσέξτε των οδηγό του CD player Azur 650 και συγκρίνετέ τον με τα φθηνά CD-ROMS που υπάρχουν στα περισσότερα ψευτοhi-endάδικα players των πολλών €€€€

http://uk.cinenow.com/videos/2131-cambridge-audio-azur-550-slash-650-amp-and-cd-players-exclusive-video-launch

Reaction score
1
Απάντηση: Cambridge Audio Azur 650

Να είχε και το DAC της Analog devices που έχουν τα 740 και 840 θα ήταν τέλειο! (για το CD αναφέρομαι).

Reaction score
1

Ναι το είδα, απλά επειδή είχα ακουστική εμπειρία από ένα 840 που έχει ένας γνωστός μου, είναι φοβερό μηχάνημα (γι'αυτό βέβαια κάνει και γύρω στα 1200 ευρώ θα μου πεις).

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Οριστε και τα πρωτα review κυριοι:

http://www.whathifi.com/Review/Cambridge-Audio-Azur-650A/
http://www.whathifi.com/Review/Cambridge-Audio-Azur-650C/

Ειναι πολυ κριμα γιατι προφανως λογω πολιτικης της ελληνικης αντιπροσωπιας, τα προιοντα της εταιριας ερχονται στην Ελλαδα πανακριβα.
Παραδειγμα:

Ο αντ. Pioneer φερνει τον Α-Α6J, ο οποιος στην αγορα ειναι στα 340Ε, την ιδια στιγμη στην Αγγλια εχει 350 λιρες
Κ ο αντ. Cambridge φερνει τον 540 V2, ο οποιος στην αγορα ειναι στα 390Ε, την ιδια στιγμη που στην Αγγλια εχει 200 λιρες!
Ειναι πραγματικα κριμα γιατι ο χαρακτηρας της εταιριας ειναι "προσιτο πραγματικο Hifi για τον κοσμο" κ ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα, με την πολιτικη του τα εχει αναγει σαν premium προιοντα
Ελεος κυριε αντιπροσωπε...

Reaction score
1.187

Οριστε και τα πρωτα review κυριοι:

http://www.whathifi.com/Review/Cambridge-Audio-Azur-650A/
http://www.whathifi.com/Review/Cambridge-Audio-Azur-650C/

Ειναι πολυ κριμα γιατι προφανως λογω πολιτικης της ελληνικης αντιπροσωπιας, τα προιοντα της εταιριας ερχονται στην Ελλαδα πανακριβα.
Παραδειγμα:

Ο αντ. Pioneer φερνει τον Α-Α6J, ο οποιος στην αγορα ειναι στα 340Ε, την ιδια στιγμη στην Αγγλια εχει 350 λιρες
Κ ο αντ. Cambridge φερνει τον 540 V2, ο οποιος στην αγορα ειναι στα 390Ε, την ιδια στιγμη που στην Αγγλια εχει 200 λιρες!
Ειναι πραγματικα κριμα γιατι ο χαρακτηρας της εταιριας ειναι "προσιτο πραγματικο Hifi για τον κοσμο" κ ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα, με την πολιτικη του τα εχει αναγει σαν premium προιοντα
Ελεος κυριε αντιπροσωπε...
Full αστεράκια βλέπω! Εύγε στην Cambridge Audio Για μια ακόμα φορά!
Τώρα για την τιμολογιακή πολιτική του εδώ αντιπρόσωπου τι να πούμε; Βαδίζει στα αχνάρια της αντιπροσωπίας της Onkyo;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Τώρα για την τιμολογιακή πολιτική του εδώ αντιπρόσωπου τι να πούμε; Βαδίζει στα αχνάρια της αντιπροσωπίας της Onkyo;
Ξερεις πως θα θελα να ειχα αγορασει προιοντα της Cambridge αντι για Rotel κ Ναd που ειναι οι κατεξοχην consumer Βρεταννικες εταιριες; Ελα ομως που βλεπω τι γινεται εξω απ το Ελληνισταν κ συνειδητοποιω οτι για να ψωνισω Cambridge Audio πρεπει να αποδεχθω οτι θα αγορασω στην επομενη κατηγορια τιμης για να εχω αντιστοιχη ποιοτητα με τον ανταγωνισμο στα 100-150Ε παρακατω.
Παραδειγμα:

Review A-A6J στο Whathifi, Rating 5/5 στην κατηγορια τιμης ~350 λιρων.

Review Azur 650A στο Whathifi, Rating 5/5 στην κατηγορια τιμης ~350 λιρων.

Που σημαινει οτι ειναι παραπλησια, απο τα καλυτερα στην τιμη τους.

Εδω ο Α-Α6 εχει 340Ε και ο 650Α αν κρινεις απο την τιμη του 640, θα ειναι στο 500αρικο!

160Ε παραπανω και εξω κοστιζουν ακριβως το ιδιο. Τα δινεις τα 160 επιπλεον; Παντως οχι ευκολα...

Κ μετα δεν καταλαβαινουν γιατι εξω τα Cambridge εχουν κοινο κ πωλησεις κ εδω ο κοσμος προτιμαει Nad, Rotel, Marantz κ.α.

Αγανακτω γιατι υποτιμουν την νοημοσυνη του Ελληνα καταναλωτη. Νομιζουν οτι απευθυνονται σε εναν ανθρωπο που θελει ενα πιστολακι για τα μαλλια κ απλα μπαινει σε μια υπεραγορα ηλεκτρικων και λεει στον πωλητη "Φιλαρακο δωσε μου ενα καλο πιστολακι" κ παιρνουν οτι τους φερει χωρις κριση;:141:

Reaction score
1.187

Την NAD από 1η Οκτωβρίου την πήρε ο Λάϊος. Το έμαθα χθες στην Εκθεση.
Νομίζω είναι μια πολύ καλή κίνηση. Να δούμε τώρα πως θα την προωθήσει, θα πάρει "τα πάνω" της στην ελληνική αγορά;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Την NAD από 1η Οκτωβρίου την πήρε ο Λάϊος. Το έμαθα χθες στην Εκθεση.
Νομίζω είναι μια πολύ καλή κίνηση. Να δούμε τώρα πως θα την προωθήσει, θα πάρει "τα πάνω" της στην ελληνική αγορά;
το περιεργο ειναι οτι ο Νακας που την ειχε μεχρι τωρα, ολες τις αλλες εταιριες που αντιπροσωπευει, Yamaha, Wharfedale, Quad εχει καταφερνει κ φερνει τα προιοντα τους σε απιστευτες τιμες.

Πχ το 11L2 της Quad εχει 380 λιρες στην Αγγλια, 360 Ευρω ερχεται εδω!

Reaction score
1.187

το περιεργο ειναι οτι ο Νακας που την ειχε μεχρι τωρα, ολες τις αλλες εταιριες που αντιπροσωπευει, Yamaha, Wharfedale, Quad εχει καταφερνει κ φερνει τα προιοντα τους σε απιστευτες τιμες.

Πχ το 11L2 της Quad εχει 380 λιρες στην Αγγλια, 360 Ευρω ερχεται εδω!
Ναι γιατί ο Νάκας είναι ΣΟΒΑΡΗ αντιπροσωπεία, με μεγάλο stock, άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων, σωστή τιμολογιακή πολιτική. Και όχι της αρπαχτής όπως είναι αρκετοί άλλοι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.546
Members
38.460
Νεότερο μέλος
the saint