Cambridge Audio Azur 740c CD player

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Για τον μεγάλο του αδερφό, το 840C, τα είχαμε πει εδώ.
Για να δούμε τι ψάρια πιάνει το μικρό...

"Conclusion

Cambridge audio have clearly done very well with this player. It is a joy to use and can also be utilised as a DAC for two extra sources. The sound quality is excellent for the price, especially if you're looking for an energetic and lively player.
Strong points are the clear and transparant midrange, the large soundstage with excellent focus, the deep and well controlled bass and the overall level of detail. On top of that I really enjoyed the excellent ergonomics, with clear controls, a large display, very good responsiveness and excellent remote control. The only two weaker points are a small amount of digital edge to the sound, and a slight lack of drive in the mid bass. Highly recommended."

Full Review: TNT-Audio

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Cambridge Audio Azur 740c CD player

Tον έχει τον αναγραμματισμό Μike.
Οι διαφορά είναι στο καλύτερο DAC του 840 (Wolfson το 740, Analog Devices το 840) και στο ότι το μεγάλο βγάζει και balanced outputs.
Για τιμή δεν είμαι σίγουρος αλλά υποθέτω πως παίζει στα 800Ε.
Με το NAIM δεν ξέρω αν έχει σχέση.
Τέλος οι περισσότεροι λένε πως το 840 είναι αισθητά καλύτερο (αλλά η διαφορά τιμής είναι σημαντική).

vasilis-t

Επαγγελματίας
Reaction score
29
όπως ξαναέγραψα το εχω στην κατοχή μου περί το τρίμηνο , ώθηση προς αγορά μου έδωσε το 640c το οποίο είχα κανα 3μηνο και το 840c , που ακουσα για καμιά βδομάδα , η διαφορα με το 840c ακουστικά φαίνεται πιο ουδέτερο , και το 840c πιο χρωματιστό hardware διαφορές υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο !!! στα dac , αποτέλεσμα του οποίου είναι είναι και η ζυγισμένη έξοδος ,
το Wolfson σε dual differential σχεδίαση αδυνατεί να βγάλει τέτοια ,
η τιμή του είναι 800ευρα στο uk γύρω στο χιλιάρικο στην υπόλοιπο europe
τωρα για εκτεταμένο review δεν εχω την δυνατότητα να πράξω κάτι τέτοιο
αλά προσωπικά είναι οτι καλύτερο εχει περάσει απο τα χέρια μου , τα προηγούμενα cdp ήταν . x50es , marantz kis , audio analogue primo , camridge 640c , και κανα 2 προσπάθειες diy με philips transport ,
EN κατακλείδι μου αρέσει ιδιαιτέρως και με αυτό θα μείνω προς το παρών
http://www.cambridgeaudio.com/product_reviews.php?PID=272&Title=Press+reviews

Reaction score
3.474
Βασίλη, την Παρασκευή θα σου έρθω για κόντρα με το DAC-5 της Xindak. Αν τα καταφέρω θα έρθει και ένα Rega Apollo.

Το DAC-5 έχει τρεις εξόδους. Δύο σε RCA και μια balanced.
H μια από τις δύο RCA είναι λαμπάτη με λυχνία 6922. Οι άλλες είναι τρανσιστοράτες.
:happy_4:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.788
Members
38.494
Νεότερο μέλος