Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025
Υπάρχει real time μετατροπή του cda σε pcm (με τις "όποιες" συνέπειες) συν την φήμη ότι περνάνε στο σήμα "σκουπίδια" απο τα κατα γενική ομολογία θορυβωδη transport των υπολογιστών. Επίσης πολλά dvd rom , βουίζουν σαν ανεμιστήρες όταν αναπαράγουν audio cd. Κάνε δοκιμές, μπορεί να μην ακούσεις διαφορά.Σωστος ο κυριος.Μια ερωτηση αν τα μετατρεψω σε flac η παιζω τα cd απο το player του Laptop ποια η διαφορα στη ποιοτητα αφου ολη η δουλεια απο τον ιδιο υπολογιστη θα γινει.
Από δική μου εμπειρία μέσω αρκετών δοκιμών μπορώ να πω ότι τα transport δεν «ακούγονται»απο δικη μου εμπειρια μεσω αρκετων δοκιμών που εχω κανει, τα transport ακουγονται ..
ειναι το πλατο, βραχιονας και κεφαλη ενος πικαπ...
απο κει και μετα , ενα καλο transport , η ενα καλο ολοκληρομενο πλευερ με επισης καλο transport , ειναι μονοδρομος, οταν εχεις στη συλλογη σου 500+ cdακια
εννοειται πως εχουμε τουλαχιστον διπλο backup του μουσικου υλικου,γιατι καποια στιγμη ολοι οι δισκοι χαλανε....και μετά θα «χτυπήσει» ο σκληρός δίσκος και θα χάσεις όλες τις μουσικές σου +τον κόπο που έκανες να τα μετατρέψεις από CD σε flac, οπότε μετά, με τα χρήματα που εισέπραξες (αν δεν τα έχεις φάει μέχρι τότε) θα προσπαθείς να ξαναγοράσεις τα CD που πούλησες και να αγοράσεις και ένα CD transport για να τα παίζεις.
Οπότε πάρε από τώρα το Cambridge μια χαρά μηχάνημα φαίνεται!
Καλησπέρα,Από δική μου εμπειρία μέσω αρκετών δοκιμών μπορώ να πω ότι τα transport δεν «ακούγονται»
Το πλατό, ο βραχίονας και η κεφαλή ενός πικάπ «ακούγονται» γιατί μπορούν να εισάγουν άπειρες παραμορφώσεις, αλλοιώσεις, βόμβο κλπ. στον αναλογικό ήχο που καλούνται να μεταφέρουν.
Αντίθετα το transport διαβάζει και μεταφέρει άσους και μηδενικά. Αν δεν είναι τελείως ξεφτιλισμένο να διαβάζει άλλα αντί άλλων (που σε αυτή την περίπτωση θα έκανε mute και unlock το dac) τότε δεν υπάρχει θέμα και δεν «ακούγεται»
Κατά τ' άλλα συμφωνώ πως αν έχει κάποιος μια συλλογή από δισκάκια CD είναι χρήσιμο να έχει κάπου να τα παίξει. Καλά τα PC και τα flac αλλά καλά και τα CD. Εγώ προσωπικά ακούω 50%-50% από CD και από μουσικά αρχεία.