Camera με microphone input

Reaction score
0
Καλησπέρα παίδες. Ψάχνομαι να βρω μια κάμερα για ένα φίλο μου, που σκοπεύει να την χρησιμοποιήσει για να καταγράψει κάποιες ομιλίες σε κλειστό χώρο. Επειδή δε θέλει να ακούγεται ο κόσμος από κάτω, θέλει οπωσδήποτε να έχει υποδοχή για μικρόφωνο, κάτι που απ' ότι διαπίστωσα, σπανίζει στα φθηνά μοντέλα. Έχετε κάτι να μου προτείνετε σε τιμές από 300 μέχρι 500 ευρώ (ή έστω λίγα παραπάνω); Η υποδοχή για μικρόφωνο είναι η βασικότερη παράμετρος (και η μόνο απαραίτητη) και από εκεί και πέρα, να έχει καθαρή εικόνα σε φωτισμό δωματίου, να κάνει εγγραφή σε κάποιο είδος σκληρού ή μνήμη, είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία που θα ήθελα να έχει.

Reaction score
0
Penetrator άμα βρεις καμιά καλή λύση πόσταρε την αν μπορείς γιατί και εγώ ψάχνω να βρω κάμερα με πολύ παρόμοιες προδιαγραφές.

Reaction score
3
Απάντηση: Camera με microphone input

Σε φωτισμό δωματίου είναι δύσκολο να έχει καθαρή εικόνα, ή μάλλον να είναι φωτεινή όσο και αυτή σε εξωτερικό χώρο. Καθαρή θα είναι.
Όσο για το μικρόφωνο, μπορεί να βρεις αρκετά μοντέλα, όπως Sony CX160.
Βέβαια μπορείς να βρεις και από Panasonic ή Canon. Αλλά καλύτερα είναι να πας σε μαγαζί που ασχολείται με φωτογραφικά και βιντεοκάμερα να τις δεις από κοντά, γιατί στο διαδίκτυο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για ότι γράφει ο καθένας.

Reaction score
31
να παρει κατι τετοιο
http://www.thomann.de/gr/search_dir.html?xsid=b14b89d48735c6e7c05ee03456164d18&sw=zoom
και μια φτηνη καμερα

Η ποιοτητα ήχου είναι 100000 φορες καλυτερη...
Μετα τα ενωνει με ενα απλο προγραμματακι...
Εχω δοκιμασει και τις δυο λυσεις και δεν υπαρχει συγκριση...

Reaction score
3
Απάντηση: Camera με microphone input

Κι εγώ το Zoom H2 χρησιμοποιώ (και μάλιστα γράφω σε 4 κανάλια) και συμφωνώ απόλυτα.
Αλλά, υπάρχει πάντα το πρόβλημα του συνχρονισμού του ήχου του με αυτόν της κάμερας.
Και η μόνη λύση είναι ένα παλαμάκι στην αρχή κάθε εγγραφής ή κάποιος άλλο κοφτός ήχος.
Αλλά σίγουρα η λύση αυτή είναι η καλύτερη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv