Canal+ Hitech HD & National Geografic HD και "διαολάκι"!!!!

Reaction score
6
Αφού το euro1080 δεν το πιάνω, αποφάσισα να στραφώ σε άλλες λύσεις.... Έτσι απόκτησα πρόσφατα ένα "διαολεμένο" cam , και είδα "φως" !!!! :shock:

Εδώ και μια εβδομάδα απολαμβάνω High Definition από το Canal+ μέσω Astra 19.2 ...(καθώς επίσης τα Cyfra+, Csat, Canal+ NL, και ότι άλλο μου προσέφερε ο δράκος... :wink:)

Το Canal+ Hitech HD έχει και αγγλικό κανάλι ήχου, το National Geografic HD μόνο γαλλικό (σε 5.1 πάντα όμως!!!!)
Οι γαλλομαθείς κάτοχοι Humax HDCI-2000 τρέξτε....!! (και μην ξεχνάτε, το cam στο δεύτερο (κάτω) slot!!!)

Το μόνο που δεν έχω καταφέρει είναι να το κάνω να παίξει την κάρτα του euro1080 (μικρό το κακό βέβαια αφού με irdeto cam στο πάνω slot δουλεύει άψογα - να είχαμε και καλό σήμα!)
Μειονέκτημα του επίσης ότι πρέπει να έχεις cas3 για να το αναβαθμίζεις, από την άλλη έχει το πιο γρήγορο update (σε κλειδιά) που έχω δει - μιλάμε για 2-3 δευτερόλεπτα!

Reaction score
14
ανάααααβεις φωτιές... ανάβεις .... κι'όλα τα καίς

Και δεν έχω ακόμα δέκτη ή κάρτα High Def!!!!

Σωστός ο deliol :p :p :p

Reaction score
0
gia sas douleui akoma to diablo cam ta HD ; episis sto TPS ta HD kanalia einai mazi me ta alla kanalia tou paketou stin idia karta skeftome na agoraso karta gia ta HD kanalia tou paketou exo ton Humax1000 HD

Reaction score
0
ο διαβολος ειναι μοντουλα για δορυφορικους δεκτες...

το premiere δεν ανεφερες φιλε deliol με το hd discovery + hd film.

Reaction score
6
Δεν το ανέφερα γιατί δεν μπορώ να το πιάσω..... (εδώ στο Νότο έχουμε πρόβλημα...3,5μέτρων.. ;) )

Reaction score
4.909
Ta canal+ Hitek HD kai Ngeo HD Γαλλίας συνεχίζουν να παιζουν με το διαβολάκι ή όχι; Απ όσο ξερω καποια στιγμή είχαν κλείσει

Reaction score
3
Τελικά η ίδια γνωστή ιστορία.
Κυκλοφορεί μιά νέα μοντούλα, πού ανάβει φωτιές μέ τις δυνατότητες της.Τρέχουμε όλοι σάν παλαβοί νά την αγοράσουμε και ύστερα από λίγο καιρό πάπαλα. Αντε νά πάρουμε και cas 3 νά την αναβαθμήσουμε και στο τέλος η ίδια πάντα ιστορία.
Και οι κατασκευαστές και έμποροι αρμέγουν συνεχώς.
Αντε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

bou

Reaction score
0
Απάντηση: Canal+ Hitech HD & National Geografic HD και "διαολάκι"!!!!

Κάντε λοιπόν HTPC με PCI dvb-s2 tuner και .....τίποτα άλλο!

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo