Canon A1

Reaction score
136
Αδέρφια μου
Μου την στέλνουν πεσκεσι με τρεις πρώην πανακριβους φακούς. Λέω εγώ τωρα ψηφιακή πλατούλα υπάρχει να αλλάξω εποχή η να την κάνω γλαστράκι και τους φακούς αντικραδασμικά; Ευχαριστώ για τα φώτα σας

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
ψηφιακη πλατη γι αυτην τη μηχανη....δυσκολα....αλλα κ να χε....θα ειχε ουσια αραγε??

μαλλον για σουβενιρ η να τη θυμασαι νοσταλγοντας η να τη χαζευεις, οπως κανω κι εγω για πολλες μηχανες...

Reaction score
1.293
Απάντηση: Canon A1

Αγοράζεις "Το βιβλίο του φωτογράφου" και μαζί της μαθαίνεις φωτογραφία !
Μετά βάζεις ένα Slide να βγάλεις καμοιά σωστή φωτογραφία .
Αν είναι να την πετάξεις πολύ ευχαρίστως να είναι η πρώτη μου Canon !

Reaction score
11.802
^Ουυυυ six hundred sixty six.......
Ουυυυ...

Χωρίς πλάκα, πολύ καλή μηχανή για την εποχή της.
Απλά θα την κάνεις αυτό που κάνω κι εγώ την NIKON F4. στο ντουλάπι και που και που κάνα σοβαρό φιλμ ή slide για την πλάκα σου.

Reaction score
7.116

μπορεις να την παρεις και να κατεβεις σε κανενα καταστημα με φωτογραφικα στο κεντρο,εκει κοντα στην ομονοια και απλα να παζαρεψεις να την ανταλλαξεις με κατι αλλο.Τωρα δεν ξερω ποσο λογικο θα ηταν να ανταλλαξεις αυτη τη μηχανη για να παρεις μια ψηφιακη των 120 ευρω....για καποιους ομως μπορει να ειναι μια συμφερουσα επιλογη.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.920

Καταρχάς είναι κούκλα μην την πετάξεις. Έστω και για βιτρίνα, λέει.

Τους φακούς μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις με αντάπτορα σε οποιαδήποτε mirrorless. Φυσικά η εστίαση και το διάφραγμα θα είναι χειροκίνητα. Εάν δεν είναι όμως πραγματικά αξιόλογοι φακοί, δεν αξίζει τον κόπο.

Reaction score
136
Καλημέρα σε όλους και όλους
Ευχαριστώ για τον χρόνο τις απαντήσεις σας.
Οι φακοι είναι
CANON ZOOM LENS FD 70-210mm
CANON LENS FD 50mm 1:1.4 και κάτι άλλοι για τους οποίους θα επανέλθω

Αξίζει άραγε η να το δω αλλιώς το θέμα;
Άντε Καλημέρα και πάλι ευχαριστώ

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.920

Εάν θέλεις να τη δεις ρετρό και να φωτογραφίζεις με φιλμ (με χειροκίνητη εστίαση κλπ) αξίζει. Μπορεί και να αποδειχθεί σχολείο μάλιστα.

Αλλιώς οι φακοί δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο πλέον, υπέθεσα ότι αναφερόσουν σε κάποιους από τους τότε εξωτικούς σειράς L φακούς.

Reaction score
136
Αν πούμε ότι πάω σε mirrorless έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο να προτείνουμε απο 500-700€ για να ξεκινήσω και να πάρω ψηφιακους φακούς αργότερα η και πάλι το κουραζω;

Reaction score
298
Μαλλον θα παει προς πωληση η μηχανη και οι φακοι. Αφενος δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο οι φακοι, αφετερου ειναι χειροκινητης εστιασης οι FD. Θα σου προτινα να την κρατησεις για το ενδεχομενο ν'ασχοληθεις πιο σοβαρα με τη φωτογραφια.

Reaction score
136
Όλα παίζουν. θα διαβάσω ακόμα λίγο και θα επανέλθω
Ευχαριστω παλικάρια

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.114
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead