Canon HF100 Help

Reaction score
0
Γειά σε όλους καταρχήν...
Είναι το πρώτο μου thread στο site...
Έχω ένα προβληματάκι με την canon HF100...ένας φίλος μου δηλαδή... αλλά μαζί δεν βγάζουμε άκρη στο εξής..
Ενώ έχουμε τραβήξει αρκετά βιντεάκια βάζοντας τα να τα δούμε στο pc δεν τα παίζει καθόλου , με τον media player...
Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
Μήπως λείπουν codecs απτό pc?
Aν γνωρίζει κάποιος ας μου πει...
Ευχαριστώ.........

Reaction score
0
Γειά σε όλους καταρχήν...
Είναι το πρώτο μου thread στο site...
Έχω ένα προβληματάκι με την canon HF100...ένας φίλος μου δηλαδή... αλλά μαζί δεν βγάζουμε άκρη στο εξής..
Ενώ έχουμε τραβήξει αρκετά βιντεάκια βάζοντας τα να τα δούμε στο pc δεν τα παίζει καθόλου , με τον media player...
Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
Μήπως λείπουν codecs απτό pc?
Aν γνωρίζει κάποιος ας μου πει...
Ευχαριστώ.........
Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να εχεις δυνατο pc για να δεις τα avchd αρχεια που εχει η συγκεκριμενη καμερα.Εγω που εχω την canon hg 20 που εχει τα ιδια αρχεια τα βλεπω με το image mixer player που ειναι στο cd που σου δινουν με την καμερα και μπορω να πω οτι ειναι ο καλυτερος τροπος για να τα δω .Εχω δοκιμασει και wmp, vlc player,power dvd 8,media player classic αλλα επειδη δεν εχω και πολυ δυνατο pc(intel pentium D 805,nvidia8500gt,2gb ram)δεν μου τα αναπαραγει σωστα(τα βλεπω καπως σαν slow motion)

Reaction score
0
κατάλαβα τι παίζει τώρα φίλε μου....νάσαι καλά...στο pc που το δοκιμάσαμε δεν ήταν και ότι πιο καινούριο...αλλά μου φαίνεται ότι το δοκίμασε ο φίλος μου και με το συνοδευτικό πρόγραμμα της canon και πάλι δεν έπαιζε...θα το προσπαθείσουμε και σε άλλο pc να δω τι θα γίνει...αλλά δεν μπορεί , πρέπει να υπάρχει και κάποιο πρόγραμμα που θα αναπαράγει τα συγκεκριμμένα αρχεία , δίχως να θέλει και τα καλύτερα χαρακτηριστικά σε έναν υπολογιστή...αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μου πει...
σε ευχαριστώ πολύ πάντως....

Reaction score
0
κατάλαβα τι παίζει τώρα φίλε μου....νάσαι καλά...στο pc που το δοκιμάσαμε δεν ήταν και ότι πιο καινούριο...αλλά μου φαίνεται ότι το δοκίμασε ο φίλος μου και με το συνοδευτικό πρόγραμμα της canon και πάλι δεν έπαιζε...θα το προσπαθείσουμε και σε άλλο pc να δω τι θα γίνει...αλλά δεν μπορεί , πρέπει να υπάρχει και κάποιο πρόγραμμα που θα αναπαράγει τα συγκεκριμμένα αρχεία , δίχως να θέλει και τα καλύτερα χαρακτηριστικά σε έναν υπολογιστή...αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μου πει...
σε ευχαριστώ πολύ πάντως....
Δυστυχως φιλε μου δεν υπαρχει

Reaction score
0
Και όμως βρήκα φίλε μου...
coreavc pro edition και μια νέα έκδοση K Lite Codecs και τα παίζει....
Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν.....

Reaction score
0
Και όμως βρήκα φίλε μου...
coreavc pro edition και μια νέα έκδοση K Lite Codecs και τα παίζει....
Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν.....

αν θες πες που τα βρηκες και με ποιο player τα βλεπεις

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88