Canon pixma ip3000 και ασυμβατοτητα

Reaction score
20
Ειχα τον παραπανω εκτυπωτη και τον συνδεσα μετα απο χρονια στο τωρινο μου λαπτοπ χωρις να εχω ομως το cd του.απο το site της canon εγκατεστησα ενα προγραμμα αλλα παρολα αυτα δεν μου τον αναγνωριζουν τα windows.εχω windows 7 ,64bit ultimate.καμια βοηθεια παιδια...τι να κανω;δεν βρισκω και driver για τον συγκεκριμενο εκτυπωτη στο site της canon,εχει καποια προγραμματα και τα εβαλα αλλα παλι δεν τον "βλεπει "

Sent from my iPhone 5 using Tatatatata

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Ρίχνοντας μια ματιά στο support της Canon κατάλαβα ότι ο driver για τον Pixma ip3000 υπάρχει ήδη ενσωματωμένος στα Windows 7 και απλά δίνει ένα πρόγραμμα για μερικές παραπάνω λειτουργίες.

Canon Inkjet Printer Driver Add-On Module
This product is a module that expands the functionality of the printer driver for Canon Inkjet printers as included in Windows Vista and 7.

Αν θέλεις μπορείς να εγκαταστήσεις και το My Printer Ver. 3.1.0 που σου επιτρέπει να κάνεις συντήρηση και διάγνωση λαθών.

Ρίξε μια ματιά στα FAQs

Reaction score
20
Τα εχω βαλει αυτα και τα δυο...οταν ομως ανοιγω ενα εγγραφο και παω εκτυπωση δεν τον βλεπει τον εκτυπωτη...πρεπει να κανω καινκατι αλλο;

Sent from my iPhone 5 using Tatatatata

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Σου προτείνω να ξεκινήσεις από την αρχή, αφαίρεσε τα δυο προγράμματα και εγκατέστησε τον εκτυπωτή με την επιλογή Add a Printer στο Devices and Printers (δες το video του link) χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λίστα και το Windows update, μην χρησιμοποιήσεις την επιλογή have disk.
Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση τότε προσθέτεις τα δυο έξτρα προγράμματα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.300
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale