Canon XL H1 Αξιζει ???

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.090
δε με βολευουν αυτα ρε φιλε...ειναι μεγαλη μανουρα...υπο προυποθεσεις ολα βολευουν αλλα συνηθως παντα γινονται διαφορες ληψεις απο διαφορες συνθηκες...οποτε...

Reaction score
0
Απάντηση: Canon XL H1 Αξιζει ???

Απο δευτερα θα την εχω στα χερια μου και θα πειραματιστω !!!
και μετα θα παρω την αποφαση μου καθος την δω και στην πραξη ..
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας και τις αποψεις σας
μας ανοιγουν τα ματια τα θεματα που γινονται συζητησεις
και αποκτουμε και καποιες γνωσεις μεσα απο αυτα ..
θα σας πω τις εντυπωσεις μου μετα τον πειραματισμο μου και την τελικη μου αποφαση στο θεμα αγορας ..
επισης καπου ποιο πανω διαβασα οτι αλλαζει στην καμερα ο φακος
στην συγκεκριμενη δεν νομιζω να αλλαζει ειναι σταθερος ο φακος πανω στην καμερα χωρις να δεχεται αλλους φακους
απο οτι γνωριζω ..

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.090
τι εγινε, εχουμε κανενα νεο?

το δουλεψες το εργαλειο?

πως σου φανηκε?

πες τα ολα...

Reaction score
54

Μάλλον ερωτεύθηκε την κάμερα ο Suzuki και κλεφτήκανε τα δυό τους.

Reaction score
0

Εγώ πάντως, είδα υλικό γνωστού μου συναδέλφου επαγγελματία, ο οποίος τραβάει γάμους, κλπ. και έχει την 5d MkII και την SONY FX1 HDV, σε 1080 και οι δύο, στις ίδιες συνθήκες (δικάμερο) και έχουν μεγάλη διαφορά... Η 5d είναι σαν champions league και η FX1 σαν UEFA...
Παρότι δουλεύω βίντεο χρόνια (μοντάζ), για μένα το βίντεο της 5d ΜΚΙΙ ήταν αποκάλυψη.
Από πλευράς χειρισμού βέβαια, οι dslr είναι άλλο πράγμα και δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να δουλευτούν μονοκάμερο σε τέτοιου είδους δουλειές, εκτός κι αν κατόπιν συμφωνίας με πελάτη, δεν πρόσφερες βιντεοκάλυψη, αλλά στην ουσία highlights και κλιπάκι...

Υ.Γ Επειδή σκεφτόμουν να πάρω την VG-30, είμαι περίεργος να δω αν την πήρε ο φίλος του φίλου και αν είναι ικανοποιημένος...

Reaction score
0

... και έχουν μεγάλη διαφορά... Η 5d είναι σαν champions league και η FX1 σαν UEFA...
Παρότι δουλεύω βίντεο χρόνια (μοντάζ), για μένα το βίντεο της 5d ΜΚΙΙ ήταν αποκάλυψη.
Σημαντικά ανώτερο. Μου θύμισε τη διάφορα μεταξύ φωτογραφικής μηχανής με φιλμ και φωτογραφική μηχανή ψηιφιακή, ιδίως στο παρελθόν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.808
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός