Car cinema+pda+ηχεια+many questions..

Reaction score
0
Σκεφτομουνα να τοποθετησω ενα car cinema στο τουτου μου

Εψαξα και κατεληξα στο εξης : JVC KW-AWX706

Φαινεται να κανει παπαδες (Παιζει divx, εχει SD slot, λογω ελλειψης touch screen eχει καλυτερη φωτεινοτητα η οθονη, πολυ καλο επεξεργαστη εικονας (10bit/54Mhz) και ηχου, υποστηριζει mp3 απο dvd (giga np3) και ειναι νορμαλ η τιμη του)

Καταρχην θα ηθελα να ρωτησω αν το εχει κανενας , αν ειναι οντως καλο ,α ποψεις κτλ

Δευτερον επειδη ολα τα navigation προγραμματα αυτων των εταιρειων ειναι επιεικως απαραδεκτα για την Ελλαδα (χαρτογραφηση του 30% της Αθηνας μονο!) και επειδη εχω ηδη ενα pda με το Destinator PN (κορυφη!) σκεφτηκα να το συνδεσω με την μεγααααλη οθονη του JVC.
Ψαχνοντας βρηκα αυτο που ουσιαστικα συνδεεται στην miniSD του ppc μου και δινει εξοδο composite κτλ .

Το εχει δει/δοκιμασει κανεις αυτο; Θα δουλεψει αραγε; (Το JVC εχει και αλλη μια εισοδο composite ελευθερη οποτε λεω να το συνδεσω εκει)

Τριτον και τελευταιο επειδη (ξανα)εκαψα τα 2 πισω ηχεια (infinity παρακαλω!) , ελεγα να παω τα 2 μπροστα ηχεια πισω (caliber) και μπροστα να βαλω 2 peereless definition 6.Ο ενισχυτης μου ειναι ενας εξακαναλος phase linear pb six(χαρακτηριστικα δειτε εδω)
Ειναι καλα ή εχετε να μου προτεινετε καποια αλλα?

Reaction score
49
To JVC είναι καλό μηχανάκι και πολύ καλό αν συνυπολογίσω και το κόστος του!! Σε τι τιμή το άγοράζεις??
Βέβαια η έλλειψη touch-screen θα σε δυσκολεύει κάπως στην οδήγηση αλλά μειώνει κατά πολύ το κόστος!!

Υπάρχει και το 700 με μόνη αλλαγή στο χρώμα του πλαισίου (μαύρο το 706, ασημί το 700), οπότε επιλεγεις με βάση την αισθητική της κεντρικής κονσόλας στο αυτοκίνητό σου

706

700

Η ιδέα σου για σύνδεση του PDA στην οθόνη ακούγεται καλή αλλά δεν έχω δει live τέτοια σύνδεση και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τα αποτελέσματα. Θεωρητικά θα πρέπει να δουλεύει.......

Τα D6 είναι πολύ καλά. Θεωρώ ότι είναι best value for money και ηχητικά είναι πολύ καλά. :D
Τα tweeter μεταξωτού θόλου είναι πάρα πολύ καλά και θα σου δώσουν γλυκές υψηλές. Μπορείς να τα πάρεις άφοβα και θα σε ικανοποιήσουν πάρα πολύ.
Ο ενισχυτής θα τα οδηγήσει άνετα. :D
Sub έχεις?
Πως χρησιμοποιείς τα "περισσευούμενα" κανάλια??

Σε τι αυτοκίνητο θα μπουν?

(sorry για την αργοπορία. Αλλά είμαι πιεσμένος από την δουλειά το τελευταίο 15ήμερο........ :( )

Reaction score
0
Mαλλον το 700 θα χτυπησω καθως εχω ασημι προσοψη στην κονσολα
Το εχω βρει απο Ελλαδα 849 ευρω (εδω) , αλλα μιας και θα βαλω και ηχεια και μιας και ειμαι και πελατης ισως μου κανει καλυτερη τιμη (το ελπιζω!)

Αν το εχει παρει το ματι σου καπου αλλου φθηνοτερα πες
Οσα εχω βρει ειναι απο Αμερικη , οπου τα εκει μοντελα ΔΕΝ παιζουν divx , λογω αδειων, και αν δεν απατωμαι εχουν και διαφορετικες μπαντες

Sub δεν εχω ακομα,αλλα πιστευω να βαλω τα χριστουγεννα.Θα εβαζα και τωρα αλλα προτιμω να βαλω κατι καλο αργοτερα (που θα εχω τα φραγκα) παρα κατι πιο φτηνο τωρα...

Oσον αφορα το καλωδιο θα στειλω email και θα ρωτησω να δω αν παιζει , και αν ναι αν παιζει fulscreen κτλ κτλ

Και μην ξαναπεις sorry για την «αργοπορια»!Δε φτανει που με βοηθας!

Να'σαι καλα!

Οσοι αλλοι πιστοι εκφραστειτε αφοβα!Δε δαγκωνω ( don't take my word 4 it!lol!)

Reaction score
49
Λογικά το 6029 στο πρότεινε ο Παύλος...Εεε???
Όντως είναι εντυπωσιακότατο. Και παίζει και πολύ όμορφα. Αν μπορείς να διαθέσεις αυτά τα παραπάνω € πιστεύω ότι τα αξίζει......

Reaction score
0
Τελικα σημερα το αφησα στον Καλογεροπουλο

Λογω divx + ενσωματωμενων decoder για 5.1+dts προτιμησα το jvc(ειναι και καμμια 300 ευρω πιο κατω,ε)

Αναμεινατε φωτογραφιες !

Reaction score
0
Επειδή το σκέφτομαι και εγώ για το συγκεκριμένο θα μας πεις εντυπώσεις ?
Εγώ που ρώτησα σε 2 μαγαζιά αλλά και στο Ιντερνετ λένε οτι παίζει TV. Τελικά παίζει η δεν παίζει?
Για ipod παίζει απευθείας ?

Reaction score
0
MAZAX said:
Επειδή το σκέφτομαι και εγώ για το συγκεκριμένο θα μας πεις εντυπώσεις ?
Εγώ που ρώτησα σε 2 μαγαζιά αλλά και στο Ιντερνετ λένε οτι παίζει TV. Τελικά παίζει η δεν παίζει?
Για ipod παίζει απευθείας ?
Ειναι πολυ καλο!!
Ειμαι 100% ευχαριστημενος
Υποψην παιζει mpeg/divx/xvid αψογα!

TV παιζει τελικα,ραδιο αρβυλα ηταν

Για ipod εχω δει απευθειας ανταπτορα,ναι
Αλλα δε ξερω ποσο κοστιζει

Reaction score
2
Το 700 ειναι παρα πολυ ομορφο. Να ρωτησω κατι ; Το 700 εχει αποκωδηκοποιητη DD-DTS ετσι δεν ειναι; Δηλαδη δεν χρειαζεται να βαλουμε 5.1 ενισχυτη για να κανει τον διαχωρισμο ενας , 6καναλος ειναι ΟΚ ετσι;

Τι ειναι δηλαδη καλυτερο στο συγκεκριμενο dvd ενας 5.1 ή ενας 6καναλος;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef