Car Videos

Reaction score
51
Να συγκεντρώσουμε μερικά βίντεο με αυτοκίνητα??
Εντυπωσιακά περάσματα, είτε νορμάλ οχημάτων είτε αγωνιστικών οποιασδήποτε κατηγορίας.....

Σε κάθε ένα, να υπάρχει μια σύντομη περιγραφή για να ξέρουμε τι θα δούμε..... :D

Πάμε??

Reaction score
51
Εδώ οδηγός αγώνων ( Tony Pond ) κάνει ένα γρήγορο (και κάτι παραπάνω) γύρο στο Isle Of Man με........Rover Vitesse Sedan, 2.700 cc, 175Hp (το 1990)
Μέση ωριαία: 100mph (δηλ. 161km/h με ένα αυτοκίνητο τελικής 233km/h, μεγέθους...πλοίου σε μια διαδρομή μπρρρρ...)

Προσέξτε το στρίψιμο στην αριστερή μετά το μικρό χάσιμο στο 1.38" ως 1.46"
Καλός!! :D

Ομοίως το πέρασμα με σχεδόν τελική στα ανοιχτά S-curves στο τέλος του βίντεο. Σωστό ζύγισμα..... :D

Κάντε κλικ

Reaction score
51
Ένα υπέροχο βίντεο για την οδήγηση του Schumi.
"Michael Schumacher Driving Style"

Πολύ ενδιαφέρον το τμήμα του βίντεο με την γραφική αναπαράσταση του πατήματος του γκαζιού και της σύγκρισης ταχυτήτων και στριψίματος του τιμονιού ανάμεσα στον Schumi και τον team mate του (τότε, στην Benetton) Johnny Herbert.

Ενδιαφέρον

Reaction score
118
Ωχ, ναι; Πίστευα πως τα βλέπουν όλοι. :?
Δεν έχω μπεί ποτέ ως guest και έτσι δεν ξέρω. Πάντως είναι φοβερά τα βιντεάκια και επιλεγμένα αυστηρά ανάμεσα απο πάρα πολλά.

Reaction score
164
Και μην ξεχάσουμε το κορυφαίο Climb Dance. Ari Vatanen, Peugeot 405 T16 και ανάβαση στο Pikes Peak... Προσέξτε την άνεσή του, τις απαλές και ψύχραιμες κινήσεις και τους... γκρεμούς.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Car Videos

Και μην ξεχάσουμε το κορυφαίο Climb Dance. Ari Vatanen, Peugeot 405 T16 και ανάβαση στο Pikes Peak... Προσέξτε την άνεσή του, τις απαλές και ψύχραιμες κινήσεις και τους... γκρεμούς.
To έχω δει μία 10αριά φορές και κάθε φορά κολλάω...Καταπληκτικό video. :cool_4:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.880
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain