CASANOVA - Το νέο HD Reference?

Reaction score
14
http://www.imdb.com/title/tt0402894/

CASANOVA (2005) HD 1080p

Εχθές είδαμε την ταινία αυτή, στον optoma HD81 με την γυναίκα μου που αποτελεί ίσως έναν πολυ αυστηρό κριτή ταινιών. Δεν θα αναφερθώ στο θέμα ταινίας, πλοκής, σεναρίου, σκηνοθεσίας, κλπ κλπ γιατί η ταινία είναι αρκετά καλή, και ευχάριστη.

Η εικόνα όμως της ταινίας, σε Highdefinition είναι ίσως η καλίτερη ταινία που έχω δεί έως τώρα, κάτι που δεν άφησε καθόλου αδιάφορη και την σύζυγο! Είπε μάλιστα τέτοια εικόνα αξίζει και παραπάνω λεφτά να δώσεις, η διαφορά είναι μεγάλη με τον 72 που είχαμε δυστυχώς....!

Την θεωρώ ταινία αναφοράς, ίσως είναι καιρός ο μονομάχος να πάει σπίτι του, και ο Καζανόβας να μας γίνει δεύτερη συνήθεια. Οι εικόνες στην μαγευτική Βενετία είναι συγκλονιστικές και ειδικά πολλές φωτεινές σκηνές είναι πλέον στα μάτια μου reference, καθώς περιλαμβάνουν φοβερά χρώματα, και βάθος, ατέλειωτο, στα κανάλια της Βενετίας βλέπεις μακριά... πολύ μακριά, απολαμβάνεις τις πλουμιστές φορεσιές που βγαίνουν τρισδιάστατες φιγούρες στην οθόνη σου, δεν μπορώ με λόγια να σας το περιγράψω.

Δεν ενθουσιάζομαι εύκολα... (ναι σίγουρα!!!) και η ταινία αυτή νομίζω ότι είναι ενα απο τα καλίτερα demo, για να δείτε πόσο καλά μπορεί και αποδίδει το προβολικό σύστημα σας.

Θα σας βάλω μερικά screen captures απο το KMPLAYER, και μερικές φώτο ίσως τα ίδια frames απο την οθόνη προβολής του Optoma HD81.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Την θεωρώ ταινία αναφοράς, ίσως είναι καιρός ο μονομάχος να πάει σπίτι του, και ο Καζανόβας να μας γίνει δεύτερη συνήθεια.
Ποτε δεν θεωρησα τον "Μονομαχο" ταινια αναφορας.
Το αντιθετο μαλιστα.
Αναλογα με το κεφαλαιο μπορει να οδηγησει εναν βιντεοπροβολεα στα ορια του και να αποκαλυψει κρυμμενες αδυναμιες...
Τουλαχιστον αυτος ειναι ο λογος που τον χρησιμοποιω εγω.

Παντως θα ηθελα πολυ να δω τον "Casanova" σε HD...:cool_4:

Reaction score
1
Δεν την έχω δει την ταινία, αλλά φαίνεται πως έχει καλά πλάνα για αξιολόγηση...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio