CASTLE KNIGHT 4

Reaction score
2
τα castle knight 4 σε αριστη κατασταση ,αγρατζουνιστα ,ελαχιστη χρηση ,2α ηχεια ,σε κοκκινομαυρο χρωμα .παραθετω μια αναφορα http://www.witchdoctor.co.nz/index.php/2012/04/castle-knight-4-loudspeaker-review/,και θα συμφωνησω με τα λεγομενα του φιλου Παντελη"To Κnight ειναι πιο ποιοτικο με μονιτορε χαρακτηρα και πολυ ιδιαιτερη αποδοση των χαμηλων συχνοτητων. Οσο δυσκολο κ να ειναι ενα κομματι στις χαμηλες, οση ενταση και να τους δωσεις, δεν το χανουν ποτε, ακουλουθουν το ρυθμο χειρουργικα κ η καμπινα δεν "συγκινειται" με τιποτα".

Reaction score
2
Απάντηση: CASTLE KNIGHT 4

σε λιγο θα σε βαφτισουμε και "επιτιμο-reviewer",πασα σχεση με γκαντεμηδες επιτιμους(δεν λεμε ονοματα )(αναφορικα με μητσο- και τελειωνει σε -τακης) δεν υφισταται.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

...με εκανες ιδιατερη αναφορα, και link εβαλες, ε βαλε και καμια τιμη ντε!

Reaction score
2

φιλε μου ειμαι κατευχαριστημενος ,απλα κανω δοκιμες ,γιαυτο και ζηταω και ανταλλαγες ,θα δεις οτι ολες σχεδον οι αγγελιες μου ειναι με ανταλλαγες .αν παρω μετρητα θα παω για αγορα και σε κανα 6μηνο παμε για αλλα .

Reaction score
2

φιλοι μου οχι κατι επιπλεον να παρω ημαρτον ,αλλα σορρυ για οσους δεν καταλαβαν.- κατι επιπλεον να δωσω!!!!

KAMIA ανταλλαγη με ηχεια ραφιου .τιμη συζητησιμη

Reaction score
1.147

φίλε μου είσαι Αθήνα? Μπορούμε να δούμε τα ηχεία, γιατί ενδιαφέρομαι..

Reaction score
2

φιλοι μου αν καποιος δεν ενδιαφερεται ας το λεει δεν ειναι κακο,να ακυρωνεται ωστε να το λεω στον επομενο ,μην περιμενουμε 1 βδομαδα και μετα χανουμε και τους επομενους

Reaction score
1
φίλε καλημέρα με ενδιαφέρει
σου έχω στήλη 2 πμ αλλά δεν έλαβα την απάντηση σου αν θέλεις στύλε τηλέφωνο με πμ να σε καλέσω
Αντώνης

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas