Catwoman

Reaction score
13
Catwoman

Κυκλοφορεί

Σκηνοθεσία : Πιτόφ
Πρωταγωνιστές : Μπένζαμιν Μπρατ, Σάρον Στόουν, Χάλι Μπέρι
Χρονολογία : 2004
Δίσκοι : 1
Διάρκεια : 100 λεπτά
Οθόνη : Widescreen 2,40:1
Ήχος : Dolby Digital (5.1)
Πλευρές : 1
Στρώσεις : 2
Γλώσσα : Αγγλικά
Ελληνικοί Υπότιτλοι : Ναί

Υπόθεση

Η Βραβευμένη με Oscar Xάλι Μπέρι, υποδύεται την Πέισιενς, την ντροπαλή υπάλληλο μιας εταιρείας καλλυντικών που ανακαλύπτει μια τεράστια επαγγελματική συνομωσία. Οι στυγνοί εργοδότες της, θα την εξοντώσουν. Χάρη στην θαυματουργό επέμβαση μιας ιερής γάτας, ξαναγεννιέται κυριολεκτικά ως «Catwoman» και μεταμορφώνεται σε μια δυναμική γυναίκα με φοβερές ακροβατικές και μυϊκές ικανότητες, διψασμένη για λυσσαλέα εκδίκηση. Όμως, η διπλή ζωή της περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, όταν ο αστυνομικός Τομ Λόουν αναλαμβάνει να εξιχνιάσει μια υπόθεση από σειρά εγκλημάτων, στην οποία φαίνεται σαν υπεύθυνη η Catwoman…

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λίαν επιεικώς (επειδή έχει σκηνές βίας):

Αν είστε πάνω από 13 ετών μην την βλέπετε. Θα κλάψετε τα λεφτά της ενοικίασης...

Reaction score
0
Εμενα παντως μου αρεσε. Βλεπεται ευχαριστα, αναλαφρο, με ωραια εφε, ωραια κινηση της καμερας στις ταρατσες των σπιτιων. Απλη αγνη ψυχαγωγια. Με αρκει ο προβληματισμος της πραγματικης ζωης.......
Εν ταξει η ηθοποιηα της ειναι χαλια, αλλα δεν βαριεσαι........
Βεβαιως μου αρεσουν οι γυναικες και οι γατες υπερβολικα, ισως για αυτο να μου αρεσε και η ταινια........... :mrgreen:

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Αφού τα ξέρω, τι κάθομαι και τα βλέπω?

Έκανα το λάθος και το είδα τελικά παρότι είχα δώσει ιερό αγώνα να μην πάει κανείς από τους φίλους μου σινεμά να το δει :)

Απελπιστική φρίκη. Εν ψυχρώ δολοφονία ενός απο τα πιο αγαπημένα μου κόμικ. Η πρωταγωνίστρια περιφέρεται στα πλατώ με εξωφρενική επιδειξιομανία, που ώρες ώρες παραπέμπει στις faux κινήσεις των μοντέλων σε επιδείξεις μόδας.

Για το χαρακτήρα της CatWoman καλύτερα να μην πω τίποτα γιατί θα με λογοκρίνουν.

Απελπισία. Πάω να διαβάσω μερικά παλιά τεύχη για να έρθω στα ίσια μου.

Απαπαπαπαπα....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.286
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale