CAV A-10 H ΧΙΝDAK (XA 6950) Η VINCENT SV-236MK?????

Reaction score
5
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΙΣΧΥΤΗ!
ΟΙ 3 ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Χindak XA 6950 , Vincent SV-236MK ΚΑΙ CAV A-10!
ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PIONEER S-H810V (6Ω,120W,89db, δαπεδου, 1 supertwitter 3 πενταιντσα-kevlar).
ΑΚΟΥΩ ΑΚΟΜΑ ΒΙΝΥΛΙΑ!!!ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΕΙΝΑΙ 70's ROCK ,ΠΑΛΙΑ BLUES-JAZZ ΚΑΙ METAL.ΑΛΛΑ Ο ΗΧΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΣ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΑΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ-ΣΤΑΚΑΤΟΣ!!ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΑΡΑ ΚΟΙΤΑΩ ΓΙΑ "ΜΕΓΑΛΟ" ΜΗΧΑΝΗΜΑ!
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1000κο!Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 45 τ.μ.!
ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ!!!-ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ????

ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ!!!
ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Reaction score
1.128
Απάντηση: CAV A-10 H ΧΙΝDAK (XA 6950) Η VINCENT SV-236MK?????

Καλησπέρα.έχω άποψη μόνο για τους vincent καθώς έχω ένα τελικό που οδηγεί τα ηχεία μου με άνεση.Αφού θέλεις ''μεγάλο'' μηχάνημα με λίγα λεφτά είναι ότι πρέπει.Βέβαια από ότι γνωρίζω και οι άλλες δύο εταιρίες που ανέφερες έχουν τίμια μηχανήματα σε καλές τιμές καθώς κατασκευάζουν στη κίνα.Από οδήγηση δεν θα έχεις πρόβλημα.Βέβαια δεν ξέρω αν ο ήχος θα ειναι ''μαλακός''.

Reaction score
9

Αν μπορείς να ακούσεις τα μηχανήματα που σε ενδιαφέρουν στο σύστημά σου, είναι η καλύτερη λύση για να δεις τι ταιριάζει στο γούστο σου καλύτερα. Αν σε ενδιαφέρει υβριδικός ενισχυτής μην αποκλείεις κάποιον Unico που νομίζω είναι ποιοτικότερη λύση, ακόμα και εάν τον πάρεις μεταχειρισμένο. Ο αντιπρόσωπος των Vincent νομίζω έχει και τα Unico οπότε δεν θα δυσκολευτείς να τα ακούσεις και τα δύο.

Reaction score
5

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!!ΤΟΝ YBΡΙΔΙΚΟ ΤΗΣ UNICO (ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ("Ρ")ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕ "ΟΞΕΙΑ" ΗΧΕΙΑ (ΤRIANGE ANTALL) KAI MOY ARESE H "ZEΣTAΣIA TOY!!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ!!!!(ΞΕΡΩ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΛΛΑ....!!!!).ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΣΥΓΚΡΙΝΩ" ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!!!
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ???

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Ο HK990 είναι πολύ ισχυρός και ποιοτικά αξιοπρεπής, αν και φτιαγμένος στην Κίνα. Ο Yamaha S2000 είναι ανώτερος ποιοτικά από όλους αυτούς, με τa 2/3 της ισχύος του HK. Αμφότεροι έχουν ήχο πάρα πολύ καλό.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

... και για πολλοστή φορά, αν η τιμή του δεν σου φαίνεται αλμυρή, αυτό που χρειάζεσαι είναι αυτό εδώ. Ο ήχος του δεν έχει καμιά σχέση με των υπολοίπων, ειναι ανώτερος κατά πολύ, είναι πανίσχυρος για τις ανάγκες σου, και έχει και κάποιες άλλες αρετές, που για τους ωντιοφίλ είναι αιτίες για κατάρα. Για παράδειγμα, αν του βραχυκυκλώσεις την έξοδο, δεν καίγεται, και ούτε χρειάζεται πεντακόσια πατερημά και εφτά ευχέλαια για να καναπάρει μπρος.

Reaction score
5

THANKS GUYS!!!ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΕΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ AUDIOPHILE ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΗΧΟΣ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΗΚ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ "ΕΝΤΟΝΟΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο Τ.Α.C. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ "ΜΑΛΑΚΟΣ"ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ VINCENT!!!ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ - ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΕΙ???
ΕΠΙΣΗΣ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ AUDITORIUM KAI MOY ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟ-ΤΕ ΤΗΣ XINDAK xa3200mkii(ΛΑΜΠΑ)-xa8550(ΤΡΑΝΣΙΣΤΟΡ)!ΤΙ ΛΕΤΕ???Η ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥΣ??????

Reaction score
9

Νομίζω ότι οι Wyred 4 Sound δεν έχουν αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, μπορείς να τους αγοράσεις μέσω internet οπότε καλύτερα να βρεις ένα έμπορο από Ευρώπη αλλιώς ελοχεύει ο κίνδυνος του τελωνείου. Τους T.A.C. & Vincent νομίζω τα έχει ο Ορφέας όπως και τους Unico. Ο ολοκληρωμένος χρειάζεται ένα λιγότερο καλώδιο ρεύματος, ένα λιγότερο καλώδιο ιντερκονέκτ και πιάνει και λιγότερο χώρο. Η λύση του ξεχωριστού προ/τελικού συνήθως προσφέρει καλύτερη προενίσχυση αλλά όχι υποχρεωτικά. Πάντως τα Xindak είναι καλά μηχανήματα για τα λεφτά τους. Επιμένω να ακούσεις και να αποφασίσεις ανάλογα με τα γούστα σου. Εσύ θα πρέπει να ζήσεις με τα μηχανήματα αυτά, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος.

Reaction score
6

Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα για τον W4S επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο της Ολλανδίας (www.americanaudioconsultants.com) και μου έστειλε το παρακάτω mail:
"George

Thanks for your interest. The price for the STI-500 is €1699 including shipping.
I generally use TNT Post track and trace and the cost for an insured package is
€49.10. If you prefer another method I would add the difference to your
invoice.

If you're stil interested please let me know. I do not have any in stock but I
do have W4S building a large order for me and would add this item to that order.
I would need to know your color preference as well"

ελπίζω να σε πρόλαβα!

Reaction score
5

gtob78!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!!!ΕΙΣΑΙ ΑΨΟΓΟΣ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΠΗΡΑ "ΠΑΚΕΤΟ" ΧINDAK : ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ XA3200 MKII (ΛAΜΠΑ), ΕΝΙΣΧΥΤΗ XA8550 , CDPLAYER MUSE 2.0 (24bit/192Khz + ΛΑΜΠΑ)!!!Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΑ "ΣΤΗΣΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΩΔΙΑ!!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Reaction score
59

Καλοάκουστα να τα χαίρεσαι.
Συμφωνώ και επαυξάνω για τον Κωνσταντίνο της Xindak.
Σαν απόλυτα ικανοποιημένος κάτοχος (CD MUSE 2.0 + XA 6950) πιστεύω ότι θα τα ευχαριστηθείς και ΄σύ.
Να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και στα καλώδια της Xindak είναι και αυτά πολύ καλό value for money.
Εγώ έχω τα FS-1 για καλώδια ηχείων και για interconnect τα FA-1.
Φυσικά κατάληξα σε αυτά αφού με τον Κωνσταντίνο δοκιμάσαμε κάποια καλώδια στο συστημά μου στο σπίτι μου όταν τα είχαμε στήσει.
Και πάλι καλορίζικα και καλές ακροάσεις.

Reaction score
5

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΩΔΙΑ XINDAK ΠΗΡΑ!!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΑ CFA-1 KAI ΓIA HXEIA ΤΑ FS-0,5!
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ "ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ"!!!!!

Reaction score
2.053

Την καλύτερη κίνηση έκανες φίλε μου, ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ για τα χρήματα που διέθεσες!

Καλές ακροάσεις!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67