CAV A10

Reaction score
1
νεα τιμή: 530€

ειναι σε αριστη κατασταση. Τον πουλάω γιατί τελικά βλέπω πιο πολύ home cinema παρα ακούω μουσική. οπότε εχω ήδη τον AV αν θελήσω να ακούσω και λίγο μουσική

Reaction score
33
Τον είχα ακούσει στην έκθεση στο Helexpo προ καιρού, μαζί με ενα σετ ηχείων της CAV επίσης (τα μεγάλα τους με ribbon tweeter, ξεχνάω μοντέλο) και ειλικρινά είχα εντυπωσιαστεί. Εξαιρετική ζεστασιά και χροιά ο ενισχυτής για τα χρήματά του. Τα παιδιά στην έκθεση μου έκαναν προσφορά και ειδική τιμή για ηχεία και ενισχυτή, τα εκθεσιακά κομμάτια, μισοτιμής και δεν τα πήρα λόγω έλλειψης χρημάτων. Κρίμα. Ερώτηση αρχάριου τώρα, έχω ενα σετ Roister Emphasis 30B, συνδεδεμένα με εναν AV RX-V650 της Yamaha. Πώς μπορώ π.χ. να τα συνδέσω και με εναν αποκλειστικά stereo ενισχυτή όπως καλή ώρα ο CAV? Θα χρειαστώ κάποιο switch, υπάρχει κάποια άλλη πατέντα? Αν ξέρει κάποιος θα με βοηθήσει πολύ. Ακούω πολύ βινύλιο και δεν μου αρέσει η ψηφιακούρα του Yamaha, και θα ήθελα να προσθέσω και εναν δικάναλο ενισχυτή.

Reaction score
2.557
Τον είχα ακούσει στην έκθεση στο Helexpo προ καιρού, μαζί με ενα σετ ηχείων της CAV επίσης (τα μεγάλα τους με ribbon tweeter, ξεχνάω μοντέλο) και ειλικρινά είχα εντυπωσιαστεί. Εξαιρετική ζεστασιά και χροιά ο ενισχυτής για τα χρήματά του. Τα παιδιά στην έκθεση μου έκαναν προσφορά και ειδική τιμή για ηχεία και ενισχυτή, τα εκθεσιακά κομμάτια, μισοτιμής και δεν τα πήρα λόγω έλλειψης χρημάτων. Κρίμα. Ερώτηση αρχάριου τώρα, έχω ενα σετ Roister Emphasis 30B, συνδεδεμένα με εναν AV RX-V650 της Yamaha. Πώς μπορώ π.χ. να τα συνδέσω και με εναν αποκλειστικά stereo ενισχυτή όπως καλή ώρα ο CAV? Θα χρειαστώ κάποιο switch, υπάρχει κάποια άλλη πατέντα? Αν ξέρει κάποιος θα με βοηθήσει πολύ. Ακούω πολύ βινύλιο και δεν μου αρέσει η ψηφιακούρα του Yamaha, και θα ήθελα να προσθέσω και εναν δικάναλο ενισχυτή.
Σύνδεσε με RCA καλώδια τις Left & Right PRE εξόδους που έχει ο Yamaha με τις αντίστοιχες εισόδους του στερεοφωνικού τελικού... Ο ΥΑΜΑΗΑ πρέπει να παίζει στέρεο...

Αλλά μη βάζεις άσχετα θέματα στις αγγελίες...

Επίσης δεν νομίζω ότι είναι και πολύ κομψό το να μπαίνουμε σε μια αγγελία για να πούμε τι ωραίο μηχάνημα είναι αυτό που πουλιέται. Μπορεί να παρεξηγηθεί η κίνηση αυτή... Άλλο βέβαια αν το έχεις και θές να προσθέσεις/διευκρινήσεις κάτι σημαντικό για τα μέλη που σκέφτονται να το πάρουν...

Φιλικά...

Reaction score
33
"Αλλά μη βάζεις άσχετα θέματα στις αγγελίες..."

Σε πολλές αγγελίες γίνονται ερωτήσεις και απαντήσεις. Και δεν είναι καθόλου άσχετο γιατί αναφερόμουν και στον CAV. Σε άλλες αγγελίες βρίσκουν ευκαιρία τα μέλη να χαιρετιούνται και να κάνουν καλαμπούρι. Η ερώτησή μου πείραξε η οποία ρωτούσε και τον πωλητή για το πώς θα μπορέσω να συνδυάσω τον CAV αν τον αγοράσω?

"Επίσης δεν νομίζω ότι είναι και πολύ κομψό το να μπαίνουμε σε μια αγγελία για να πούμε τι ωραίο μηχάνημα είναι αυτό που πουλιέται. Μπορεί να παρεξηγηθεί η κίνηση αυτή... Άλλο βέβαια αν το έχεις και θές να προσθέσεις/διευκρινήσεις κάτι σημαντικό για τα μέλη που σκέφτονται να το πάρουν..."

Είπα την εμπειρία μου απο αυτό το μηχάνημα που είδα στην έκθεση. Ποιό το πρόβλημά? Ούτε είχα σκοπό να διαφημίσω πιο πολύ τον ενισχυτή, ούτε είναι κολλητός μου ο πωλητής dtziouvaras . Απλά επειδή το avsite είναι μια μεγάλη παρέα, είπα και εγώ να πώ την γνώμη μου την οποία και είπα. Δεν αφήνω περιθώρια παρεξήγησης, όποιος παρεξηγηθεί πρόβλημά του. Δηλαδή δικαίωμα γνώμης έχουν μόνο όσοι τον έχουν ήδη τον ενισχυτή ή όσοι είναι σε διαπραγματεύσεις για να αγοράσουν το προϊον? Πιστεύω πως ορισμένοι στα φόρουμ πρέπει να χαλαρώσουν ελαφρώς έως πολύ θα έλεγα. Δεν μιλώ προσωπικά για εσένα Messenger.

Παρ'όλα αυτά σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου ως προς τη συνδεσμολογία αλλά με ενημέρωσε και ο πωλητής του CAV, χωρίς να μου κάνει επίπληξη όμως.

Reaction score
2.557
ΟΚ φίλε μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα ότι ενδιαφέρεσαι για τον CAV A10...
Η παρέμβασή σου πάντως (έστω και αν δεν ενδιαφερόσουνα) δεν ήταν ενοχλητική.

Συγγνώμη αν σε ενόχλησα και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι...

ΥΓ. Κάνει και ζέστες...:110:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo