Cav-a8

Reaction score
148
κατοχος πλεον ενος cav-a8 :) μεταχειρισμενο σε αψογη κατασταση και σε πολυ καλη τιμη :) :) .τα λογια ειναι περιτα για μενα για ενα τετιο μηχανημα το οποιο το εχω ακουσει αρκετες φορες με διαφορα συνολα απο ηχεια mission και πηγη dvd-r pioneer εως
theta transort+dac :lol: με ηχεια audio spectrum ermis.με οπια και να τα ακουσα το αποτελεσμα παντα μου αρεσε.

δικαναλο προγραμα:πολυ ρευμα αστειρευτη δυναμη μπορω να πω οτι δεν κολουσε πουθενα.μεγαλα αποθεματα ισχυος(2 τροφοδοτικα)σε δυσκολα κοματια το χαμηλο ηταν γρηγορο γεματο σφιχτο δεν λασπωνε καθολου.ταχυτατος και πολυ μουσικος προ το γλυκο θα ελεγα.ηχος αναγλυφος ζεστος με τεραστια εικονα.οσο για τη μουσικη σκηνη το καθε οργανο ηταν στη θεση του ξεχωριζαν πολυ καλα ολα.διαυγεια βαθος δεν ξερω ολο αυτο το συνολο με μαγευει και ειδικα οταν σκεφτομαι την τιμη του...

βεβαια ολα αυτα οχι στο χωρο μου.οταν το πηρα αντικατεστησε τον πιτσιρικα (μπροστα του)yamaha rxv-595a.ηχεια τα b&w 603s2.κεντρικο chario phonix περιφερειακα solid s-100.επειδη δεν εχω πηγη τον συνδεσα με ενα 5μετρο rca απο τον υπολογιστη με μια audigy 2zs 7.1 και κοματια απο ενα dvd-audio.αυτο που ακουσα με ενθουσιασε παρα πολυ αλλα το 5μετρο φθηνο καλοδιο βρωμιζε αρκετα τον ηχο.βεβαια μερα με τη νυχτα με τον yamaha.ψαχνωντας για δανεικη πηγη εφερε μια φιλη μου ενα samsung dvd 100 ευρω.συνδεθηκε με την γυαλινη οπτικη ινα που ερχεται μαζι με τον ενισχυτη δισκακια της telarc και παμε!ακουσα τα ηχεια οπως ποτε αλλοτε.ζωντανια εστιαση διαυγεια χαμηλο τελεια ολα.εβαλα τα γωστα μου κοματια και ακουγοντα υπεροχα οπως θα θελα να ακουγονται.φαινεται εχει καλα dac o cav.ειμαι πολυ χαρουμενος

5καναλο προγραμα:αν και τον ακουσα σε 5.1 βεβαια απο ενα dvd hitech αυτο που εχε τα κλιπακια μονομαχο στρατιωτη ραιν μου αρεσε παρα πολυ αν και η ποιοτητα του συγκεκριμενου δισκου δεν ειναι το ιδιο οσο το αυθεντικα μου αρεσε πολυ και εκει ειδικα στα δυναμικα περασματα και στο διαχωρισμο ηταν αψογος.η ενταση ανεβαινει πιο πολυ απο οτι στο δικαναλο.αχ αυτα τα vuμετρα ειναι πορωση!

οταν θα παρω και τον panasonic ae 700 και τελειωσω το συστημα μου θα γραψω εντυπωσεις και για τα 5 καναλια. :p

Reaction score
0
Εύγε Λάμπρο!! Εκανες άριστη αγορά και είμαι σίγουρος ότι θα τον χαρείς πέρα για πέρα. Και εις ανώτερα! Τι έχει σειρά τώρα? Ο Panasonic ή κανένα καλό DVD? Μάλλον θα την κάνεις σετάκι αυτήν την αγορά!

Καλή χρονιά και καλές ακροάσεις!!

Reaction score
148
καλη χρονια!!! πιστευο οτι ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει μεχρι τωρα.σε σχεση με τον ηχο του yamaha αναβαθμιστηκα σε τελειως αλλα επιπεδα. :)

ο 700 ειναι μονοδρομος για μενα.τωρα για καποιο dvd με ενα 2910 θα ειμουν κομπλε αλλα επειδη οι εξελιξεις τρεχουν δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα απο τη στιγμη που θα παιξω απο το pc με dvi+optical

Reaction score
3
Πρωτο μου μηνυμα στο site και αφορμη σταθηκε φυσικα ο Λαμπρος κ το νεο του αποκτημα ο Cav A-8.Εδω και μερικες μερες ειμαι κ γω ενας πανευτυχης κατοχος ενος καινουριου Α-8 :D :D .Το θηριο εγινε επιτελους δικο μου,το ονειρο εγινε πραγματικοτητα και φυσικα σε τιμη ξεφτιλα.(Λαμπρο ποσο τον πηρες εσύ;)
Οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι θετικοτατες αλλα ακομα ελλειπεις αφου ακομα δεν υπαρχουν τα σωστα ηχεια να συνοδεψει.Ο ενισχυτης που αντεκατεστησε ο Cav ειναι ο πολυ καλος Audiolab 8000A και τα ηχεια που παιζουν προς το παρον κατι "φτειαγμενα" Mordaunt Short"(δυο 6μισαιντσα+τουιτερ).Οπως καταλαβαινετε αυτα τα ηχεια καλα για τον Audiolab,αλλα για το θηριο πολυ "λιγα" :oops: !Σαν πρωτη εντυπωση ο Cav μπορω να πω οτι εχει οντος ενα πολυ ζεστο αλλα και γεματο ηχο μ' ολη τη σημασια της λεξης!Ειναι σ' ολο το φασμα λιγο πιο ζωντανος και λεπτομεριακος απ' τον Audiolab και σε υψηλες σταθμες οι διαφορες γινονται ευκολα διακριτες αφου τα watt παιρνουν τον πρωτο λογο...
Σε μερικες μερες παντος,θα εχω πληρη εικονα αφου εχω παραγγειλει δυο χειροποιητα θηριακια για χρηση main αποτελουμενα στο ηχειο απο δυο 10ιντσα+δυο 5μισαιντσα+κορνοτουιτερ.Επισης ενα κεντρικο αποτελουμενο απο δυο 8ιντσα fullrange+σουπερ τουιτερ.Τελος το συστημα θα συμπληρωθει πιθανοτατα απο δυο ξεχωριστα παθητικα 12ιντσα τα οποια θα οδηγησει ο Cav.Τα Mordaunt Short θα τα βαλω φυσικα δορυφορους.Μ' αυτο το setup θα μπορεσω να τον ξεζουμισω πιστευω και σε δικαναλη και σε πολυκαναλη ακροαση :twisted: .Πληροφοριακα πρωτη μου προτεραιοτητα ειναι η δικαναλη.Τελος στο αμεσο μελλον σχεδιαζω και την αγορα προβολεα μαλλον τον Benq 5120 για να δεσει το γλυκο...
Λαμπρο οσο αφορα τη συνδεση με το pc θελω να σε ρωτησω κατι.Εχω την audigy platinum ex και διαπιστωσα οτι με οπτικη ινα δεν βγαζει 5.1,παρα μονο με αναλογικη.Ο Cav φυσικα δεν εχει 5.1 in.Στο σκελος dvd τη γλιτωνουμε αφου στελνουμε την αποκωδικοποιηση στον ενισχυτη,αλλα στα παιχνιδια υπαρχει προβλημα αφου κατι τετοιο δε γινεται.Δε θα με χαλαγε να χα dolby στα παιχνιδια... :cry:Ξερεις μηπως τιποτα περι του θεματος κατι που δεν ξερω εγω;
Αυτα για πρωτη επαφη θα ξαναεπανελθω.Να στε καλα ολοι που μας χαριζετε τις γνωσεις σας...

Reaction score
148
μπραβο!χαιρομαι που πηρες και εσυ το θηριο!ειμαι σιγουρος οτι θα τον ξεζουμισεις και θα τον χαρεις οσο δεν παει.οσο για τα παιχνιδια που λες η οπτικη εξοδος της καρτας ηχου βγαζει 5.1 στο dvd τωρα στα παιχνιδια μονο αν ειναι dolby digital.αν ειναι eax 4.0 dolby suround κλπ δεν θα μπορει να κανει αποκωδικοποιηση εκτος απο dolby digital η dts.Και εγω σπαζωμαι που δεν εχει 5.1 εισοδο αλλα τι να κανουμε εχει αλλα χαρισματα που αμεσως το ξεχνω. :) παντως δεν με βλεπω να παιρνω καμια σοβαρη πηγη απο τη στιγμη που τα dac του ενισχυτη με ικανοποιουν

Reaction score
3
Εψαχνα τωρα στο site της creative και δυστηχως τα νεα δεν ειναι ευχαριστα.Απ' οτι καταλαβα η Audigy2 δεν κανει αποκωδικοποιηση dolby digital μεσω ψηφιακης συνδεσης(οπτικη ή coaxial) με τον ενισχυτη,παρα μονο με αναλογικη.Οποτε τα παιχνιδια μαλλον τα ξεχναω... :( Δεν μπορω να καταλαβω με τους μ....ς,δεινεις τοσα λεφτα για μια καρτα και δεν μπορει να κανει τα βασικα...
Τελος παντων παω να δω λιγο τα vuμετρα να δουλευουν να μου περασει ο πονος :mrgreen:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
σβηστό φως και τα vumeters στο βάθος να κινούνται...
τι άλλο θέλει ο άνθρωπος για να περάσει ένα ήρεμο απόγευμά...

Reaction score
41
Αν θέλετε παιδιά, πόσο περίπου αγοράσατε το μηχάνημα?
Μεταχειρισμένο αλλά και καινούριο?
Αν δεν θέλετε να το βγάλετε "στην φόρα" το νούμερο, θα μπορούσατε να μου το στείλετε σε πμ?
Ευχαριστώ!! :D

Reaction score
148
καινουργιος εχει 1370.αλλα αν το δεις και τον ακουσεις χωρις να ξερεις ανετα για 4-5 χιλιαρικα το κανεις βεβαια εγω το πηρα αρκετα πιο κατω :shock:

Reaction score
3
Ο ενισχυτης πωλειται με την τιμη της προσφορας που υπηρχε στην εκθεση...Αδυνατω να γραψω το νουμερο λογω ντροπης :oops: :oops: :oops:

Reaction score
3
Μη τρελαινεσαι,απλα γραφω οτι τον πουλανε σε προσφορα.Ειναι δυνατον να τον πουλησω; 8)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.216
Members
38.432