cav a8m

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδια

Θα ήθελα την γνώμη σας για την επιλογή av.Καταρχήν το ποσό μπου μπορω να δόσω είναι μέχρι 1200Ε.
Pionner vsx 1015 + κάποιο τελικό η Cav A8M
Να ξεκαθαρίσω κάτι με ενδιαφέρει περισσότερο η δικάναλη ακρόαση η ποιότητα και ta watt.
Ο pionner υπάρχει και τα ηχεία ποθ οδηγούνται είναι τα klipsch rf-35
98db 125w υπεραιυαίσθητα θα έλεγα.

Θα με βοηθούσε κάποια παρατήρηση απο κάποιον ιδιοκτήτη cav a8m/

thanks

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Ο Α8m είναι καινούριο μοντέλο (μερικων εβδομάδων) οπότε ίσως δεν τον έχει δοκιμάσει κάποιος ακόμη. Επίσης απ' ότι ξέρω είναι εντελώς διαφορετικός από τον πρηγούμενο Α8. Ο Α8m έχει και τμήμα διαχείρησης εικόνας (κάτι που έλειπε από τον προκάτοχό του).

Τώρα αν σε ενδιαφέρει η ποιότητα σε δικάναλο πρόγραμμα θα σου προτείνω την εξής εναλλακτική λύση...

α) Αγοράζεις έναν καλό ολοκληρωμένο ενισχυτή και έναν μετριο av receiver με έξοδο 5.1 για εξωτερική ενίσχυση
β) Συνδέεις τις συσκευές ήχου (πικάπ-cd κλπ ) στον ολοκληρωμένο και τις συσκευές εικόνας (dvd, video κλπ) στον av receiver.
γ) Συνδέεις τα μπροστά ηχεία στον ολοκληρωμένο και το κεντρικό και τα πίσω στον av receiver
δ) από την 5.1 έξοδο του av θα συνδέσεις μόνο την έξοδο για τα μπροστά ηχεία σε μία είσοδο (κατα προτίμιση την AUX) του ολοκληρωμένου ή σε είσοδο home cinema η οποία παρακάμπτει το ποτενσιόμετρο της έντασης (ορισμένα νέα μοντέλα ενισχυτών έχουν ειδικές εισόδους για αυτή την δουλειά)
ε) αν δεν έχεις ειδική είσοδο για home cinema τότε ρυθμίζεις την ένταση του ολοκληρωμένου σε συνάρτηση με του av receiver για την 5κάναλη ακρόαση και έτοιμος!!!

Reaction score
0
Ευχαριστώ φιλε Σπύρο για το ενδιαφέρον σου

Και με αυτήν την επιλογή το όλο σύνολο δηλαδή θα παίζει αξιοπρεπεί ποιοτηκά και
δεν θα υστερεί στο ρεύμα?Πάντα σε σχέση με τον cav a8m
Αλλά μήπως έχεις να μου προτείνεις και κάποια μοντέλα.
μέχρι τα 1200Ε

Ευχαριστώ

Reaction score
50
δ) από την 5.1 έξοδο του av θα συνδέσεις μόνο την έξοδο για τα μπροστά ηχεία σε μία είσοδο (κατα προτίμιση την AUX) του ολοκληρωμένου ή σε είσοδο home cinema η οποία παρακάμπτει το ποτενσιόμετρο της έντασης (ορισμένα νέα μοντέλα ενισχυτών έχουν ειδικές εισόδους για αυτή την δουλειά)
Σπυρο,
πες μας ποιος ολοκληρωμένος έχει τέτοια δυνατότητα

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Σπυρο,
πες μας ποιος ολοκληρωμένος έχει τέτοια δυνατότητα
Απ' ότι ξέρω τα νέα μοντέλα της Musical Fidelity, ο ολοκληρωμένος της Krell και 2-3 ακόμη....

Αν κάποιος ξέρει κάποιο ακόμη μοντέλο ας το γράψει...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Και με αυτήν την επιλογή το όλο σύνολο δηλαδή θα παίζει αξιοπρεπεί ποιοτηκά και
δεν θα υστερεί στο ρεύμα?Πάντα σε σχέση με τον cav a8m
Αλλά μήπως έχεις να μου προτείνεις και κάποια μοντέλα.
μέχρι τα 1200Ε

Ευχαριστώ
1200€ συνολικά ή μόνο για τον ολοκληρωμένο???

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
θυμήθηκα ακόμη ένα ενισχυτή με είσοδο Home Theatre που να απομονώνει το ποτενσιόμετρο της έντασης...

O νέος Audiolab 8000S

Reaction score
0
Δηλαδή φίλε Σπύρο πιστεύεις πως με την λύση που μου πρότεινες θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση πάντα με το να αγοράσω τον cav a8m?
Πολύ καλή ισχύ,πολλα ρεύματα και καλή ποιότητα.

:mrgreen:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.465
Members