Cav AV 2086

Μηνύματα
94
Reaction score
4
Cav AV 2086 Σε άριστη κατάσταση με το τηλεκοντρόλ του και manual .

Περιγραφή:

Οι ενισχυτές της CAV ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές τους με κορυφαία οδήγηση και την καλύτερη ποιότητα ήχου στην κατηγορία τους. Μάλιστα, ίσως είναι και οι μοναδικοί πολυκάναλοι ενισχυτές στην μεσαία κατηγορία τιμής, που προσφέρουν πραγματικά καλό ήχο υψηλής πιστότητας σε χρήση για μουσική σε στερεοφωνικές ακροάσεις.

Ο CAV AV-2086, πιστός στην παραπάνω φιλοσοφία, είναι ένας πολυκάναλος ενισχυτής 6.1 καναλιών, με δυνατότητες αποκωδικοποίησης Dolby Digital 6.1 EX, DTS 6.1 ES και Dolby Prologic II.

Διαθέτει λειτουργία “One-Touch” για ευκολία στη χρήση, σύστημα KARAOKE επαγγελματικών προδιαγραφών καθώς και μία πλήρη και ευμεγέθη οθόνη VFD στην πρόσοψη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Ισχύς μπροστινών καναλιών: 2 x 150 Watts (8 Ω)
Ισχύς κεντρικών καναλιών: 2 x 50 Watts (8 Ω)
Ισχύς περιφερειακών καναλιών: 2 x 50 Watts (8 Ω)
Ισχύς εξόδων Subwoofer (High Level Output): 2 x 100 Watts
Είσοδοι Audio: 2 είσοδοι Optical, 1 είσοδος Coaxial και 3 Αναλογικοί είσοδοι (L-R)
Έξοδοι Προενίσχυσης 6.1 καναλιών (6.1 Ch. Line Out)
Γενικός διακόπτης ON/OFF στην πίσω πλευρά
Απόκριση Συχνότητας: 20 Hz-20 KHz (+/- 1 dB)
S/N Ratio: 90 dB
T.H.D.: < 0.2%
Καθαρό Βάρος: 19.7 kg

Πωλείται στα 380 E

Παρακαλώ λόγο βάρους για ενδιαφερόμενους από Νότια Προάστια που να έχουν την δυνατότητα να έρθουν για ακρόαση και να τον πάρουν με δικό τους μέσο.

DSC01140.jpg
 



Μηνύματα
94
Reaction score
4
Γεια χαρά.

Ο συγκεκριμένος πολυκάναλος είναι "της παλιάς σχολής" και δεν διαθέτει ψηφιακά γκάτζετς όπως usb, ethernet κλπ. Έχει δοθεί έμφαση στην σχεδίαση του στην οδήγηση του ζεύγους των κεντρικών όπου και τοροειδης μετασχηματιστης (ο υπεύθυνος για το βάρος των 20κιλών) δεν θα αφήσει ακόμα και απαιτητικά ηχεία πεινασμένα από ρευματάκι.

Συγκεκριμένα αγοράστηκε για να οδηγήσει ένα ζεύγος Focal Chorus 726 V στα οποία ένας ολοκαίνουργιος Yamaha RX-V671 (με φουλ αξεσουάρ USB-DLNA-Apps remote κλπ) που είχα αγοράσει στάθηκε αναιμικός και χτύπαγα το κεφάλι μου που δεν είχα πάρει τον V771 για να έχω preout. Το budjet ήταν σφιχτό τότε και έπρεπε να πάρω κάτι να τα καλύψω όλα οπότε προέκυψε ο CAV ο οποίος οδήγησε τα Focal επαρκώς από ρεύματα για να στρώσουν αλλά ο καιρός έφτασε για να μπει το χέρι στην τσέπη και να πάω για βαρβάτο δικάναλο με Home Theater Passtrougth.
 

Μηνύματα
94
Reaction score
4
Τον ενισχυτή πλέον τον απολαμβάνει ο νέος του ιδιοκτήτης

Παρακαλώ το θέμα να κλειδωθεί

Ευχαριστώ πολύ το avsite για την φιλοξενία
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.621
Μηνύματα
2.868.356
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top