- Reaction score
- 0
Επειδη δεν εχω και πολυ γνωση επι τουτου,θα ηθελα την βοηθεια σας.
Σχεδιασα αυτο το driver stage,και χρειαζομαι τα φωτα σας.
Τι λεει?
Δε με ενδιαφερει το gain.μονο το swing(170Vpp),και φυσικα το πως θα ακουγεται
Διαβασα και τι εχει γραφτει στο αλλο.Ειπα να τις εχω στην τσιτα,ετσι να δουμε και τις αντοχες τους:116:
Βασικα την ψαχνω με τα σχεδια,και ποτε δεν ξερεις....
Για το πως ακουγεται ηλπιζα καποιος να ειχε δοκιμασει τπτ τετοιο.
Μιχαλη τι θα μου προτεινες για βαρβατο driver?Αυτο που ποσταρα δεν εχει στο ηλιο μοιρα?(πες εστω με λιγοτερα mA).
η 807.... δεν...?....
Προσπαθω να αποφυγω τσοκ και μετασχηματιστες
Ειπαμε και αλλου οτι δεν ειναι AIKIDO.Μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι η τοπολογια που ποσταρα ειναι Aikido.H συγκεκριμενη εχει δεχτει πολλα καλα σχολια και χρησημοποιειται κατα κορον.Πολλες πληροφοριες στο www.tubecad.com
Ειπαμε και αλλου οτι δεν ειναι AIKIDO.
Εισαι ομως στην σωστη σελιδα (του θειου JOHN BROSKIE)
Ενα tip : Δες τι παιζει στον ongaku.
Γενικα ο πυκνωτης αποζευξης της αντιστασης Καθοδου σε ενα ενισχυτη Γειωμενης καθοδου εξασφαλιζει υψηλοτερο κερδος της βαθμιδας. Εαν λειπει ο πυκνωτης, το εναλλασσομενο σημα που αναπτυσσεται πανω στην Αντισταση καθοδου κατα την οδηγηση, λειτουργει σαν Τοπικη Αρνητικη Αναδραση, με ολα τα γνωστα αποτελεσματα (χαμηλοτερη ενισχυση, χαμηλοτερη παραμορφωση, ευρυτερη περαστικη μπαντα, υψηλοτερη ανοχη σε κυμαινομενα φορτια, κ.α)Εφτασε
View attachment 15534
Πολλοι υποστηριζουν οτι ο πυκνωτης στην καθοδο στο srpp kai sto input stage του Aikido κανει μονο κακο,και οτι εχουν καλυτερα αποτελεσματα χωρις.Πως χαλαει το balance(ακουγεται λογικο μιας και ο αποπανω δεν ειναι bypassed).Αν δεν χρειαζεται τι κερδος καλυτερα να λειπει.
Τι λες εσυ?