Cd+Ενισχυτής+Ηχεία....μια γνώμη??

Reaction score
26
Παιδιά θα έχω μια καλή τιμή πακέτου για τα παρακάτω:

CD NAD 521i

Ενισχυτής Yamaha ΑΧ-396

Ηχεία Wharfedale diamond 8.2

πείτε μια γνώμη.....??

ΤΗΑΝΧ.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Τα ηχεία σου χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο θα σε ικανοποιήσουν αρχικά (ίσως αργότερα θελήσεις να τα αλλάξεις κι εσύ). Δες όμως πόσο κοστίζουν και τα Wharfedale diamond 9.4 . Ίσως σε βάθος χρόνου να είναι πολύ πιο συμφέρουσα λύση...

Το Cdplayer είναι αρκετά καλό, η μοναδική σοβαρή ένσταση είναι στον ενισχυτή. Αν μπορούσες να πας σε έναν NAD 320BEE θα ήσουν εντάξει...

Ανακεφαλαιόνοντας
Καλύτερα δες το σετ:
Nad 320BEE
Nad 521i
Wharfedale Diamond 94

Αλλά φυσικά πριν αγοράσεις ΑΚΟΥΣΕ πολύ καλά το σύστημα!!! (διότι κατά τα γνωστά μετα τις απομακρύνσεως από το ταμείο κλπ κλπ)

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Πηγες σε καταστημα και σου προτειναν τον 396 μαζι με το 521 και οχι τον 320ΒΕΕ.....Η ασχετοι ειναι ή απλα θελουν να ξεφορτωθουν τον 396.Το ζευγαρι 521+320 ειναι με διαφορα ο καλυτερος συνδυασμος στη χαμηλη κατηγορια τιμης.Τα 8.2 εχουν αντικατασταθει απο τα 9.2 τα οποια ειναι αρκετα καλυτερα και ακριβοτερα ομως.Τα 9.4 που λεει ο Σπυρος ειναι πιο μεγαλα ηχεια και δεν γνωριζω αν ταιριαζουν με το χωρο σου (μαλλον πρεπει να προκειται για κατι μικρο).Ακουσε και τα MISSION M31i ,ειναι πολυ καλο ηχειο και με πολυ καλο χαμηλο για τον ογκο του.Το απολυτο μικρο ομως (σε λογικα χρηματα παντα) ειναι το EPOS ELS3 και ματσαρει τελεια με τον 320.

Reaction score
1.379
Και εγω θα ελεγα οτι ο 320ΒΕΕ ειναι η λογικη επιλογη και μαλλον θα ταιριαξει καλυτερα με το CDp. Η σειρα Diamond 8 εμενα μου αρεσει πιο πολυ απο την καινουργια 9. Σε ακροαση διπλα-διπλα, το 8.2 ηταν καλυτερο, για τα αυτια μου παντα, απο το 9.2. Ειχα τα 8.1, για τα 135Ε που τα ειχα αγορασει ηταν εκπληκτικα.

Reaction score
26
Τελικά παιδιά αγόρασα:

CD 521 BEE
AMP 320 BEE

monitor audio B2 (το δωμάτιο είναι 18 τετραγωνικά, σχετικά μικρό).

Πράγματι, ο παραπάνω συνδυασμός CD+Ενισχ. για την τιμή του.....Super.

Reaction score
0
Με γεια και καλοάκουστο το σύστημά σου!! Τα B2 τα είχα για ένα χρόνο να παίζουν κάθε μέρα όλη μέρα σε αρκετά μεγάλες εντάσεις στο δωμάτιό μου!! Σίγουρα για τα χρήματα που κοστίζει είναι πολύ πολύ πολύ ευχάριστο να τα έχεις σπίτι σου!!! Τώρα τα έχω για surround, και με ικανοποιούν απόλυτα!!! ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!! ΜΕ ΓΕΙΑ!!

Reaction score
3.495
Καλές ακροάσεις και πολλές ευχάριστες ώρες μουσικής.

Το μόνο που σου λείπει τώρα είναι μία καλή αναλογική πηγή, ένα πικάπ δηλαδή.

Reaction score
26
thank u!!!

και για τις συμβουλές,....και για τις ευχές!!!!

που θα πάει....θα έρθει και το πικ-απ...... :wink:

Reaction score
657
χαιρετω ολα τα παιδια στο forum..
τι να πω μου θυμησατε τα νιατα μου..
( 38 )
ειχα ROTEL RA 820 ΚΑΙ 920..
αλλα και musical fidelity tempest..

..ολα καλα αλλα αυτος ο NAD αισθητικα δεν λεει..
ποιος ο πιο φθηνος ενισχυτης με phono?..
η γενικα κατω απο 300 ευρω;.. :)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Ο 820 ήταν ο πρώτος ενισχυτής που είχα αγοράσει...

Σήμερα υπάρχει ακόμα στο πατρικό μου και παίζει με ένα πικάπ Marantz και με ένα Cd player της Sony!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis