CD "Κλασική μουσική για παιδιά"

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εχω το CD "Κλασικη Μουσικη για παιδια" παραγωγης του Ν.Κανελλοπουλου που παρελαβα προχθες απο τον ιδιο.
Ε, λοιπον οι μικρες μου εχουν τρελαθει.
Το κακο βεβαια ειναι πως οσο και αν τις σπρωχνω προς τις δικες μου προτιμησεις π.χ. "Βαλκυριες" αυτες ηδη εχουν επιλεξει Βιβαλντι και 4 εποχες.
Ααα, θα ακουσετε και τον Νικο οπως δεν τον ξερατε, η καλυτερα οπως δεν τον θυμοσασταν.
Βλεπετε η παραγωγη ειναι ηδη 18 ετων και η φωνη του ειναι εντελως διαφορετικη σημερα.Αααχ, ολα αλλαζουν:crazy_3:

Υπενθυμιζω πως ο Νικος μου εχει αφησει λιγα(πολυ λιγα)CD ακομα για οσους τα εχουν ζητησει.
Μπορουν να περασουν και να τα παραλαβουν οποτε αυτοι θελουν...:cool_4:

Reaction score
8
Re: Cd "Κλασικη μουσικη για παιδια"

Eπειδή τα cd είναι λίγα και οι ενδιαφερόμενοι πολλοί, είναι εύκολο να
έχουμε τα περιεχόμενα το cd ώστε όσοι από εμάς θέλουν και μπορούν
να "φτιάξουν" κάτι παρόμοιο.
Είμαι σίγουρος πως οι επιλογές του Κ. Κανελλόπουλου, θα είναι οι καλύτερες
για τα μικρά μας.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Νικο, εχει μεγαλη διαφορα να παιξεις απλα τις επιλογες με την ολοκληρωμενη αποψη που παρουσιαζεται μεσα απο αυτο το CD.
Επισης υπαρχει παρουσιαση οργανων.
Περνα εαν θελεις απο εδω και θα σε τακτοποιησω...:cool_4:

Reaction score
5

Θελω και γω ενα παρακαλω....
Ο γιος μου (9 ετων) κανει ηδη 3 χρονια πιανο και του αρεσει ιδιαιτερα.
Δεν εχει ομως ακουσματα απο συμφωνικα εργα, παρα μονο απο εργα για πιανο, οποτε ειναι καιρος νομιζω....

Reaction score
298

Παρακαλούνται οι γονείς μικρών κοριτσιών να ελέγξουν τα Cdιά για σατανιστικά ή άλλα μηνύματα, διότι Καφάτος είναι αυτός, τι εμπιστοσύνη να έχεις?

Reaction score
77
Απάντηση: Re: Cd "Κλασικη μουσικη για παιδια"

Παρακαλούνται οι γονείς μικρών κοριτσιών να ελέγξουν τα Cdιά για σατανιστικά ή άλλα μηνύματα, διότι Καφάτος είναι αυτός, τι εμπιστοσύνη να έχεις?
Γι αυτό το έχω κλειδωμένο, αλλά όπως λες... Καφάτος είναι αυτός.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Νικο, μην του δινεις και πολυ θαρρος διοτι..."δωσε θαρρος στον χωριατη...":happy_5:

Reaction score
8

Νικο, εχει μεγαλη διαφορα να παιξεις απλα τις επιλογες με την ολοκληρωμενη αποψη που παρουσιαζεται μεσα απο αυτο το CD.
Επισης υπαρχει παρουσιαση οργανων.
Περνα εαν θελεις απο εδω και θα σε τακτοποιησω...:cool_4:

O.K. Eυχαριστώ.:cool_4:

Reaction score
5

Το παρελαβα σημερα απο τον Ανδρεα και ηδη σαν μικρο παιδι που ειμαι (μονο 51!) το ακουω!!!

Ευχαριστω πρωτα απ' ολα τον φιλο Νικο που εχει την καλη διαθεση να μοιραζεται τις γνωσεις και τη "ζωη" του με εμας και υστερα τον Ανδρεα που σ'αυτη την περιπτωση λειτουρφει σαν ο τελειος μεσαζων!!!

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4

:respect: :respect: :respect:

Reaction score
0

Το έχει κανείς στην Θεσσαλονίκη; Αν όχι μπορεί να μου το στείλει κάποιος από Αθήνα; Ο γιός μου είναι ακόμα 14 μηνών, αλλά του παίζω πιάνο σχεδόν καθημερινά για να αποκτήσει τα ακούσματα. Πιο ξεκούραστο και πιο αποδοτικό θα είναι να του βάζω ένα CD κλασσικής μουσικής.

Όσο ήταν ακόμα στην κοιλιά της μαμάς του τον έβαζα να ακούει Mozart, Chopin και Beethoven σε CD. :)

Reaction score
77

Όσο ήταν ακόμα στην κοιλιά της μαμάς του τον έβαζα να ακούει Mozart, Chopin και Beethoven σε CD. :)
Και πολύ καλά έκανες! Να δεις που τέτοια πράγματα βγαίνουν σε καλό, στη συνέχεια.
Μιλάω από προσωπική πείρα.

Όσο για το CD, στείλε pm στον Καφάτο και θα σε φροντίσει.
Είναι "εξαιρετικός κύριος" (μη γελάς Κατερινάκι) και θα του δώσω εγώ το Σάββατο ένα, αφού θα τον δω.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Το έχει κανείς στην Θεσσαλονίκη; Αν όχι μπορεί να μου το στείλει κάποιος από Αθήνα; Ο γιός μου είναι ακόμα 14 μηνών, αλλά του παίζω πιάνο σχεδόν καθημερινά για να αποκτήσει τα ακούσματα. Πιο ξεκούραστο και πιο αποδοτικό θα είναι να του βάζω ένα CD κλασσικής μουσικής.

αν ανεβεί προς Β. Ελλάδα το CD με ενδιαφέρει κι εμένα...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Cd "Κλασικη μουσικη για παιδια"

Και πολύ καλά έκανες! Να δεις που τέτοια πράγματα βγαίνουν σε καλό, στη συνέχεια.

Είναι "εξαιρετικός κύριος" (μη γελάς Κατερινάκι) και θα του δώσω εγώ το Σάββατο ένα, αφού θα τον δω.
Ευχαριστώ πολύ. Θα φροντίσω να το δώσω εγώ στον Σπύρο.

Reaction score
77
Απάντηση: CD "Κλασική μουσική για παιδιά"

Είμαστε όλοι εντάξει με τις παραλαβές;

Σχόλια;

Reaction score
14
Απάντηση: CD "Κλασική μουσική για παιδιά"

Αν γίνεται, θα ήθελα και εγώ ένα.

Ευχαριστώ πολύ!

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Cd "Κλασικη μουσικη για παιδια"

εγω?? προς Θεου με βλεπετε να γελαω??:)happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: )

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παιδια, αυριο θα προσπαθησω να τα στειλω ολα.
Sorry αλλα πνιγομαι αυτες τις ημερες.

Οσο για τον κ.Νικο μας, τον καλο μας κ.Κανελλοπουλο, εχω πληροφοριες πως αυριο θα μας εχει αφιερωμα για την εξαιρετη οπερα Ηλεκτρα του μεγαλου μουσουργου Ριχαρντ Στραους:happy_5: (τωρα να σε δω πως θα ξεφυγεις :bravo: )

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos