cd πλευερ προ και μετα 2000 ac

Reaction score
28
φιλοι εκρινα σκοπιμο αν και παρεμφερες το θεμα να ανοιξω νεο θρεντ με σκοπο να μπορεσουμε να αναλυσουμε και να καταθεσουμε αποψεις για ενα θεμα το οποιο νομιζω ταλανιζει και μπερδευει πολλους απο εμας και οσους μας διαβαζουν και για το οποιο νομιζω δεν γραφωνται και πολλα ουτως ωστε να μπορει ο καθενας να εχει μια σωστη πληροφοριση και αποψη για το τι συμβαινει στην τεχνολογια την ψηφιακη και για να μπορει να συγκρινει και να αξιολογει αυτο που κατεχει η και αυτο που προγραμματιζει να αγορασει.
λοιπον στο θεμα ,ποια διαφορα εχουν τα πλευερς τα προ δεκαετιας ας πουμε η και περισσοτερο με τα πλεον συγχρονα απο πλευρας τεχνολογιας (τσιπακια-επεξεργαστες- ολοκληρωμενα )σε τι διαφερουν ως προς τις επιδοσεις και ποσο συγχρονα και ανταγωνιστικα παραμενουν τα παλαιοτερας σχεδιασης και κατασκευης σε σχεση με τα νεοτερα ,με λιγα λογια τι προοδους εχει κανει (αν εχει κανει) η ψηφιακη τεχνολογια και εαν και κατα ποσον αξιζει να αλλαξει κανεις ψηφιακη πηγη γενικως.???

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.440
Πιστεύω, και βέβαια εύκολα το αποδεικνύω κιόλας, πως κάποια καλά μηχανάκια δεκαετίας και, με το λίγο χέριασμα, είναι μακράν καλύτερα από τα σύγχρονα player.

Για παράδειγμα, πριν δεκαπέντε χρόνια περίπου, οι μετατροπείς (DAC) ρεύματος που είχε βγάλει η SONY ήταν πολύ μπροστά από την εποχή τους και στέκονται και σήμερα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ.

Reaction score
28
Πιστεύω, και βέβαια εύκολα το αποδεικνύω κιόλας, πως κάποια καλά μηχανάκια δεκαετίας και, με το λίγο χέριασμα, είναι μακράν καλύτερα από τα σύγχρονα player.

Για παράδειγμα, πριν δεκαπέντε χρόνια περίπου, οι μετατροπείς (DAC) ρεύματος που είχε βγάλει η SONY ήταν πολύ μπροστά από την εποχή τους και στέκονται και σήμερα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ.
κατα σε λοιπον δεν παιζει και τοσο ρολο η ηλικια αλλα το επιπεδο κατασκευης και εξοπλισμου ενος πλευερ.?!

Reaction score
249
Απάντηση: cd πλευερ προ και μετα 2000 ac

Συμφωνω κι εγω με τον πετρο -εχω τροπ. Pioneer pds06 του 2000 περιπου και παιζει καλυτερα απο το διθυραμβικο oppo se με τα νεα σουπερ ντακ

Reaction score
3
Re: Απάντηση: cd πλευερ προ και μετα 2000 ac

Συμφωνω κι εγω με τον πετρο -εχω τροπ. Pioneer pds06 του 2000 περιπου και παιζει καλυτερα απο το διθυραμβικο oppo se με τα νεα σουπερ ντακ
Η λέξη κλειδί είναι "τροπ." Αν επιτρέπεται,τι ακριβώς τροποποιήσεις έχουν γίνει στο πλέυερ; Μήπως αν γίνουν οι ίδιες τροποποιήσεις και στο oppo ή κάποιο άλλο σύγχρονο πλέιερ παίξει και αυτό στα ίδια ή και ανώτερα επίπεδα;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.485
Members
38.566
Νεότερο μέλος
yannissails