cd copy

Reaction score
0
Αν θελουμε να αντιγραψουμε ενα cd οπως ακριβως ειναι, ουτε mp3 ουτε να χασουμε ποιοτητα, ποιο πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο προγραμμα και ποιος ο καλυτερος τροπος, ωστε να εχουμε 0% απωλεια, υπαρχει περιπτωση;

Reaction score
5
www.exactaudiocopy.de

το γνωστό EAC το οποίο μεταφέρει στο σκληρό το CD χωρίς καμία απολύτως απώλεια.... για μένα ίσως το καλύτερο high end πρόγραμμα και είναι free.

Έπειτα αφού δημιουργήσει το iso image & cue sheet , το γράφεις με οποιαδήποτε πρόγραμμα.

Reaction score
13
Θα συμφωνήσω με τις 2 προηγούμενες απαντήσεις των φίλων αλλά Θοδωρή να ξέρεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις άριστο αντίγραφο με 0% απώλειες.Οι παράμετροι που επηρεάζουν την εγγραφή είναι αρκετοί και έχουν σαν αποτέλεσμα την αποτροπή της επίτευξης 100% ηχητικά πιστού αντίγραφου.

Reaction score
0
ευχαριστω παιδια, απλα ειχα στο μυαλο μου 2-3 cdακια που μου αρεσουν πολυ και αλλα μηπως γλυτωνα τα 15 eyro εκαστο, αλλα αμα ειναι να εχω απωλιες τα συκεκριμενα θα τα παρω original, τωρα θα μου πεις ποσο θα τις πιασει το αυτι σου τις διαφορες ε; αλλα μαλλον ειναι ψυχολογικο

Reaction score
13
Σίγουρα τις πιο πολλές φορές είναι καθαρά ψυχολογικό.Πάντως γνώμη μου θα ήταν να επειχειρούσες πρώτα να κάνεις ένα αντίγραφο (το κόστος πλέον είναι σχεδόν μιδαμινό) και αφού το άκουγες στο δικό σου στερεοφωνικό να κρίνεις αν αξίζει να το πάρεις γνήσιο ή όχι (ειδικά αν το στερεοφωνικό σου είναι στην χαμηλή κατηγορία τιμής και η ηχητική πληροφορία του CD είναι χαμηλής ποιότητας και παραγωγής τότε δεν αξίζει να το αγοράσης γνήσιο).Αν από την άλλη το στερεοφωνικό σου μπορεί να αναδείξει τις όποιες ηχητικές διαφορές μεταξύ γνήσιου/αντίγραφου τότε ίσως έχει αξία η αγορά του γνήσιου.Η επιλογή είναι δική σου.

Reaction score
786
CloneCD, χαμηλη ταχυτητα εγγραφης και καλο δισκακι CD-R, οπως πχ TDK. Αν το πρωτοτυπο και το συστημα σου δεν ειναι αναφορας, το 1% (και πολυ λεω) της διαφορας λογω error correction κλπ που θα εχει το αντιγραφο, δεν θα το αντιληφθεις ουτε ακουστικα ουτε... ψυχολογικα!

Reaction score
0
Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια, το συστημα αποτελειται απο klipsch rf-35 και τελικο aragon 2007, τωρα για cd player ειναι ο υπολογιστης με plextor dvd-rom, τωρα θα μου πεις ακους με υπολογιστη και εχεις και απαιτησεις με τοσες απωλειες που εχει απο μονος του ο υπολογιστης, ετσι δεν ειναι; Απλα θελω να ξερω κατα ποσο θα μοιαζουν με το αρχικο και μπορει αργοτερα να προσθεσω και κανα cd player, γιατι τα υπολοιπα κατι νομιζω οτι αξιζουν.
Clone cd φανταζομαι οχι on the fly ετσι, αν τα κρατουσα στον δισκο χωρις να τα γραψω σε cd θα αλλαζε κατι, δηλαδη που γινεται αυτη η απωλεια, στο δισκο με τη προγραμμα να τα περασω, ευχαριστω και παλι!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@