cd player (πολύ μικρό με ενσωματομένα ηχεία) για κρεβατοκάμαρα

Μηνύματα
24
Reaction score
25
Μετά το κρέμασμα από SONY cmt-x3cd cd PLAYER (δεν διαβάζει το cd-πρόβλημα στο λέιζερ, δεν αξίζει η αντικατάσταση) ψάχνω για κάποιο compact cd player (να έχει και usb ακόμη καλύτερα) για το υπνοδωμάτιο, με αξιοπρεπή ήχο, για ακρόαση των πολλών cd που έχω και κάθονται.....
Με μία πρόχειρη αναζήτηση σε google, δεν βλέπω να κυκλοφορεί (πέρα από κάτι φορητά sony - ΟΧΙ ΠΑΛΙ,) και κάτι ιδιαίτερο. Γιά παράδειγμα σε TIVOLI ή κάτι αντίστειχο, δεν υπάρχει τπτ.
 




Μηνύματα
24
Reaction score
25

Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη του Dual (θα το ψάξω αρκετά). Το αστείο είναι οτι το SONY που μου έστειλες, είναι ακριβώς αυτό που είχα >:( (ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ στο CD player - όπως ανέφερα και στο αρχικό μήνυμα μου)!
Δεν πειράζει φυσικά, περιμένω και οποιαδήποτε άλλη υπόδειξη.
 
  • Like
Reactions: ika


Μηνύματα
13.644
Reaction score
6.614
Πολλά χρήματα για τέτοια συστηματάκια......δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι το χωροταξικό πρόβλημα και αν θέλεις να ακούς μόνο cd.Αν ισχύει το δεύτερο,βρες ενα μτχ. cdplayer με ρυθμιζόμενη ένταση από το χειριστήριο και ενα ζευγαράκι αυτοενισχυόμενα ηχεία. Mε λιγότερα από 200 ευρώ,θα έχεις και καλύτερο και ένα πιο ψαγμένο συστηματάκι.Αν δεν θέλεις να έχεις τα ηχεία δεξιά και αριστερά του player,τότε με ένα απλό Π τα βάζεις από πάνω σε μικρή απόσταση μεταξύ τους.....έτσι και αλλιώς με τα μικρά συστηματάκια τα ηχεία είναι σχεδόν δίπλα.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.622
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top